2pac Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 arkadaşlar son zamanlarda dilden düşmeyen bu şarkının anlamı nedir sadece şu dale'nin anlamını bari bilsek yeter bana...?[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com www.bjk.com [edit: caps topic sagligina zararlidir... /hh] [Bu mesaj HellHound tarafından 14 Ağustos 2005 04:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ingilizceyse vadi demek uzaylıcada "sizin beyninizi emiyorum" demek[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 dale: "ben capslock tuşunu kapamayı bilmiyorum"[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion
Head Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 tersten okununca satanist mesajlar içeriyor[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ver bana don ver bana gibi bir anlamı vardı yanlış hatırlamıyorsam. neyi verecekse... ordaki don, Don Omar'ın Don'u yanlız :)[signature][hline]Beş Hececiler
Rocko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 danaaa danaa dört danaaaa :P.[signature][hline]Generals gathered in their masses, Just like witches at black masses. Evil minds that plot destruction, Sorcerers of death's construction. ......
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 kankanın ömer diye arkadaşı varmış , onlarda yazıkta "don ömer" i çekmişler :D[signature][hline]I won't cry, I won't give up, I can't go back now Show me the shadow where true meaning lies.. So much more is made in empty eyes..
fresko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 anlamını bilmiorum da onu delaya uyarlamak çok kolay oluo dela don dela lol[signature][hline]against the wind..
Whitehaven Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 daleee don 1 milyoneeee[signature][hline]
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Head, 14 Ağustos 2005 05:53 tarihinde demiş ki: tersten okununca satanist mesajlar içeriyor RoFLMaO kriz geldi[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Rocko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 dale don dale işte çözdüm plaj don plaj herkese bu mesajı veriyor bu şarkı insanlarda plajlara donla gidiyor :D.[signature][hline]Generals gathered in their masses, Just like witches at black masses. Evil minds that plot destruction, Sorcerers of death's construction. ......
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Rocko, 14 Ağustos 2005 17:03 tarihinde demiş ki: dale don dale işte çözdüm plaj don plaj herkese bu mesajı veriyor bu şarkı insanlarda plajlara donla gidiyor :D. .ğrenç espri klasmanına bile girmez ya..olmaması lazım bu dünyada bu cümlenin :)[signature][hline]I won't cry, I won't give up, I can't go back now Show me the shadow where true meaning lies.. So much more is made in empty eyes..
Rocko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ehuehuhue....ayıptır söylemesi çok iğrenç espri yaparım mesela bak bir tane daha yapayım senin zafıylaman için 40 fırın ekmek yemen lazım huhuhuh :D.[signature][hline]Generals gathered in their masses, Just like witches at black masses. Evil minds that plot destruction, Sorcerers of death's construction. ......
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ödüllendir onu, ona hediye ver demek... Beyin deşen bir şarkıdır, kulak zarının bekaretini alır götürür. Matkap sesi daha zevklidir. NEFRET EDİYORUM!!! evet...[signature][hline]MONO(b)LOG
dory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Head, 14 Ağustos 2005 05:53 tarihinde demiş ki: tersten okununca satanist mesajlar içeriyor ahhanda dustum yere,hehu, ilahi..[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm]
Rocko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 öyle bir çocuk filmi vardı çocuk metal plakları dinliyordu tersten dinleyince farklı mesajlar veriyordu çocuk değişiyordu :D. ehuehuehu[signature][hline]Generals gathered in their masses, Just like witches at black masses. Evil minds that plot destruction, Sorcerers of death's construction. ......
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 igrenc bisey oldugu kesin.[signature][hline]alkol, en iyi dostum..
Öne çıkan mesajlar