karakedi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Eski Ultima Online oyuncuları bilirler, Türk oyuncuları olarak birbirinden farklı serverlara dağılmıştık, konuşmalar buluşmalar yardımlaşmalar olmadan ayrı ayrı sürünüyorduk. Diyoruz ki biz bu sefer aynı hatayı yapmayalım hazır oyunda yeni hep birlikte toplanıp sadece bir tek sunucuda buluşalım, böylece hep birlikte dolaşığ gezip eğlenme fırsatını yakalamış oluruz. Günler belirler toplantılar düzenleriz, dünya daha bir pembe daha bi şen olur. O yüzden tüm starwars oyuncuları gelin birlik olalım :) Hangi sunucuda oynayacağımızı da birlikte karar verelim, herkes karakterini orada açarak oyuna başlasın. Ne diyorsunuz hangi serverde buluşuyoruz ?[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 konu ile ilgili diğer konu başlıgı: http://www.avaturk.com/Forum2003/ShowPost.aspx?PostID=19550[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 biz eclipse'de toplanmayı oneriyoruz :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... [Bu mesaj karakedi tarafından 30 June 2003 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Kedi yine alkollu alkollu klavye basina mi gectin yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Ben 1-2 yerde char aççam ;P farketmez neresi olursa.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 eclipse olsun[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 beyler $u an eclipse den kac ping aliyorsunuz ortalama bi bakip yazaiblirmisiniz ?[hline]SAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Arkadaşlar bu konuya biraz önem gösterelim, hep birarada olmamız gerçtekten önemli. Oyun içinde düzenlemeyi planladığımız aktiviteler için de bir o kadar gerekli. Hep birlikte olursak daha fazla eğleniriz, sayıca üstün olacağımız için daha zor missionlara gidebiliriz, karakterlerimizi daha çabuk geliştiririz. Ayrıca yapmayı planladığımız websiteleri içinde gerekli. Mesela oyuncuların item trade yapabilmeleri için özel siteler yapmayı planlıyoruz. Bu sitelerde diyelim A oyuncusu bişi satacak veya B oyuncusu bişiler alacak. Bu kişiler tamami ile veritabanı üzerine kurulu sitelerimize mesaj atarak ihtiyaçlarını giderebilecekler, site içerisinde arama yapabilecekler, satılan eşyaları veya talep edilen eşyaları listeleyebilecekler. Tek bir sunucuda buluşabilirsek bu tür transferler yapabiliriz, bu tür siteler yapabiliriz. Yani yapacağımız siteler içinde gerekli. Bu işin bir diğer ve asıl yararı ise; MMOlerde belirli bi guild/clan/şirket vb. topluluklar belirli sayılara, belirli güçlere ulaşınca onlara özel imkanlar tanınıyor. Mesela kendi şehirlerini kurmalarına izin veriliyor, yada sadece o kişilerin takabileceği özel itemlar veriliyor vs. Yani yarın karizmayı olayını yarmamız, milletin içinde hava atarak yürüyebilmemiz için bugün tek bir sunucu seçip orada başlamamız, orada çoğalmamız gerekiyor Oyunda 10 tane gezegen var, Deli Dumrul'un torunlarıyız biz. Deli Dumrul - jedi versionları olup gezegenin birini işgal ederiz İlk başlarda ufak bi şehri ele geçirsekde yeter. : )[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 eclipse süper oalcak..bütün avrupalılar orda.. pingler hiçbir serverda değişmeyecek:)en azından developerler öyle söyledi..[hline][ quote ]SolidSnake, 14 June 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bissürü beleş kız istiyom nihaha [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Ben de öneriyorum ki, .okunu çıkarmadan heryerde olur. Dilerseniz Sony'den Türkiye pigleri ile ilgili bir rapır da alabiliriz. Böylece pingi en iyi serverı da bulmuş oluruz. Belki zamanındaki Atlantic'in Europa'dan daha hızlı olması gibi bir durum da olabilir. Sevgiler,[hline]Kerem Erkmen Content Manager Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Eclipse de baslayacam isallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 goodnes dediğin şeyi yapabilirsen çok iyi olur[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Ben hala bi PA nın önemli bir parçası olmamız gerektiğinde kararlıyım. Ayrıca sade türkler de olmasın,. Ayrietten eğer düzenin güçlü olduğu bir PA nın önemli bir parçasıysak sonuçları şu olucaktır: 1- aramızdaki soydaş vb. bağı bozulmayacak. 2- Bu kadar kişi bi yerde buluşur ise kesinlikle o PA nın %75 lik(ortalama,sallama)gücünü ellerinde tutar. Eğer bir PA nın Senato yada yönetim kurulunda 4 te üçlük çoğunluğa sahip olursak elimizde 3 te biri sayımızda, istediğimiz zaman kullanabileceğimiz (abartmıyacaz tabi) köle bi topluluk olucaktır. Kararlar biz istemezsek çıkamıyacaktır. 3- Aramızdaki bağı yabancılara Türkish Tie olarak sunmazsak, emin olunki hakkımızda birçok destan felan yazılacaktır. Düşünsenize bir: The Brotherhood of Steel gibi bişi olucaz. Ayrıca ırkçılıktan da kurtulucaz. Birbirinin arkasını kollayan, birlikte hareket eden, çeşitli ilkelere bağlı bir kardeşlik. Daha en baştan karizmamız olucaktır. Bide artist sözler kullandımı tamam :) Ayrıca yanımdan geçen birisinin şöyle dediğini duyar gibi oldum: "Üniformasına baksana, bu kesin Brotherhood of the Way (salladım) dan olmalı." 4- İçinizde tarihle ilgilenen varmı bilmiyorum ama Napolyonun Cumhuriyet Muhafızları'nı kesinlikle duymuşsunuzdur. Bizde onun gibi bişi olucaz. Düşmanlara öldürücü darbeyi vuran, asıl gücü elinde tutan, bacak titreten, en gelişmiş silahlara sahip, elit grup. Asiller, soylular. Saygı gören yada korkulan. Hep biz olucaz. Ama aynı muhafızlarda olduğu gibi, bizde takımın bir parçası olucaz. Bunu savaş alanında bi hayal edin. En seçkin birlik. 5- hiyerarşi kesinlikle olmalı ve olabildiğince sağlam olmalı, bu zaten bi sürü stratejik olarak bize yarar sağlayacak şeye doğal olarak sahip. Bunu hayal etmesenizde olur, iki saniye durup düşünün, herkes anlar. "even out of the outskirts the caves of the brotherhood that challanges There they dwelt Until they left the World and Still there deeds live forth in songs..." ya düşünsenize şu şarkıyı bir çalgıcının söylediğini! Tüylerim valla diken diken! Ayrıca kesinlikle rp yapmalıyız. Aslında starsider serverı tamamen rp için unoffical için ayrılmış olan bi server. Bence oraya girelim. Ayrıca tüm pa lara bakın, heyerarşisi imperial-guard dan daha güçlü bi PA bulamazsınız. Bence vakit geçirmeden böyle bi grup için müracaat edelim imperial-guard'a. İsterseniz aracı felan olabilirim, çünkü baya bi süredir oradayım[hline]PFC. Deolanthe Cleavis 215th Heavy Infantry Hell Raiser's Human - Ranger Imperial Guard ( www.imperial-guard.net ) Server: Starsider Planet: Corellia City: Haven -- Diaboli virtus in umbust est Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Avrupalıların eclipsede oynayacağıyla ilgili topic i yeni okudum, onada bişi yazayım buradan. Birincisi starsider da east coast. ikincisi eclipse de adam gibi bi pa varmı. Yoksa hemen oluşturalım. Sizin için imperial-guard ı bile satarım be! :) ama harbi türk olursa sırf girmem. Ya bu arada bu aralar baya net e takılabiliyorum. Bana bi kaç kişide yardım ederse, beraber bi konsept oluşturalım. Forumlarda kesinleştiririz. Bunun için diğer PA ları baya bi araştırır sistemlerini felan çarparız :) icq numaram:164118317 ilgilenenleri beklerim. Hem buradan da yaparız. Yoksa ortaya bişi çıkacağa benzemiyo gerçekten.[hline]*http://www.milliyet.com.tr/2001/02/23/yasam/yas03a.html adresine bakar ve kopar* PFC. Deolanthe Cleavis 215th Heavy Infantry Hell Raiser's Human - Ranger Imperial Guard ( www.imperial-guard.net ) Star Wars: Galaxies --- Diaboli virtus in umbust est Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 sen türkiyedemisin??[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Gavuristandakilerde can tabe, bizler orada çılgınlar gibi eğlenirken onlar garip, boynu bükük bakacaklar, ayıp olur şanımıza yakışmaz, Mevlana torunlarıyız biz. Onlarda giriversin aramıza. Hatta gelin kaynaş olalım diye sloganda yaparız. Yönetim kadrosu en azından büyük yüzdesi türklerden oluştuğu sürece bence bir mahsuru yok. Hatta sadece italyanlar değil çinliler dahi gelsin, international avatürk&paticik SWG gençliiği communitysi kuralım, doğu ile batıyı birleştiren köprü olalım, namımız alsın yürüsün far, far away evrenlerde Ama iyice düşünmek lazım, sonuçta biz bize benzeriz, cem yılmaz esprisi yapıp güleriz, elde ışın kılıçları yaylalarr yaylalarr diyerek cenke gideriz, biz güle oynaya böyle şeler yaparken italyanlar bize bakıp manyak bunlar ya falan demesin sonra? Mesela birbirimize ışın kılıcı ile el şakaları yaptığımızda barbar türkler diyip kaçıverirlerse napacaz? Uzun lafın kısası tamamı ile türklerden oluşan bir grup ile mi daha çok eğleniriz yoksa arada bi iki tane papua yeni gineden swg oyuncusuda transfer edelim mi? Benim teklifim ilk başta tüm swg oyuncularına eclipse sunucusunda oynayacağımızı ilan edelim, herkese duyuralım, herkesi orada buluşturalım, daha sonra kuracağımız topluluğun mimarisini, üyelerin milliyetini, kaş rengini göz rengini vesairesini tartışırız.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 türk şehri vs kuralım falan diye ben de bi konu açmıştım taa zamanında belki bir sene oldu. sonra diğer player asoşieyşın felan başlıkları derken artık durum ciddiye bindi madem ilk adımları atalım bence de. kesinlikle ben de başlıcam oyuna en kısa sürede ve hep bi arada olmamızın ii olacağına katılıyorum. eclipse ya da başka bi yer farketmez zaten pek yakından takip edemiyorum dolayısıyla siz nereyi seçerseniz ben de orda olcam. yabancı üye alımı konusunda da şahsi fikrim yeterince kalabalık olursak hiç yabancı almamak ilginç keyifli olabilir. sonuçta türkçe guild chat keyifli bi olay. guildde de nasılsa b@b zart zurt olayını barındırmayacaamıza göre ii olabilir. hem işte brotherhood felan geyiğ de daha bi anlamlı keyifli olur. eğer o kadar da kalabalık olmazsak, guild yönetimi de bizde kalcak bi şekilde ve cidden seçici olmak ön koşuluyla gavur milleti de dahil edilebilir guilde. bi de soru; avaturkten pek ses çıkmadı en son gönderdikleri "cidden alcak mısınız oyunu" konulu mailden sonra. herkes burda avaturkü mü bekliyo yoksa dışardan sipariş mi verilecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
squirrel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Uzun bir süremi jk2 outcast aleminde geçirdim... Ozamanlarda Starwars Galaxies her zaman benim için bir rüyaydı. Bunun temelleri atılmadan önce bile böyle bir şeyin var olacağını biliyordum. Ama içimde hep aynı korku vardı. Yeteneğimi gölgeliyecek tek bir sorun ?. Basit Türk olup yabancı server larda kayırılmaya uğramak... Eğer bir birlik olmassak bizi ezerler. Avrupanın gözünde biz geride kalmış Tabularını hala aşamamış birer zombiden farklı değiliz... Bu anlayışı gidermenin tek bir yolu varsa oda Birlik olup karşımızdakilere bunu göstermektir. Hepimiz birleşmeli ve tek bir amaç için and içmeliyiz. Oda hepimiz birimiz , birimiz hepimiz için... ( Çok klişe bir söz ancak gerçekleri yansıtmakta ) Bu doğrultuda ilerlersek belimiz bükülmez yumruğumuz ise asla indirelemez...[hline]Only Legend... [Bu mesaj squirrel tarafından 01 July 2003 00:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 yavaş ya hiçte öyle diiller komplexe girmişin sen bence[hline][b][i]-->Four String Magic<-- 737 757 787 727 70707 727 787 757 737 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ezik türkler euehu bu ne ya birleşelim küffara gücümüzü gösterelim falan :) hayrola savaş başladıda bizim mi haberimiz yok ? :P kedi mümkünse oynayacagın serverıda yazda oraya gelmiyim yanlışlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: Popeye, 01 July 2003 02:38 tarihinde demiş ki: kedi mümkünse oynayacagın serverıda yazda oraya gelmiyim yanlışlıkla Lol :D[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 walla çok kaynaşma batıo cidden ama gerektiği zamn yardımlaşma olsun[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Bana kalırsa da bir toplulukta birleşelim,ama bir çok ayrılık olacaktır ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: squirrel, 01 July 2003 00:49 tarihinde demiş ki: Uzun bir süremi jk2 outcast aleminde geçirdim... Ozamanlarda Starwars Galaxies her zaman benim için bir rüyaydı. Bunun temelleri atılmadan önce bile böyle bir şeyin var olacağını biliyordum. Ama içimde hep aynı korku vardı. Yeteneğimi gölgeliyecek tek bir sorun ?. Basit Türk olup yabancı server larda kayırılmaya uğramak... Eğer bir birlik olmassak bizi ezerler. Avrupanın gözünde biz geride kalmış Tabularını hala aşamamış birer zombiden farklı değiliz... Bu anlayışı gidermenin tek bir yolu varsa oda Birlik olup karşımızdakilere bunu göstermektir. Hepimiz birleşmeli ve tek bir amaç için and içmeliyiz. Oda hepimiz birimiz , birimiz hepimiz için... ( Çok klişe bir söz ancak gerçekleri yansıtmakta ) Bu doğrultuda ilerlersek belimiz bükülmez yumruğumuz ise asla indirelemez...[hline]Only Legend... [Bu mesaj squirrel tarafından 01 July 2003 00:51 tarihinde değiştirilmiştir] Şu ana kadar ne MUDlarda,ne UOda, nede battlenette ezik türkler falan demediler,hatta türküm dediğimde "oo cool" falan diyip ilgilendiler.Onu diyenler azınlık kişiler onları da kimse sallamıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 said: Popeye, 01 July 2003 02:38 tarihinde demiş ki: ezik türkler euehu bu ne ya birleşelim küffara gücümüzü gösterelim falan :) hayrola savaş başladıda bizim mi haberimiz yok ? :P kedi mümkünse oynayacagın serverıda yazda oraya gelmiyim yanlışlıkla haydaa güç gösterelim gavurları mafedelim falan nereden çıktı ki şimdi? öyle bişi yazmadım. benim yazdıklarımı bi oku yaf. hep birllikte tek bir sunucuda toplanalım. birlikte bişiler yapalım diyorum. seferberlik ilanı falan değil yazdıklarım. hep beraber toparlanıp missionlara gidicez, çeşitli aktivitelere katılacaz eğlenecez maksat budur. sunucu olarakda eclipse düşünülüyor. gelmek isteyenlere duyuralım. dün buradan girildi oynandı rahatlıkla oynanıyor, ping ve lag sorunu yok. e daha ne isteriz? [hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... [Bu mesaj karakedi tarafından 01 July 2003 09:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar