Gimli Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 gimli131.deviantart.com Bakalım kaç kişyiz[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 deviant art sux desem kaç kişi döver ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 war never changes hoş olmuş bu arada :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Saolasın (-: Deviant niye sux değil? Çünkü 16 yaşında siyah makyaj yapan kızlardan başka adam gibi fotoğraf çeken adamları da barındırıor[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Saolasın. Keşke fotorafın asıl kısmı da başarılı olsaydı demeden edemiyorum[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 deviant art o kadar çok kişi barındırıyor ki bahsettiğin adam gibi fotograf çeken insanlar azınlık olarak kalıyor :D nitelik vs nicelik :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Baya profesyönel ve başarılı bi fotoğrafçı: İsviçreliydi sanırım http://x-horizon.deviantart.com/[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 ayrıca sitesi de yavaş ve sorunlu :) *! kıldır*[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 fotoğraf konusunda sınıf arkadaşımı örnek göstermek isterim. Yani deviantart ne kadar kötü çalışma varsa bir o kadar da iyi çalışma çıkaran kişiler var.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 sorun da o zaten birşeyler öğrenip kendini geliştirmen o kadar büyük bi sitede zor iş :D[signature][hline]SBGG! Headshot ® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 ya oradan ancak yorumlarla bişey öğrenirsin ki zaten adam gibi öğretici yorumlar gelmiyor. Zaten iyi işlerin varsa zamanla orada herkes seni buluyor. Deviantart'a girip içinde kaybolmak benim çok hoşuma gidiyor. Oradan oraya girip, bambaşka işler bulabiliyorsun.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 deviant sucks conceptart rulez![signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 ben koymustum daha once gerci amator calismalarimi paticiklere begendiremedim pek ama :) wardancer.deviantart.com asil astaroth'unkilere bakmanizi oneririm, astarot.deviantart.com[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 ouz.deviantart.com yeni başladım ama...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 deviantart saks maks deil gayet iyidir takip ederim herşeyiyle[signature][hline]http://www.gamerbug.net http://www.gamerbug.com DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Daelan | Highlander Armsman | 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 hadi bakalım bende üye olayım :) olmayan kalmamış :pP Yoğun baskıyıda yiyince gelmek şart oldu..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 ehe Arcane haklı çıktı,suxmış harbi... aşırı zor açılan sayfaları, bir yığın kastırıcı-bulmaca gibi sistemi.. ı ıh.. sevmedim : üyelik kapama yok mu?boş yere DB işgal etmeyek :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 ne garip dizaynı var bea hiç konforlu (!) degil garip sux arcane[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 yavaş çünkü adamların paraya ihtiyacı var, ayrıca paralı üye olanlarında bir avantajı olsun diye onları hızlı server'a diğerlerini yavaş server da tutuyor.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 $uXx0r![signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 http://morque.deviantart.com buda benden :) friends listelerine ekliyek vs vs[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 said: Oky, 30 Mart 2004 22:56 tarihinde demiş ki: yavaş çünkü adamların paraya ihtiyacı var, ayrıca paralı üye olanlarında bir avantajı olsun diye onları hızlı server'a diğerlerini yavaş server da tutuyor. haklısın Oky sonuçta bedavaya verilen bir hizmet ama yinede insan doymayıp daha iyisini bekliyor (mesela ben hehe)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 tabi younlktan arada server çöküo :p ama sistemleri çok iyi yani bu kadarını kaldırması bile büyük bi olay bence[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 5 milyon küsür deviation var bırakın yavaş olsun biraz. arabirime de alışılıyo zamanla http://corso.deviantart.com/[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
himmelberget Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 demonized.deviantart.com http://turkiye.deviantart.com turkler orada bulunmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar