RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Arkadaşlar burada hiç bu sporu icra eden veya ilgilenen bir insan yok mu?Mesela favori hareketiniz nedir? KOnuşup kaynaşalım arkadaşlar[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied.
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Ben baya bi ugrastim zamaninda balon gibi olunca birakmistim simdilerde sadece fitness ve kondisyon seklinde calisip form koruyorum.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 fitness yapıyorum body building'den ziyade öyle özellikle sevdiğim bir hareket yok ama sırt çalıştıran hareketten nefret ediyorum, sırtım ağrıyor 5 gündür[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 valla sırtı bende sevmiyorum,hoşuma itmiyor..En sevdklerim ise göüğüs çalışmaları.Özellikle BEnch Press[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Admin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 sırt olayını aştım bwen ters mekik cekiyorum 50 kere rahatca :P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Bende tam tersine sirtimi calistirdikca psikopatca bi zevk aliyorum. Massallah pastirmam baya bi kallavi oldu ters sinav vs yle.... En sevdigim hareketlerse shoulder ve deltoid grubunu calistiran hareketler. Front raise, pullover vs favorilerim. Tabi dusuk agirliklarda olene kadar yapiyorum sismemek icin Birde kelebekleme uzun mesafe yuzmekde bi cesit build sayilir, onuda cok severim.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 abi bir siteye girdim şimdi bodyle iligili,orgazm olacam bakarken... allahım nasıl bir midedir o :D[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied.
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ahah dyna :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Admin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 valla düzünü 30 kere cekebiliyom anca ters te sınır tanımam :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım
regulus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ters mekiki hiç sevmem terletir :) isimlerini bilmiyorum ama uzun bir sopayı sırta ve göğse çektiğimiz cihaz+bacakla ilgili tüm aletler ben 1 yıldır alan yapmıyorum biraz yağlandım :) bacak çok çalıştığım için kalındılar zaten şimdi süperler hehei[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi!
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 bende bı 4 ay fılan yaptım fıtness ola body ye kasmadım ama zevklıydı ınsan kendını cok ıyı hıssedıyor walla dınc oluyosun[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Bu arada mekiği tam çekmeyin.Mümkünse dizler kırık mekik veya crunch falan deneyein...[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied.
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Ayrica bilen bilir, komando dansida super bir hareket grubudur. Bacak-kol-karin-baldir vs hepsini calistirir ayrica hic bir hareketin yapamayacagi kadarda kondisyon yapar. Tabi yapmasi kasistir. Cabuk yorulursunuz. Birde nefes duzenlemek zordur. Ama tam randuman saglandigi zmn komando gibi yapar adami ciddi bi sekilde...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 mekiği o aletlerde yapıyorum ben hani ayakları dizden kırıp uzanıyorsunuz, kalkıyorsuunuz ya 35'ten 4 set yapıyorum, haftada 5 tane arttırmayı düşünüyorum[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 staja başladım diye kısa süreli bir ara versemde body building olayını çok sevmişimdir. Amacım 1.98 olan boyumu yeterince kilo ve dolayısıyla ksla birleştirip bar fedailiği yapmaktır :-P Body yapma sebebim kilo almaktı ve omuzları genişletmek az biraz kilo almaya başlamıştım. Protein tozu felanda almayı düşünüyordum. (sakın bana zararlı felan demeyin biliyorum ama mecburum) 85 kilo olmama rağmen bazı hareketlerde inanılmaz şeyler yapabiliyordum. Örneğin bacak hareketlerinde oturup ayaklarını 90 derceden 180 dereceye bileklerinin üzerine ağırlık binerken yaptığın bir hareket vardır (adını bilmiuom) onun ağırlıklarını en sona takıp yapabildiğim farkedince şaşırtmıştım. Sonra şu kürek çekmeye benzeyen harekette de normalde asla kaldıramyacapım ağırlıklarla çalışmam. (bütün kasnak hesaplarını yaptım hala kaldırabileceğimden çok ağır) Ama bunun yanında bench pressde de aşırı sıçarım orası ayrı... O bahsettiğiniz kommando hareketini hoca bana kilo vermemem için yazmadı. (çok enerji harcatıyormuş) Sırf bu yüzden çok kilo az tekrar çalışıp kendimi parçalıyorum :) Bu sporla ilgili bir kaç yararlı link verebilirseniz sevinirim. Ps: Son olarak imzamın nerden geldiğini anlamışsınızdır :) [hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 [Bu mesaj Jaan tarafından 10 September 2003 00:11 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 en zorlandığım ve sevmediğim hareket low abdomen curl, en rahat yaptıklarım squat, ve bacak curlleri en sevdiğim de neck presstir. ti.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 polaris güzel hareketyti ama barfix rules :) evimde yapabildiğim ve eğlenebildiğim yegane hareket :)[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 daha hiç body building yapmadım gayet de memnunum vücudumdan ehhe 2-3 cm daha uzarım 1-2 sene içinde. ondan sora başlarım, aynı zamanda koşu(basketbol) da yapıcağım için çok dengeli olucak. 1.95 boy olucak (92 yim). daha ne isterim :p o zaman hala burası olursa bi daha konuşurum.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 2.5 ay kadar futbol kondisyonu yaptım bacakları biraz sağlamlaştırdım şu an maçlarda daha dinamiğim eskisine göre ama görüntü itibariyle pek bişe değişmedi not: vücut yapiim bütün kızlar benim olsun düşüncesindeki tiplerden nefret ederim >:/[hline]Kontrolsüz güç, güç değildir. (Hulk)
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 valla body'e falan hiç gerek yok vücud şekli için. eğer hayvansal kas falan istemiyorsanız. 10 sene civarı tenis oynadım ve kol kasım fena diildir. bacak kaslarım da sırf bu sayede çok gelişmiştir. vücudun şekil alması için sürekli olarak bir spor yapılsa ve de evde birazcık mekik çekilse yeterli olacaktır. tecrübeyle sabit[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Hill Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Body aletlerinin tek yanı daha eğlenceli olması yoksa aynı şeyleri evde de yapabilirsin. Profesyönel yönden ilgilenenler tabii ki herhangi bir jimlastik salonuna gitmeli. 2 hafta boyunca günde 100 şınav 100 mekik çek, dengeli beslen, robocop gibi olursun.
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 o iş 2 haftada olmaz ama 2 ayda olur doğrudur[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Hill Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Kaslar hafiften ortaya çıkıyor, hafiften şekil alıyorsun.
regulus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 kısa sürede ortaya bir vücud çıkmyor tabi.ama böyle toparlanıyor daha düzgün duruyor vücud.[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club
Khirsah Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Ben Dumbleda 80 kilo 12x6 set yapıyorum Sonra da 750 Mekik çekiyorum Bench Press de biraz yaptıktan sonra lol her gün yaptığım hareketin adını unuttum dur bi dakka polaris miydi be iki yandan tutup çekiyosun göğüs çalıştırıyosun[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Öne çıkan mesajlar