Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 hehe, bu lafı bilenlerle konuşalım, anlamayanlar merak etsin, okulda yapıyoduk bunu 202 tayfası olarak, acaip zevkliydi. Ufak bi resimle başlamak istiyorum, bunu Amerika'da photoshop dersinde hocayı dinlemeyip internetten tutorial dan yapmıştım. En uzun süren çalışmamdı falla :P[hline]Evim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 ehe güzel.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Oha sen mi yaptın onu. Valla yalan sölemiyorsan tebrikler, süper birşey. ama kekliyorsun gibi geliyor bana. Seni tanımadığımdan kesin konuşmak istemiyorum. Ama sen yaptıysan bir tane daha yap ehehe[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevipte susuyorsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 ben bunu hatırlıyorum da... nerden? dralnuuu sen yapıyordun bunun geyiini[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Cidden ben yaptım, internette rust turorial vardı, o aralar ne tutorial bulursam text effect li 202 ye koyuyodum en güzeli buydu ama :) yarımsaat kastım abi, şero nun tacettin e dediği gibi: Yalan borcummu var eşşoleşek :P[hline]Evim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 ben scanner ı kurabilsem neler yapıcam...[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 bi hikaye yok sadece texture[hline][i][b]Gölgeyi yaratan da ışıktır... icq: 789 926 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 yok abi texture ile alakası yok texture dediinj yazının görünümü ise ayrı mesela amaşööle 202 yi yazıyon rasterize ediyon ikiye ayırıyon iki ayrı layede birini normal metal birini ise pas yapıyon soora silgiyi alıp dalıyon resme :)[hline]Evim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 ama o zaman o silgi efektini veremezsin fizbo[hline][i][b]Gölgeyi yaratan da ışıktır... icq: 789 926 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Ben bir sazanım :( Resmi görmeden sazanladım. Ben de filmi felan sen yaptın zannetmiştim. püff. Resimden bahsediyormuşsun. Neyse bu resim de güzel, devamını beklerim (tamam üstüme gelmeyin, her insan hata yapabilir)[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevipte susuyorsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 belekten selamalr!!!!!!!!!!!![hline]I don't want to be tied To anyone's strings I'm carefully trying to steer clear Of those things But when I'm asleep I want somebody Who will put their arms around me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Berk galiba sen belekte hiç gezip tozmuyon full internettesin?[hline][i][b]Gölgeyi yaratan da ışıktır... icq: 789 926 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 said: Bonecrusher, 28 Ağustos 2002 23:08 tarihinde demiş ki: Ben bir sazanım :( Resmi görmeden sazanladım. Ben de filmi felan sen yaptın zannetmiştim. püff. Resimden bahsediyormuşsun. Neyse bu resim de güzel, devamını beklerim (tamam üstüme gelmeyin, her insan hata yapabilir)[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevipte susuyorsan ayıp yalan söleme kayıtlarımda adın yok... önce müracat formunu doldur sonra cevabını bekle bir sazanlık üye no sahibi ol...[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 değerli 0094 nolu sazan mektubunu aldım ve sevinç içinde bir sazanı daha belirlemiş olup onun önünü açtığıma çok mutlu oldum işte sana pepelek.com sazan beratın biraz daha çalışırsan sana seve seve "Lapin" ünvanının verebilirim :D ve eminimki bundan sonra linklere tıklamadan önce açıp bir bakarsın ne yazıyor burda die euhuhe bundsan sonraki yaşamında başarılar kendine ii bak hatta reebok(ne o reklam alamazmıyım :-P ) aman haaa dikkatli ol bundan sonra :) hadi öptüm gözlerinden saygılar[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevipte susuyorsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Unutkan çocuk.[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevipte susuyorsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 lan yok yok yoooook.... MÜBAŞİİİİİRRRRRRR ne halt etmeye duruyorsun kayıtlar eksik.... sen öl en iyisi yeni bir mübaşir bulurum ben.... eh sevgili sazanım görevlerini yapdığını ve ünvanını korumanı çok takdir ettim mes-ut oldum var-ol[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 saol babacum - babacığım (kelime oyunu)[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevipte susuyorsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 hehe yok lam o filmi yapmak yarım saat alır mı? 20 kişi çalıştı o filmde (lab de full ses izlemiştik ehe)[hline]Evim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Aynı başlıkla karakedi bi klip koymuştu. Onu search edip seyretmenizi tavsiye ederim. Japonlar süper yapmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 www.planettribes.com/allyourbase[hline]Evim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 "all your base are belong to us" yazısını ilk gördüğümde warcrafttaki bölüm geçme hilesi aklıma geldi :) bu arada volfied senin ıcq nu alabilirmiyim benim de sana photoshopla ilgili bi kaç sorum olacak :) ıcq yu pm den gönderebilirsin[hline]S.E.N.K.O.: Synthetic Electronic Nocturnal Killing Organism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 27300117 Photoshop da çok kötüyüm yannız, efektleri karıştırmanın bi kaç yolunu biliyorum en kompleks :) Ama yardımım dokunabilir de belli olmaz PS: Photoshop 7 kullanıyorum ama bi sorun olmaz çünkü adamların tek yeniliği Healing Brush tool denen bi alet, açıklarım birazdan)[hline]Evim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 All Your Base Are Belong To Us evet sonunda buldum oley. Süper birşey ya adamlar bayağı kasmış. Ayrıca ordaki oyun Zero Wing di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 said: Volfied, 29 August 2002 02:39 tarihinde demiş ki: www.planettribes.com/allyourbase burda varmış zaten.. kasmama değmemiş. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 lol bone hic gulecegim yoktu... walla yoktu zaten uyuyamiorum sinirim bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar