Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uber mage'mi olmak istiyorsunuz o zaman yazıyı okuyun.

ponzio

Öne çıkan mesajlar

said:
rencide etmek icin soylemiorum

rencide etme işlemleri zaten kemal'e ait siz yapamazsınız

sopayla döve döve rencide eder[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

malibunun dedigi gibi önemli olan belli talentlarla oynamak degil, kendi oynama stiline göre talent yapmak, diger arkadasımın dedigi gibide okuyarak uber olunmaz :D

mesela benim talentlarım, 27 arcance- 24 fire

Improved Arcane Missiles - 5/5 points
Gives you a 100% chance to avoid interruption caused by damage while channeling Arcane Missiles.

Arcane Concentration - 5/5 points
Gives you a 10% chance of entering a Clearcasting state after any damage spell hits a target. The Clearcasting state reduces the mana cost of your next damage spell by 100%.

Evocation - 1/1 point
While channeling this spell, your mana regeneration is active and increased by 1500%. Lasts 8 seconds.

Improved Arcane Explosion - 5/5 points
Reduces the casting time of your Arcane Explosion by 1.5 seconds.

Improved Counterspell - 2/2 points
Gives your Counterspell a 100% chance to silence the target for 4 seconds.

Arcane Meditation - 2/5 points
Allows 6% of your Mana regeneration to continue while casting.

Presence of Mind - 1/1 point
When activated, your next Mage spell with a casting time less than 10 seconds becomes an instant cast spell.

Arcane Mind - 4/4 points
Increases your maximum Mana by 8%.

Arcane Instability - 2/3 points
Increases your spell damage and critical strike chance by 2%.

Frost Talents (0 points)
None

Fire Talents (24 points)

Improved Fireball - 5/5 points
Reduces the casting time of your Fireball by 0.5 seconds.

Impact - 5/5 points
Gives your fire spells a 10% chance to stun the taget for 2 seconds.

Ignite - 5/5 points
Your critical strikes from fire damage spells cause the target to burn for an additional 40% of your spell's damage over 4 seconds.

Pyroblast - 1/1 point
Hurls an immense fiery boulder that causes 148 to 195 fire damage and an additional 56 damage over 12 seconds.

Improved Flamestrike - 3/3 points
Increases the critical strike chance of your Flamestrike spell by 15%.

Burning Soul - 1/3 point
Gives your fire spells a 25% chance to not lose casting time when you take damage.

Blast Wave - 1/1 point
A wave of flame radiates outward from the caster, damaging all enemies caught within the blast for 160 to 192 fire damage, and dazing them for 6 seconds.

Critical Mass - 3/3 points
Increases the critical strike chance of your fire spells by 6%.

benim olayım oynadıgım her oyunda hızlı öldürmek, öldüremessen, çabuk öl taktiği olmustur :D ve stilimide hep bu yönde gelistirmisimdir. Bu talent yapısındada görebileceginiz gibi yapı gayet hızlı öldürmeye müsait, ama duruma göre hızlı ölmeyebilirsiniz :D bana göre önemli noktalardan biri sadece talentlardan %8 oranında bir crit yüzdesi, artı critsiz komboyu söle düsünürsek, fireball + instant cast + pyroblast + fireblast + blastwave + cone of cold + arcane explosion el hızına göre 4 ile 7 sn arasında akıllara zarar bir kombo. bana görede uber temp budur, ama uber mage yapmaz :D[signature][hline]Callawey Excalibur
Jandarma Asayiş
Sosyal ağlarda paylaş

ilk olarak frost mage> fire mage bunu insanların %90 ı tam tersi olarak biliyor.. herşey oyun zekası ya hani. neyse olayı basitce soyle anlatıyım yazdıgım talenttak ı bir mage te 2k dmg absorb var 2 kere immune acma sansı var ,insta aoe + imp silence var + target frozen ise %50 sansla crit %100 imp dmg sansı var. buna karsı fire mage te defansif olarak nerdeyse hic birsey yok ofensif olarak pom aom pyr gibi buyuleri var.. combat baslar.. varsayalım frost mage cc yi kaybetti sheep bekliyo arcane mage acar arcane poweri fireball fireblast aom pyro atar. burda guzel bi zamanlamayla (fireball elden ciktigi anda) immune basan frost mage fire mage in ap sini harcar silence spam eder. instaları kullanır frost shield acar. (silence tan sonra fire mage in atıcagi fireblast icin) fire mage in ustune kosar ve frost nova coc combosu hizli bir sekilde.. butun bu olaylarda cook kisa bir surede gerceklesiyor fire mage su anda yarıdan fazla hp kaybetti frost mage full hp belki ice armor u gitmis olabilir. bundan sonrasinda ise cold snap kullanip takrar shield acabilir veya immunity ayni combolari tekrarliyabilir is uzarsa insta ae ile ustune kosabilir. fire mage in ise aom pyro su kalmistir 1k vurucagini dusunursek 2. ice shieldi belki gecer.. çok garip geliyo olabilir ama bu boyle hersey gelisiyor hergun bir anti taktik cikiyor buda onlardan biri. bundan 2 ay once deseydin buyuk ihtimalle sana katilirdim.

