Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3d uygulamada restart devam ediyor

senko

Öne çıkan mesajlar

bu ekran kartı niye sapıttı anlayamadım. asus radeon 9550ge kullanıyorum. ne zaman 3d bir uygulamaya girsem restart atıyor makine. dxdiag yapıyorum orda test yapıyorum onda bile restart atıyor.

bide eskiden dxdiag ta agp texture accelertion seçeneği aktif değildi artık aktif olmuş ondan beri de restart atyio zaten.

fana baktım güzel çalışıyor driver desen tanıyor ama çözemedim sorunu

boiling point oynayacaktık hevesimiz kursağımızda kaldı :([signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.

[Bu mesaj senko tarafından 13 Ağustos 2005 15:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

denedim catalist 5.7 de denedim aynı sorun[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.

[Bu mesaj senko tarafından 13 Ağustos 2005 15:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

pc directdraw testinde bile restart atıyor birde eskiden ben smartgart özelliğiyle oynayamazdım şimdi 8x olmuş.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Sosyal ağlarda paylaş

ok bir takıp çıkarırım ama sanmıyorum
3-4 gün önce çatır çatır oynuyordum. sonra dikaktimi çekti smartgard paso 4x de duruodu benim salak kafamda olm senin agp8x deil mi git biosu karıştır dedi

bende öyle yaptım biosu karıştırdım ama neyi karıştırdığımıda bilmiom 10 kere default yaptım eeprom default yaptım yok banamısın demiyor.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Sosyal ağlarda paylaş

psu nun ısındığını veya yetersiz kaldığını nasıl anlayabilirim[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Sosyal ağlarda paylaş

pcu ya baktım havası normal.
silentek'e bakıyorum cpu anakart işlemcisi vs normal
voltajlar normal

peki neden hala her 3d uygulamalı işte restart atio bu makine directdraw testinde bile res atiyo.

bu arada artık tv kartıda takılmaya başladı ses geliyor ama görüntü donuyor restart atmadan da düzelmiyor

eskidi galiba makine... gerçi ekran kartı 2 ay olmadı alali[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Sosyal ağlarda paylaş

ısınma sorunu ?

biostan birip otomatik shutdown yada sistemi koruma zımbırtıları açıkmı bir bak

eğer açıksa dereceleri biraz artırmayı dene

belki dereceler bios un saçmalamasından dolayı oynamıştır

atıyorum
windows da 50 derece işlemcin
oyuna girince hafif haraketlenmeden 55 dereceye çıkarak 55 derecede de limitin var , anında reset attırır makinaya ...[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

biosta sıcaklıkla ilgili her haltı kapattım silenttek yükledim 60 civarlarında cpu'nun ısısı bildiğim kadarı ile 60 yüksek bir değer değil mi bir cpu için?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Sosyal ağlarda paylaş

birde sürücünün eski versiyonlarıdan birine dönüp denemeni tavsiye ederim.

aynı sorun bende vardı,geforce ile. :)

1100 fps yi geçtiği an restart atıyordu herhangi bir 3d uygulamasında yada dxdiag test yaparken.

Çagi.

edit : typo

[signature][hline]Dance with me,lampy!!

[Bu mesaj chagy tarafından 15 Ağustos 2005 11:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...