Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Şimdi star gösteriyordu Denizlide bir mağara varmış 15 gün kadar kalınca saç çıkıyormuş ? böle bişeyin olabilitsi var mı gerçekten düşünüyor insan mantıksız geliyor bana hem eğer böle bişi olsaydı Dynamick giderdi dimi :P gerçekten duymuş olan varmıydı bunu[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Öyle bir mağara yarattığımı hatırlamıyorum.[signature][hline]g3nk.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 lol :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 olurmu öle şey:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 adı direk yalan zaten.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 alexi öl[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bide haberden önce habire yazi geçiyolardi insanlarda bişi zannetcek
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 aleksi pff=)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bizim manav arif o[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Alexi_Septimus, 14 Ağustos 2005 21:04 tarihinde demiş ki: Öyle bir mağara yarattığımı hatırlamıyorum. çarpılırsın olm. valla bak[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ouu shiny.[signature][hline]g3nk.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ehuehe[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 abi ne sacma şeylerle uraşıyonuz yok rakıda kurt yok sac cıkaran magara mantıgın alıyomu senin böle bişii[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Var öyle bi yer evet benim inanırmısın 0 saç vardı şimdi baya uzun şahin k topicimde msn resminde görmüşsünüzdür uzun yani oraya gittim herkes gitsin derim[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Resmini buraya koyda o uzun saclarini gorek bide kel i ozm[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 abi bi kere sadece kafadan çıkmaz heryerinden çıkar o zamanda maymun olursun..[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yaa favoriyi alıyım derken elim kaydı saçın yarısı gitti bi de öbür tarafı aynı yapayım derken elime yüzüme bulaştırdım.. gidiyim de çıksın saç bi berbere gidiyim en iyisi[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ben de keldim , gittim 2k saçım oldu.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 işe yaramaz mı arkadaşımın arkadaşının kuzeni gitmiş yarıyormuş[signature][hline]Viva la creativa!!!Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 o bildiğin saçını uzatmış[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 mağara zayıflatıyor galiba aynı zamanda[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 tabiki[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 tabi tabi afrodizyak etkisi bile var çıkınca mağra adamı oluyorsun :)[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Öne çıkan mesajlar