Gladric
said:
arcane, 01 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki:
o süper frost a herhangi bi fire mage çok rahat çakar, benim yazdığıma da çakar gerçi eheh

imp. cone of cold suz frost mage nasıl oluyor ben onu anlamadım
cone of cold abanmayacaksan niye frost açıosun ehueh
[signature][hline]Astinus Darksoul Lvl 50 paladin 7L9 us Kay
Astins Lvl 44 sorc 2L7 us Kay

[Bu mesaj rice17 tarafından 03 Haziran 2005 01:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ceti, 01 Haziran 2005 09:44 tarihinde demiş ki:
iyide tek ambush la 2500 civari bir dmg yiyip ya da cheap shot sonrasi senin blink yonune sprint atan bir rogue a karsi naapacaksin cok merak ediyorum :) mage beni stealth disi yakalayipda su dediklerini yapamadi daha :) lol

5/5 eviscrate [rank 8] 1900~ vuruyo critle ne yaptin yahu ? 2500 ambush ilk defa senden duydum[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Sosyal ağlarda paylaş

En fazla ambush la DMG vuran Jıhan ı biliyorum ben 19xx vurmuştu irc de muhabbetini yapıyordu bi mage e. 2500 vurulmaz sanmıyorum.
Ama ortalaması 1.5k-1.8k arasında değişiyor orası kesin.

//tabi krol blade ile 3xxx vuruyor bazıları weapon switch bugu ile onları katmıyorum işin içine[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
said:
AcimasizKemal, 01 Haziran 2005 23:55 tarihinde demiş ki:
sonra enerjisine göre ya sopayla dövüp rencide edersin yada instant arcane exple.yığarsın tabuta.

"sopayla dövüp rencide etmek"

oy oy yarıldım gülmekten, :) harika bir tarz. idolümsün kemal abi[signature][hline]

---------------------------------------------
power is when we have every justification to kill, and we don't.
Sosyal ağlarda paylaş

fire mage> frost mage bence pvpde bunun basalica nedeni damage olayi frost mageler kassalar 700 vuruyorlar frostboltla firemageler ise biraz dengesiz de olsa 900-1000 vurabilir gibime geliyor (fire oynamadim tam emin degilim ) critik olayina gelince frost magelerin %50 sansla critigi donmus targetlara o da aliance a karsi bi ise yaramaz fire magelere karsi hic bi ise yaramaz adam blink eiyor novadan hikaye oluyor olay sonra fire boltun dotu var kil resmen fitil eder insani

neyse ama frost mage ile fire mage yenilebilir bunun basarmak icin stamina kasip fire magein manasini bitirmek lazim :) baska yolu yok

Not: fire ward pvp de cok etkisiz ama frost ward cok etkili bunuda unutmayalim

Sonuc: 80 fire 20 frost kazanir

PS: bu yazdiklarim fire ve frosta en az 31 vermis olan icin gecerli
Sosyal ağlarda paylaş

antikasınız.. cs ten sonra blink yapılıyor mu ? O_o ? imzamda bie dalga olsun dite etheral ı örnek verdim.. ama cidden haklı yaw. .:D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Anatolia Serpents

Kalbim Sizlerle....

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

Remus SW ye girince zaten guards lar knell yapıyor. ha bide living legend diyorlarmış :D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Kalbim Sizlerle....

Sosyal ağlarda paylaş

Güzel aciklama Güzel yorum raist e teşekkür ediyorum , ama belirtmeden edemicem :=) Piercing Ice Olmadan frost hic bişidir :=) Blizz yeterince gereksiz bi talent pvp anlaminda .. ama Av ve benzeri durumlarda cok kullanişli da olabiliyor tercihen deil mecburen diyorum " Piercing Ice " olmayan frost talent build i kötüdür. saygilarimla.[signature][hline]Buried Innocence - Kevashe -
Burning Legion - Gnome Mage -
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kevashe, 02 Ağustos 2005 17:48 tarihinde demiş ki:
Güzel aciklama Güzel yorum raist e teşekkür ediyorum , ama belirtmeden edemicem :=) Piercing Ice Olmadan frost hic bişidir :=) Blizz yeterince gereksiz bi talent pvp anlaminda .. ama Av ve benzeri durumlarda cok kullanişli da olabiliyor tercihen deil mecburen diyorum " Piercing Ice " olmayan frost talent build i kötüdür. saygilarimla.

Kevashe Elite Bir Player dır.. Ben Frost Ezerim Diyen önce bu arkadaşımızı ezsinde bizde (Frost Mageler) Susalım :D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Kalbim Sizlerle....

Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozii_x, 02 Ağustos 2005 18:01 tarihinde demiş ki:
said:
Kevashe, 02 Ağustos 2005 17:48 tarihinde demiş ki:
Güzel aciklama Güzel yorum raist e teşekkür ediyorum , ama belirtmeden edemicem :=) Piercing Ice Olmadan frost hic bişidir :=) Blizz yeterince gereksiz bi talent pvp anlaminda .. ama Av ve benzeri durumlarda cok kullanişli da olabiliyor tercihen deil mecburen diyorum " Piercing Ice " olmayan frost talent build i kötüdür. saygilarimla.

Kevashe Elite Bir Player dır.. Ben Frost Ezerim Diyen önce bu arkadaşımızı ezsinde bizde (Frost Mageler) Susalım :D

Cok büyük bi iddia .. :=)[signature][hline]Buried Innocence - Kevashe -
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 02 Ağustos 2005 18:22 tarihinde demiş ki:
ooo burda herkes uber olmuş bize birşey demek düşmez ne güzel alttan yeni yeteneklerin gelmesi :) bu arada uber doğulmaz apm iyi olan kazanır ahahahah

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 02 Ağustos 2005 18:22 tarihinde değiştirilmiştir]

Tamam işte her zaman ilkler vardir .. ben Uber dogmusum :=)[signature][hline]Buried Innocence - Kevashe -
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...