Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Heroes serisinin en güzeli bence 3.Msn Gaming Zone gibi paticik'te bi bölüm açsa ? Herkez birlikte oynar 3vs3 4vs4 gibi.Bir bölüm açılsa iyi olurdu aslında diye düşünüyorum ki hala zevkle oynanan bi oyun bence[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 valla ben oynarım[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ben saldırırım. (özellikle 3 olursa)[signature][hline]siyah, ama buz?
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 3 düşünüyorum zati . Hatta eski günlerdeki gibi 3 vs 3 haritaları kasarım.Ne günlerdi ya eve toplanırdık sabaha kadar heroes[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bolumluk bi oyun diil aslında. nede olsa artık uzerinde calısmıyorlar. cok zevklidir ama gamespydan oynuourdum ama oyundan cıkanlar yuzunden pek zevk vermiodu :) artı eklentisini indirin derim: wake of gods ama oyunda multi oynarken yapılabilecek buglar var.para falan gibi.bunlar da multi oyunu sıkıyor acıkcası eheh
sughnuk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 mukemmel olurdu ama modeme port acmak gerkio sanırsam... oynanmıyo dogrudan,,,portları bilen varsa bi yardım ederse cok sevincem cok madur olduk bu yolda: wog super olmuşta yoruyo-uzuyo azcık sanki..nese ama once heroes3 un portlarını bulmak lasım 4sux:D
Öne çıkan mesajlar