Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Keloğlan Mağarası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi star gösteriyordu Denizlide bir mağara varmış 15 gün kadar kalınca saç çıkıyormuş ? böle bişeyin olabilitsi var mı gerçekten düşünüyor insan mantıksız geliyor bana hem eğer böle bişi olsaydı Dynamick giderdi dimi :P gerçekten duymuş olan varmıydı bunu[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir
Mesaj tarihi:
lol :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
aleksi pff=)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 14 Ağustos 2005 21:04 tarihinde demiş ki:
Öyle bir mağara yarattığımı hatırlamıyorum.

çarpılırsın olm. valla bak[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki:
adamın tipi de bi fantastik.
Mesaj tarihi:
Var öyle bi yer evet benim inanırmısın 0 saç vardı şimdi baya uzun şahin k topicimde msn resminde görmüşsünüzdür uzun yani oraya gittim herkes gitsin derim[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Mesaj tarihi:
yaa favoriyi alıyım derken elim kaydı saçın yarısı gitti bi de öbür tarafı aynı yapayım derken elime yüzüme bulaştırdım.. gidiyim de çıksın saç bi berbere gidiyim en iyisi[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Mesaj tarihi:
o bildiğin saçını uzatmış[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
  • Yeni Oluştur...