Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 zara bakar :p[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ehehe[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: horacegoesskiing, 14 Ağustos 2005 15:18 tarihinde demiş ki: hele bir yıldır bi tehlike ile karşılaşmadan bu karşılaşmayı beklediği düşünülürse. :) anlamadım bu dediğini pit fiend'lerin foreseeing yeteneği mi var?[signature][hline]Beş Hececiler
venorik_velglarn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Discovery Channel'da hayvanları makinelerle simüle edip kapıştıran bi program vardı. Oraya haber verelim uğraşsınlar. :)
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Bone, 14 Ağustos 2005 16:37 tarihinde demiş ki: said: horacegoesskiing, 14 Ağustos 2005 15:18 tarihinde demiş ki: hele bir yıldır bi tehlike ile karşılaşmadan bu karşılaşmayı beklediği düşünülürse. :) anlamadım bu dediğini pit fiend'lerin foreseeing yeteneği mi var? hayır onu demiyor. tanar'riler bi sürü ıvır zıvırla uraşırlar hep. yani en iyi ihtimalle emrindekilere işkence eder dururlar. dikkatleri çok dağınıktır falan filan sürekli macera peşinde koşarlar gibi düşünürsek. pit fiendlar general gibidir. günlük emirler verirler gereken yerlere onun dışında strateji yaparlar vs. boş otururlar yani aksiyon yoktur pek.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ehe. wish i diyorum tabii ki. wish olmasa da döver ayrı. :D[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 konunun başlığını görünce bir gülem tuttuyeni kendime geldim. celebrity deathmach gibi olmuş (Im)Mortal Kombaaaat Pit Fiend VS Balor 3 2 1 FIGHT!! not: efenim bu tiplerin crleri 19ar. aynı yani 3.5 saolsun. solarınki 21 ikisini de alır. çünkü ikisiyle de kapışmak zorunda(zor iş ama maaşı iyi). ama madem ikisinin de CRleri aynı, azr koşulları, çevre koşulları, kurnazlıklar, bol bol ŞANS vs gibi koşullar belirler. birini balor alsa birini pit fiend alır, kesin konuşmak imkansız.[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Pit fiend balora öldürücü darbeyi vuruyuor..balor patlıyor...az hpsi kalan pit fiendde ölüyorrr :)
Öne çıkan mesajlar