Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBl Kumbara

Ephoryum

Öne çıkan mesajlar

Nebuladaki gibi bir kumbara scp si olan varmi sayin pati arkadaslarim Biliyorum basinizi yorum ama sizin scp leri kurcalayip kendimi gelistirmeye calisiyorum. Elinizde bu scp var ise bana yollarsaniz sevinirim. Tsk syn pati ailesi[signature][hline]Neden sigara iciyorsun diye sordular?
Onlara dedimki kederden!
Peki simdi nicin iciyorsun?
Zevkten :)
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=şöyle birşey][itemdef kumbara]
id i_bag // nebula da burada pet domuz var.
type t_eq_script
name Kumbara

on=@create
attr attr_newbie

on=@dclick
target

on=@targon_item
if ==
dialog para // para miktarını göster, işlemleri belirt
elseif == i_gold
var.miktar
src.targ.remove
tag.para +>
endif
return 1[/spo]

Genel amacı buna yönelikdi sanırım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lower, 28 Şubat 2005 11:50 tarihinde demiş ki:
iyi işte öyle birşey olduğunda çeker kullanırısın sende. Sizin gibilere bu yakışır.

Ben kullanırım veya çalınsın yayınlansın demedim. ÖYle bir söylemişsiniz ki sanki scpler noter tasdikli.
Şöyle desen daha iyi olur;
O scriptler şu anda sunucumuzda kullanıldığından share etmezler.[signature][hline]B@b senle k3nk olakmı?
Sosyal ağlarda paylaş

Saol Thengel yardimlarin icin tsk ederim scp ni dort gozle beklemekteyim. Baskalari gibi yok o benim scp yok bu benim scp kavgasi yapmayip bizlerle paylasitigin icin minnettarim sana.[signature][hline]Neden sigara iciyorsun diye sordular?
Onlara dedimki kederden!
Sosyal ağlarda paylaş

ya adamlar harbiden marka olmuş ya.
ben hayatımda nebulanın kumbara olayı kadar dandik bir para saklama sistemi görmedim. paraları çek yapmak, çekleri bozdurmak vs vs.. bu kadar mı zor olur. hiç güzel bişey değil bence. neden insanlar bunu istiyor ki, kendini geliştireceksen başka script mi yok. neden direk böyle birşeyden başlıyorsun. paticik script arşivine veya scriptsharing.shorturl.com'a bak oralarda güzel şeyler bulursun hem işin mantığını öğrenirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TaZmAnYaK, 28 Şubat 2005 17:11 tarihinde demiş ki:
ben hayatımda nebulanın kumbara olayı kadar dandik bir para saklama sistemi görmedim. paraları çek yapmak, çekleri bozdurmak vs vs.. bu kadar mı zor olur. hiç güzel bişey değil bence. neden insanlar bunu istiyor ki, kendini geliştireceksen başka script mi yok. neden direk böyle birşeyden başlıyorsun. paticik script arşivine veya scriptsharing.shorturl.com'a bak oralarda güzel şeyler bulursun hem işin mantığını öğrenirsin.

Taz sana bişey soliyicem?Sistemin buna dönüştürülmesinin sebebi var.Çünkü o çok kullanışlı ve açılan her serverda hazır komuta kurulu olan check sisteminde öyle bir bug çıkmışki;kullanıldığı anda servet avlar.Ben duyduğum insanın yalancısıyım ama eğer dediği doğruysa ki ben inandım hakikaten kötü...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
who is genor?
Sosyal ağlarda paylaş

Alan yetkilileri uyuyormu acaba? Biz burda scp istedinde bulunduk millet adini sani belli olmayan bir server icin kavga ediyor. Lutfen bu tartismanizi benim linkimimde yapmayiniz.[signature][hline]Neden sigara iciyorsun diye sordular?
Onlara dedimki kederden!
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
said:
taz, 28 Şubat 2005 17:11 tarihinde demiş ki:

sen nebula olmadan başladın herhalde scp yazmaya zavallı insan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...