senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bu ekran kartı niye sapıttı anlayamadım. asus radeon 9550ge kullanıyorum. ne zaman 3d bir uygulamaya girsem restart atıyor makine. dxdiag yapıyorum orda test yapıyorum onda bile restart atıyor. bide eskiden dxdiag ta agp texture accelertion seçeneği aktif değildi artık aktif olmuş ondan beri de restart atyio zaten. fana baktım güzel çalışıyor driver desen tanıyor ama çözemedim sorunu boiling point oynayacaktık hevesimiz kursağımızda kaldı :([signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. [Bu mesaj senko tarafından 13 Ağustos 2005 15:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 driverin tanıması düzgün çalışıcak anlamına gelmez başka driverlar ( yeni sürümlerden ) denemelisin[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 denedim catalist 5.7 de denedim aynı sorun[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. [Bu mesaj senko tarafından 13 Ağustos 2005 15:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 pc directdraw testinde bile restart atıyor birde eskiden ben smartgart özelliğiyle oynayamazdım şimdi 8x olmuş.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Display Driver ve WDM drivers dışında hiçbirşey yüklememek lazm. Smartgart felan hikaye. Acep PSU mu kaldırmıo ? 2x512 yada 2x256 gibi bir sistemin varsa ramların tekini çıkarıp dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ok bir takıp çıkarırım ama sanmıyorum 3-4 gün önce çatır çatır oynuyordum. sonra dikaktimi çekti smartgard paso 4x de duruodu benim salak kafamda olm senin agp8x deil mi git biosu karıştır dedi bende öyle yaptım biosu karıştırdım ama neyi karıştırdığımıda bilmiom 10 kere default yaptım eeprom default yaptım yok banamısın demiyor.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 power supply kasada tam yeterli değilse ısınıp res atıyor olabilir ya da ekran akrtının fanında sorn vardır?[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 psu nun ısındığını veya yetersiz kaldığını nasıl anlayabilirim[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 psunun arka fanindan sicak hava gelir hemde rahatsiz edici seviyede ,ilginc sesler gelebilir sonra sendeki durum gibipc kendi kendine restart atabilir zaten gunumuzde en az 350 watt (tagan ,coolmaster..vb) sart oldu malesef[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 pcu ya baktım havası normal. silentek'e bakıyorum cpu anakart işlemcisi vs normal voltajlar normal peki neden hala her 3d uygulamalı işte restart atio bu makine directdraw testinde bile res atiyo. bu arada artık tv kartıda takılmaya başladı ses geliyor ama görüntü donuyor restart atmadan da düzelmiyor eskidi galiba makine... gerçi ekran kartı 2 ay olmadı alali[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ısınma sorunu ? biostan birip otomatik shutdown yada sistemi koruma zımbırtıları açıkmı bir bak eğer açıksa dereceleri biraz artırmayı dene belki dereceler bios un saçmalamasından dolayı oynamıştır atıyorum windows da 50 derece işlemcin oyuna girince hafif haraketlenmeden 55 dereceye çıkarak 55 derecede de limitin var , anında reset attırır makinaya ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 biosta sıcaklıkla ilgili her haltı kapattım silenttek yükledim 60 civarlarında cpu'nun ısısı bildiğim kadarı ile 60 yüksek bir değer değil mi bir cpu için?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 birde sürücünün eski versiyonlarıdan birine dönüp denemeni tavsiye ederim. aynı sorun bende vardı,geforce ile. :) 1100 fps yi geçtiği an restart atıyordu herhangi bir 3d uygulamasında yada dxdiag test yaparken. Çagi. edit : typo [signature][hline]Dance with me,lampy!! [Bu mesaj chagy tarafından 15 Ağustos 2005 11:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar