Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Ya ben buz hokeyi oynamak istiyorum.Eğer varsa oynayan, bi kaç sorum olucak. Şimdi Full bi takım ne kadara patlar? Istaka :P Sopasıyla kıyafetleriyle pateniyle vs vs.. BU sporda Kavga vuruş asmak kesmek serbest dimi? birde 180 küsür Hafif iri kıyım birisi bu sporda başarılı olabilirmi? Kaykay surmeyi bilen birisi bu sporu rahatlıkla yapabilirmi? Cevaplarsanız çok sevinirim.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ya buz hokeyi neyine..sen daha karda yürüyemezsin..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Kaykaydan çok rollerblade falan işe yarar, ben slalom kayak bilgimle geldim, tek faydası düşünce çabuk kalkmak ve dengeyi sağlamak oldu. Ful takım oldukça pahalı, iyi bir paten istiyorsan 250euro falan bi kere kafadan patene gidiyor zaten. Bunun dışında boy çok farketmiyo, hele türkiyede hiç farketmez, o kadar profesyönellik yok. Kavga vuruş asmak kesmek serbest değil tabii ki. Yani filmlerdeki gibi ölümüne savaş sahnesi bekleme, ama genel olarak çok sert bir spor. Dolayısıyla daha imtiyazlı. Aynı şekilde sakatlanma riski de çok daha fazla artıyor.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hehe SEVERİM! tam benlik.Bugun arkadaş patenlerini getircek alışmaya çalışcam.BU arada Internetten baktım 25 30 dolara patenler var.100$ a gayet güzel patenler falan var.Arkadaşım 1 milyar falan dedi ama, netten araştırınca 500$ a falan geliyor.Bu arada arkadaşım Sen kıyafetleri bul patenle Stickleri falan hallederiz dedi :) Kıyafetler Ne kadara patlar? Yığıcı olarak oynicam orta bölgede :0) Ulan NHL oynardım deli gibi... Ne zevkli bi spordur bu ya.Bu arada hakem görmeden yığarım bende yere adamı :)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 kaykayla ne alakası var onu annamadım hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar