Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sünnet Düğünü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ayıpsın...
Kornalar çalınır insanlar rahatsız edilir...
Uyuyana yaşlısına küfür ettirir.
Süs yeşilliklerinin üstünde halay çekilir...
Davul zurna çalınır rahatsızlık verilir.
Yol tıkanır. Bağırılır...
Ayıpsın...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Mesaj tarihi:
Yoo valla hiç de dediğin gibi olmuyor Dev ..
Benim kuzenimin sünnet düğününü yaptık geçen yaz konvoyla gidiyoruk 3 araba korna çala çala yoldan geçenler çocua el sallıyodu diyer arabalar falanda korna çalıyodu böyle bi herkes katıldıydı olaya yani[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Mesaj tarihi:
gelenek görenek abi zaten millet neden yaptığını bilmiyor ki gelenektir bende yapıyım diyor.Hem böyle şeyler insanları birleştirir.Yenilir,içilir,kornaya basılır,şapkaya para atılır.Güzeldir sünnet düğünleri[signature][hline]Viva la creativa!!!
Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Mesaj tarihi:
Hahah hatta bi eleman çocuğa makas işareti yapıp sırıtıyodu kopmuştum elemanın tipe[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Mesaj tarihi:
valla bence gereksiz onun yerine çocuğu o parayla tatile çıkarırsın daha iyi artık düğünler yarışma gibi oldu millet kim daha iyi düğün yaparsa onları sevceklerini yada saycaklarını sanıyor..[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
Düğün denilen olay Sünnettir(peygamber efendimizin yaptığı ve yapılmasını tavsiye ettiği davranış olan) arkadaşlar. hadiste şu şekilde

"İçinizden biri evlendiği zaman ve sünnet olduğu zaman etrafa duyurmak için düğün yapsın."

İslam zati bir yardımlaşma ve paylaşma dini olduğu için de güzel bir şeydir düğünler. yani o yüzden saçma değildir bence...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil
Mesaj tarihi:
Auhfauuauhas bizim arkadaşın sözü aklıma geldi.Aynen bu konuda tartışılıoduk

ark 1" Olum çükünün değerini bil millet göbek atıo çükün "
ark 2" En zevkli yanı ise çükünün etini bi plavın arasına sıkıştırıp yedirtmek "
ben " manyakmısınız lan "[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

Mesaj tarihi:
said:
kemani, 13 Ağustos 2005 18:23 tarihinde demiş ki:
altınları annem bana 16 yaşımda vermişti ben de hepsini içkiye yatırdım :D hayırlı bir işte kullandım
Allah'ın keşi seni şimdi de para para diye yakınıyon bana ver lan 30 milyonumu :P
Neyse sünnetlerde en sevdiğim şey kesim saatine kadar elemanın oyalanmasıdır.Aman Allah'ım hiç çaktırmamışlardı bana varya.Kuzenlerle oynuyoz onlarda bu hayin planın içindeymiş bir ara dışarı baktım kalabalık toplanmış babam geldi olum vakit geld dedi sanki idama gidiyoz anasını satayım :)[signature][hline]Viva la creativa!!!
Mesaj tarihi:
Ben çok küçükken yapmışlar kurtulmuşuz ailecek:D
Kendimi bildikten sonra yapsalar ortalığı birbirine katardım heralde acaip mızmızdım küçükken

Sünnetle ilgili en son anım, kuzenin sünnetinde ona "Ya korkucak bişiy yok işte hedef tahtasının önüne koyup bıçak filan atıp tutturarak kesmeye çalışıolar" demiştim.Sonrada baya büyük boyutlardaki pasta bıçağını göstermiştim.

En başta baya yusuf etmişti kopuodum ben:D Zor anlattılar öyle olmadığını.
Ama benim gülme krizim hiç geçmedi:D

Sünnet düğünleri, düğün salonunun dışına taşmadığı sürece güzeldir.Altın filan verirler işte.Ama o düğünden sonraki(ve önceki) korna olayına gıcık oluyorum hepsini yakalıyıp kökünden kesmek lazım.Bi deri kesilio diye okadar eğleniyolarsa kökten kesince heralde coşarlar...
Mesaj tarihi:
O acıyı çektiketen sonra düğünü mü yapılır be...
Ama o sünnetçiyi bir bulursam ah bir bulursam... Her tarafını doğrayacam. Çok canımı yaktı adi herif. Arıyorum bulamıyorum[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Mesaj tarihi:
said:
Sensible, 13 Ağustos 2005 19:30 tarihinde demiş ki:
O acıyı çektiketen sonra düğünü mü yapılır be...
Ama o sünnetçiyi bir bulursam ah bir bulursam... Her tarafını doğrayacam. Çok canımı yaktı adi herif. Arıyorum bulamıyorum
ehe benim amcam sünetçiydi o kesmişti bir hafta küsmüştüm :)[signature][hline]Viva la creativa!!!
Mesaj tarihi:
benimde olmuştu ya çok bağırmıştım ama ben kesilirken acıdığından değilde muhabbet polsundiye ne bağırmıştım ama :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
  • Yeni Oluştur...