osman13 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Arkadaşlar ve Alan yetkilileri ben script yazamıorum öle zebulaolcak dosyası gibi Script yazmak istiyorum ama nasıl yazcağımı bilmiorum..size sorudğumda Hazır script nerden Bulabilirim Diye siz BAna Kendin Yazsana dionz ama Bilmioruki o Yuzden ben Nerden Hazır Script Bulabilrim..??Yardım edin lutfen [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Osman Sen Paticik Script Verı Tabanında Bır suru HAzır Script var Bi bak eğer İşine yaramassa sole İsdediğin Scriptti Yardımcı olalım[hline]Coca Cola Hayatın Tadı Koka Kola Hayatı Türkçe Tadı İCQ=173110143 http://www.flashberk.net/kola.html Bence Su animasyonu bi izleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Osman sen bırak bu işleri boşuna hem kendinin hemde başkalarının sinirini bozuyorsun..[hline]Shake that thing Miss Kana Kana Shake that thing Miss Annabella Shake that thing yan Donna Donna Jodi and Rebecca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 yaf benim anlamadıgım bi nokta toplama scriptlerle napıosun? hakikaten merak ettigim noktadır.. a)Server acmak istiosanız, zaten dogru düzgün script yazmayı ögrenmeniz lazım. Taşıma suyla peynir gemisi yürümez..(Bu atasözü bölemiydi :)) b)Eglencesine server acıp takılcaksınız arkadaşlarınızla.. 3-5 kişiyle zaten zevk alınmaz, bu kadar kasmaya da degmez.. c)Bişiler ögrenmek için yapıosunuz dicem, sadece topluosunuz, o da deil :) d)Varsa siz yazın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 toplayıp sonra okur diyecem de sanmıom bişiler bilmesi gerekir[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 z(n)ebula ocak ı indir sen de allam ya onun gibi dosya yazcakmıs.. töbee[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar