Ephoryum Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Nebuladaki gibi bir kumbara scp si olan varmi sayin pati arkadaslarim Biliyorum basinizi yorum ama sizin scp leri kurcalayip kendimi gelistirmeye calisiyorum. Elinizde bu scp var ise bana yollarsaniz sevinirim. Tsk syn pati ailesi[signature][hline]Neden sigara iciyorsun diye sordular? Onlara dedimki kederden! Peki simdi nicin iciyorsun? Zevkten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bierde share ediliyordu hatta extacy die biyer kullaniyordu dur arayalim biraz.[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lower Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Extacy'nin kullandığı kumbara onlara ait oldugundan hiç biryerde share edilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Nedir bu kumbara? ne işe yarar? Yazarız ona göre..[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Evet Birazcık Açıklasanız Direk Yazarız Hem Çalıntı Olmaz Kendimiz Yazmış oluruz.Demi ama ?[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 [spo1=şöyle birşey][itemdef kumbara] id i_bag // nebula da burada pet domuz var. type t_eq_script name Kumbara on=@create attr attr_newbie on=@dclick target on=@targon_item if == dialog para // para miktarını göster, işlemleri belirt elseif == i_gold var.miktar src.targ.remove tag.para +> endif return 1[/spo] Genel amacı buna yönelikdi sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freesoul Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 extacyuo nun butun scpleri kendimiz yazdıgımızdan share edilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onur_ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Aranıza birisi girip de scplere çökerse öyle bi share edilirki, siz bile şaşar kalırsınız. Ben nerde hata yaptım diye :D[signature][hline]B@b senle k3nk olakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lower Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 iyi işte öyle birşey olduğunda çeker kullanırısın sende. Sizin gibilere bu yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ephoryum Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Yaw ben extacy die bir shard bile bilmiyorum bu scp nebulanin diilmi bana o lazim. Yani ona benzese yeter[signature][hline]Neden sigara iciyorsun diye sordular? Onlara dedimki kederden! Peki simdi nicin iciyorsun? Zevkten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onur_ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Lower, 28 Şubat 2005 11:50 tarihinde demiş ki: iyi işte öyle birşey olduğunda çeker kullanırısın sende. Sizin gibilere bu yakışır. Ben kullanırım veya çalınsın yayınlansın demedim. ÖYle bir söylemişsiniz ki sanki scpler noter tasdikli. Şöyle desen daha iyi olur; O scriptler şu anda sunucumuzda kullanıldığından share etmezler.[signature][hline]B@b senle k3nk olakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thengel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Ben bi tane yazıyom bekleyin cok iyi olcak hesap cuzdani seklinde olcak item i paraya cevirmede yaptım az kaldı[signature][hline]Sokoko Rulaz Just Fun DeCoder Ne Demiş!!! Benim Playerim işini iyibilir ( Abusede yapar Hack de :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ephoryum Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Saol Thengel yardimlarin icin tsk ederim scp ni dort gozle beklemekteyim. Baskalari gibi yok o benim scp yok bu benim scp kavgasi yapmayip bizlerle paylasitigin icin minnettarim sana.[signature][hline]Neden sigara iciyorsun diye sordular? Onlara dedimki kederden! Peki simdi nicin iciyorsun? Zevkten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ya adamlar harbiden marka olmuş ya. ben hayatımda nebulanın kumbara olayı kadar dandik bir para saklama sistemi görmedim. paraları çek yapmak, çekleri bozdurmak vs vs.. bu kadar mı zor olur. hiç güzel bişey değil bence. neden insanlar bunu istiyor ki, kendini geliştireceksen başka script mi yok. neden direk böyle birşeyden başlıyorsun. paticik script arşivine veya scriptsharing.shorturl.com'a bak oralarda güzel şeyler bulursun hem işin mantığını öğrenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ephoryum Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 tazmanyak soyle kurcalayip ogrenebilecegim bir scp varsa yolla gercekten ogrenmek icin istiyorum. Eger varsa elinde soyle kolay bir scp yollarsan bana sevinirim.[signature][hline]Neden sigara iciyorsun diye sordular? Onlara dedimki kederden! Peki simdi nicin iciyorsun? Zevkten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roox Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 // Yeri burası değil.. Özel mesaj sistemini kullanmayı tercih edin.. [Bu mesaj RazorJimmy tarafından 01 Mart 2005 00:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 // Özel mesaj lütfen.. [Bu mesaj RazorJimmy tarafından 01 Mart 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: TaZmAnYaK, 28 Şubat 2005 17:11 tarihinde demiş ki: ya adamlar harbiden marka olmuş ya. ben hayatımda nebulanın kumbara olayı kadar dandik bir para saklama sistemi görmedim. paraları çek yapmak, çekleri bozdurmak vs vs.. bu kadar mı zor olur. hiç güzel bişey değil bence. neden insanlar bunu istiyor ki, kendini geliştireceksen başka script mi yok. neden direk böyle birşeyden başlıyorsun. paticik script arşivine veya scriptsharing.shorturl.com'a bak oralarda güzel şeyler bulursun hem işin mantığını öğrenirsin. Taz sana bişey soliyicem?Sistemin buna dönüştürülmesinin sebebi var.Çünkü o çok kullanışlı ve açılan her serverda hazır komuta kurulu olan check sisteminde öyle bir bug çıkmışki;kullanıldığı anda servet avlar.Ben duyduğum insanın yalancısıyım ama eğer dediği doğruysa ki ben inandım hakikaten kötü...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freesoul Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 // Özel mesaj kullanmayı tercih edin.. [Bu mesaj RazorJimmy tarafından 01 Mart 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ephoryum Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Alan yetkilileri uyuyormu acaba? Biz burda scp istedinde bulunduk millet adini sani belli olmayan bir server icin kavga ediyor. Lutfen bu tartismanizi benim linkimimde yapmayiniz.[signature][hline]Neden sigara iciyorsun diye sordular? Onlara dedimki kederden! Peki simdi nicin iciyorsun? Zevkten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordyosi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Kumbara Scptı Bulabılen Varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bezginank Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: taz, 28 Şubat 2005 17:11 tarihinde demiş ki: ya adamlar harbiden marka olmuş ya. ben hayatımda nebulanın kumbara olayı kadar dandik bir para saklama sistemi görmedim. paraları çek yapmak, çekleri bozdurmak vs vs.. bu kadar mı zor olur. hiç güzel bişey değil bence. neden insanlar bunu istiyor ki, kendini geliştireceksen başka script mi yok. neden direk böyle birşeyden başlıyorsun. paticik script arşivine veya scriptsharing.shorturl.com'a bak oralarda güzel şeyler bulursun hem işin mantığını öğrenirsin. sen nebula olmadan başladın herhalde scp yazmaya zavallı insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 noluoz ya yeni yeni elemanlar çıkmış laf sokmaya başlıyor millete titreyin ve kendinize gelin.[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan'ı anlayanlar çoğalıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordyosi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Yetkililerin dikkatine konuyla alakasi olmayan kisilerin kavgasina donustu olay.. Bu konuda bilgisi olan yokmu ? Illa Nbl Olması Gerekmıor Calısan Bır Kumbara Sıstemı Veya Check Sıstemı Lazım..(Bugsız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ya balonlarınız patlasında laf yarışına girin[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar