Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beramusta Dönen Dolaplar


Densiz

Öne çıkan mesajlar

Aşağıdaki yazıların hepsi iyi bir araştırma sonucu çıkmıştır, doğruya en yakın bilgilerdir (Ben böyle olduğuna inanıyorum hiçbirşeyi abartarak yada kendimden bir şey ekleyerek yazmadım).

İlk başlarda Beramus güzeldi herkez düzgünce eğleniyor kasıyor bir şeyler yapıyordu. Durum eşitti. Orclara bir şey oluyorsa aynısı humanlarada oluyordu yada tam tersi. Fakat bir gün serverda bazı garipliklerin dönmeye başladığı bir çok kişi tarafından anlaşılmaya başladı ve kulaktan kulağa bir şeyler söyleniyordu.


Bir anda orc lar serverdan dışlanıyormuş gibi oldu ( bu demek değilki humanlara kıyak geciliyor yazının devamında anlayacaksınız ). Pianaya boss lar saldırdı ( dışına değil, guard zone bölgesine ). Bırak kendisini ismini bile duymadığımız bir yaratıkda vardı arasında. Bunlar bir şeylerin yanlış gittiği izlemini vermeye başladı. Herneyse fazla vaktim olmadığı için yazının iştah verici kısmını bir kenara bırakıp sadede geliyorum.

Herşey bir türk gm in başının altından çıkıyormuş. İstanbuldan bir arkadaş servera maddi destek veriyor ve aynı zamanda oyuncu olarak oynuyormuş. Bir gm inde şifresini biliyor ara sıra girip takılıyormuş. Tabi herşey bi yere kadar. Sonra birden azıp bu adam humanlara kıyak geçiyor (tanıdıklarına) diğerlerininde itemlerini alıp kendi arkadaşlarına veriyormuş. İlk başlarda bunlarda fazla anlaşılmamış. Sonra bu adamın cafesinden birisi Beramusta bir clan kuruyor ve olay burda kopuyor zaten. Clanları 80 kişi oluyor ve bir çoğu çok sağlam. Bir güzel kendilerine kıyak geçiyorlar fakat bu durumdan otlanan diğer insanlarda oluyor. Bu kankam bu kardeşim derken cz bi anda cıvıl renkli renkli oluveriyor. +9 shardlarmı görmedik full warior shell +9 mu görmedik. Hadi hayırlısı diyip oynamaya devam ediyoruz. Ama bi baktıkki olaylar sadece bunlarlada kalmamış. Bir oyuncu kovalıyorum tam ölecek bi assasian geliyor yanıma ve arkadaş kaçıyor. Bende sinirlenip assasian ks yapmasın diye gitmesini bekliyorum. O dane arkadaşın town cektiği noktaya 10 sn sonra kendi kendine geldiğini görüyorum. Gözlerime inanamayıp tekrar dalıyorum. Cırt arkama bi warior geliyor. Tabiki town cekip aptallığımın geçmesini bekliyorum. Yine iniyorum aşağı birisine dalıyorum. (Priestim) arkadaşa debuff attım benden kactı Mastadon arkasına geçti, sonra geri cıkıp dalmaya basladı vur baba vur 300dmg veriyorum. Adam cure olmuş. Biraz uzaklaşıyorum tekrar mallice atıyorum adam sinirlendi herhalde gözümün önünde cure oldu. Bi parasite bi torment bi mallice dalmıyorum sadece bunları atıyorum. Adam bişey yapıyo cure oluyor. Bu olaydan sonra onlarla sohbeti olan bir arkadaşıma sorduğumda ya o hani o programı kullanmayacaktı dedi. Düzgün oynayacağını felan döyledi bize ..... Bu adamlar nasıl yakalanmıyor dedim. -Kime yakalanacaklar? Zaten gm arkadaşları. Banlansa bile 2 gün sonra nick change geri gelirler.

Devamı gelecek.. Sonraki kısmı biraz daha toparlayayım kafamda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi yerde screenshotlarda görmüştüm bu etaroth denilen hayvanı. ama nedir ne değildir bilmiyom :/

edit:
şöyle bişey çıktı :
http://knightonline.e-games.com.my/announcement_content.asp?gsection=updates&id=1491

[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares

[Bu mesaj Shakkil tarafından 14 Ağustos 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Shakkil tarafından 14 Ağustos 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu boss ke gelince normal bosslar gibi spawn olacak yeni bir boss daha var lamia ya benzio adını unuttum

Ke de hepsi olacak beta sında hq aoe kekurikaka fln yaptıkda :D boss eventda bunlarıda gördüm yani[signature][hline]Server : Deimos / Ares
Clan : n00bz / :( yokki
Nick : NecrozaN / _NecrozaN_
Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D )
NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...