Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ey gidi garibim eyy Cepten msj attı nbr olm falan muhabbeti sonra dedim ki işler nasıl orda hatun matun yazış yapıyormusun ? gelen cevap, =( yazıyorum abi 1 saat leave me alone dio hepsi. gülüm benem gel burda en gralı denk getiricezs sana.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 msj atmıştı bana, kontürüm yok diye cevap vermemiştim adama taktikleri de ben verdim üstelik, ben tam başarı ile geldim, adamda iş yok sen buraya gel, ayarlarız bir şeyler=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ben de adamla üniverste muhabbeti yapıyorum cepten, bak ne dertleri varmış adamın :)[signature][hline];;suitfly
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 prawın klasik sozu: karı yok kız yok ben bole hayatın...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
tamirci Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ben bu adamın derdine çare bulamayacağımıza inanıyorum abi ya.şaka şaka.nerde tatilde bu adam bu arada?
nizsaints Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Puhah herzaman Güleriz Bu adamlar yine her gördüğümde gülesim gelio :D[signature][hline]Nixnix RuLaZzZ HiPeRaCtİvS
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Hehe cvp geldi. Abi daral geldi valla böle s. s. takılıom :-)[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ilginç[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 yakında adamın itiraf coma transfer olacagından korkuyorum, eheh[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 çoktan oldu, karısızlıktan bir kere fake account açıp orgazm olduğunu hatırlıyorum ben.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
tamirci Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bi kaç kerede kız diye beni aradı galiba :)[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 nerdeki adam ?[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail
tamirci Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 galiba diyom çünkü çok kötü zamanlarda aradı ne dediğini bile anlayamadım pardon abi diyip kapadı sonra :)[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ben burdan serdara Selma diyorum o anlar[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ooo eskiden bizi msnde toplayıp konferans yaptırırdı, 2 msn açıp birisinde kız rolü oynayıp bizi keklemeye çalışırdı.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 35 kısı sormus be abı bıde ben soruyum, nerdekı bu adam? yasık usuldum bak ben werım bare :P hihi sakaydı
tamirci Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 arkasından konuşmayalım adamın ya boşverin :)[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Arkadasında kötü yorum yapmayın gül gibi adamdır kendisi. Nerde ki diyenler buyrun burdan devam edin. Ayşecik tatilde[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 greenhouse yaramamış demek ki=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 oy; boş buldunuz meydani, adam yokken arkadan konuşuyorsunuz :) Prawler gelince kan alıcak "niye söylediniz lam" diye :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 o çok kanımı akıtacaktı benim "reelde görmiim öldürücemleri" de biliyorum yani=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hatta ve hatta=) [spo1=Resimli Örnek]http://besanadolu.sitemynet.com/mynet_resimlerim/untitled2.jpg[/spo][signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArtraistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 dert etme prawler bak ben 2 sene butun gücümü kzıı mutlu etmek icn kulandimda noldu tekmeyi yedik bide aldatildiq :D neyse istanbula bi geliym döniym tatilden senle takılırz[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
redge Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ah prawler ahh...[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar*
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Loser is always Loser yıllardır böle bu yıllardır.[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar