AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 İyi transfer el-amin'in yerine..! Şimdi izledim tv'de İnternette sadece bu link var. Hayırlı uğurlu olsun...[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hayirli olsun iyi transfer..[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 http://www.ntvmsnbc.com/news/336292.asp bide bu[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 cok ii olmuş bencede hayırlı olsun[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Cok iyi transfer hayırlı ossun..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Iyı transfer olmusta el-amın de ıyıydı severdım cok[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hotsauce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 wala hiç kimse el-amin in yerini tutamaz ama takıma yararlı olacağına inanıyorum[signature][hline]FORZA BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 el-amin bambaskaydi cidden taraftar cok arar onu..[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 el amin neden gonderildi ? birde bjkdeki tum yabancilar gonderildi neden? onlarin yerlerine kimleri aldik ben biraz uzaktayimda takip edemiyorum...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 keremi bu yıl izleyin şimdi..[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: _Tora_, 10 Ağustos 2005 00:11 tarihinde demiş ki: el amin neden gonderildi ? birde bjkdeki tum yabancilar gonderildi neden? onlarin yerlerine kimleri aldik ben biraz uzaktayimda takip edemiyorum... el-amin kendi gitti , diğerlerini bilmiyorum...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 besiktas taraftari olsam kafami duvarlara vuruyor olurdum sinirden, yazik besiktas'a... nukem cildiriyordur simdi :P[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepHead Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 5 sene önce kerem neyse hala aynı.hiç mi bi basketbolcu kendine bişey katamaz. şut tehditi olmayan bir guardla hiç bi takım başarılı olamaz der;murat murathanoğlunun bi lafını hatırlatırım " her takım guardı kadar konuşur" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Geçen Kerem'in Gs'de oynarkenki maçını izledim çok cici ya :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar