Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Heroes serisinin en güzeli bence 3.Msn Gaming Zone gibi paticik'te bi bölüm açsa ? Herkez birlikte oynar 3vs3 4vs4 gibi.Bir bölüm açılsa iyi olurdu aslında diye düşünüyorum ki hala zevkle oynanan bi oyun bence[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 valla ben oynarım[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ben saldırırım. (özellikle 3 olursa)[signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 3 düşünüyorum zati . Hatta eski günlerdeki gibi 3 vs 3 haritaları kasarım.Ne günlerdi ya eve toplanırdık sabaha kadar heroes[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bolumluk bi oyun diil aslında. nede olsa artık uzerinde calısmıyorlar. cok zevklidir ama gamespydan oynuourdum ama oyundan cıkanlar yuzunden pek zevk vermiodu :) artı eklentisini indirin derim: wake of gods ama oyunda multi oynarken yapılabilecek buglar var.para falan gibi.bunlar da multi oyunu sıkıyor acıkcası eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 mukemmel olurdu ama modeme port acmak gerkio sanırsam... oynanmıyo dogrudan,,,portları bilen varsa bi yardım ederse cok sevincem cok madur olduk bu yolda: wog super olmuşta yoruyo-uzuyo azcık sanki..nese ama once heroes3 un portlarını bulmak lasım 4sux:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar