Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Son 1 saatir falan bağlanamıyorum sizdede problem var mı yoksa ben tekil mi takılıyorum.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 galiba tekilsin abi bendeyok o sorun son haftadır günün yaklaşık 13 saati online ım[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Grrrrrrrr[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 cable isen geçen gün ip lere reset atıldı 2-3 gün girmez dendi bana.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 cable :([hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Porxy siz şu şekilde bağlıyım yaklaşık 2 ayydır yani tüm aarları tekraa yap, belki sende bunla ballnaıyosundur da bilmiyombağlıyım ben şuan 1- Main-> Preferences ->Server -> Servers -> port:443 2- "Proxy Settings -> Using Firewall -> Using Proxy" olmalı, "HTTP" seçilmeli 3- "Keep connection alive" seçili olmalı 4- Firewall tab'ında ise "Proxies/Firewall"da HTTP seçili olmalı, "Proxy Server"da host boş, port 0 (sıfır) olmalı. 5- "Use proxy to resolve hostnames" seçili olmalı. 6- Şimdi Disconnect/Connect yapın[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: Absolut, 09 July 2003 15:25 tarihinde demiş ki: cable :([hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List cable sux kardeş. malsef[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. p.s: Doğum Günün Kutlu olsun. [Bu mesaj -overdose- tarafından 09 July 2003 15:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 işte siz proxy değiştirdiniz gittiniz ondan oldu ben hiç bişi yapmadım bekledim giremezsem giremeyim dedim girebildiğim saatlerde 30 dk takıldım ve şu an sorunsuz bi şekilde icq de kız arıyom dermişim :) sorunsuz bi şekilde ekranımın sol tarafında duruyor valla yeşil çiçek var yeşil çiçek kıskananlar çatlasın ahahha[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 arada bir giriyor ama sonra dınk atıyor gene girene kadar 30 dakka denemek gerekiyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: kermit_frog, 09 July 2003 15:30 tarihinde demiş ki: işte siz proxy değiştirdiniz gittiniz ondan oldu ben hiç bişi yapmadım bekledim giremezsem giremeyim dedim girebildiğim saatlerde 30 dk takıldım ve şu an sorunsuz bi şekilde icq de kız arıyom dermişim :) sorunsuz bi şekilde ekranımın sol tarafında duruyor valla yeşil çiçek var yeşil çiçek kıskananlar çatlasın ahahha[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates online sux. n/a ownz bro. :)[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Yeşil ciçeğe NAZARRRRRRRRRRR[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 yeşil yeşil yemyeşill çiçeği boncuk yeşill :) nihoho devamını getirin artık iğrenç oluyo yazmayım buraya[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Autoconfigure tuşuna bastım bıraktım icqyu ne hali varsa görsün. Bulursa iyi bulmassa kötü. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 he valla eskiden icq mu varmış abi eğlenmek istiyosan mirce gir küfür et abazalara süper oluyo 2. defa girdim geçen gün manyak zevkli oluyo tüm sinir stres ne varsa atıyosun üzerinden ahah :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mırc için firewallı falan ayarlamam lazım uzun iş. benim icqya ihtiyacım aylardır yoktu. tam gerekti Murphy kanunları gereği bağlanamıyorum :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar