Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Beyler, işte size `bir türlü çözemediğiniz` kadınlar hakkında açıklayıcı bilgilerle dolu bir yazı! Onların iç dünyasını anlamanın tam zamanı Kadınlar Ne İster?? Belki de yeryüzünde cevabı verilemeyen ender sorulardan bir tanesi. Tabiiki bizde bu sorunun cevabını bilmiyoruz fakat size bir kaç tüyo verebiliriz... İşte Kadınların iç sesi !! * Gerçek olmasa bile güzel olduğumuzu duymak genelde çok hoşumuza gider. * `Kolay kadın` imajı vermemek için çok istesek bile en az 3 kere `hayır` deriz. Ancak gerçekten sabırlı olanlar istediğini alır. * Bir ortama girdiğimizde tüm kadınları süzüp hepsinin kalça, bel, bacak, yüz ve kıyafet güzelliğini kendimizle kıyaslarız. * İsteklerimiz reddedilirse bazen bunun için ağlamayı silah olarak kullanırız. * Terk edildiğimizde veya reddedildiğimizde üzüntümüzü gidermek için sığınacak bir omuz ararız. Bu da genellikle eski sevgilimizdir. HİÇ UNUTMAYIZ! * "Çok sarhoştum, birşey hatırlamıyorum, aslında seni arkadaş, olarak görüyorum" sözlerini mutlaka kullanmışızdır. Amacımız karşımızdakinin gururunu kırmamaktır. Tabii bununla demek istediğimiz; "kırılma ama seni beğenmiyorum veya senden hoşlanmıyorum"dur. * Aslında her şeyi hatırlar ama sadece sorunlardan kaçmak için unutma yoluna gideriz. * Gururumuz incindiğinde bunu düzeltecek ve her aradığımızda yanımıza gelecek bir erkek mutlaka vardır. * Hepimiz bize zarar vereceğini bildiğimiz halde serseri bir erkeğe tutulup hayatımızı karartır, bizi gerçekten seven kişinin omuzunda onun için ağlarız. * Daima rejim yaparız ama bunu sadece kilo verebildiğimiz zaman duyururuz. * Sabahları eşimiz uyanmadan, gerekli hazırlıkları yapmış oluruz. * En heyecanlı filmlerde bile o kendisini filme kaptırmışken biz neden elimizi tutmadığını düşünmekten filmi kaçırırız. * Özel bir gün değilse, en tatlı gülümsememizi bir şey rica edeceğimiz zaman kullanırız. * En yakın kız arkadaşımızı sevgilimizden deliler gibi kıskandığımız için onlar hakkında sevgilimize dedikodu yaparız kaynak,heh bana bazı bolumlerı komık,bazı bolumlerıde mantıklı geldı.pati erkeklerının ı$ıne ne kdr yarar artık bılmıyorum.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 beni isterler[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Özel bir gün değilse, en tatlı gülümsememizi bir şey rica edeceğimiz zaman kullanırız bu doğru kesinlikle :-)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: İsteklerimiz reddedilirse bazen bunun için ağlamayı silah olarak kullanırız Bence +1[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 * En heyecanlı filmlerde bile o kendisini filme kaptırmışken biz neden elimizi tutmadığını düşünmekten filmi kaçırırız. evet ya hep atıl suratı izliyorum o elimi tutuyo ama ben nedense filmi değil onu izliyorum çok doğru =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 twistedemo +1 (galleriadaki sinemadan çıkarlar .filmde çiftli koltuklara uzanmışlardır ) erkek:lölö nasıldı en çok hangi sahnesini beğendin.... kız:.......bilmem izliyemedim erkek:neden? kız:ne bilim işte sana bakmaktan heralde erkek: :) kız: :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Okul filmindeki sahne diyorum tek geçiyorum..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 tunca bunları yaparken hiç bir kötü amacım yoktu.ÇOK CİDDİİİ.sadece hormonların suçu anla beni=)[signature][hline]love is the funeral of hearts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bunu yazan her kimse Nietzchenin dediği gibi, kendinden ve çevresinden dışarı çıkamayan bir genelleme üretmiş. (evet manyağım var mı) [signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S [Bu mesaj Ardeth tarafından 14 Ağustos 2005 01:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 işte bunu ister: [spo1=Orman Çocuğu Gökhan][/spo][signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Pyro, 13 Ağustos 2005 23:38 tarihinde demiş ki: * Daima rejim yaparız ama bunu sadece kilo verebildiğimiz zaman duyururuz. Buda çok mantıklı :D[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 şöle topiclere gelip beni isterler , benim, hede hödö tarzı şeyler yazmayın komik oluyor.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bu mesaj bana mıydı :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 yani sanaydı . Bide utanmadan resmini gösterio :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ya işte o yüzden pek yazmak istemiyodum ama bian çıktı öyle degiştirmedim sonradan. nedense kadınların ilgilisi ,erkeklerin kıskançlıklarına neden oluyor bu durumda haliyle komik durumlara yol açıyor. mesela yani[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ [Bu mesaj HasMez tarafından 14 Ağustos 2005 01:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: * Gerçek olmasa bile güzel olduğumuzu duymak genelde çok hoşumuza gider. hiç boş geçmem bunu[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 kendine istettirileni isterler (imla kurallarının alt üst olduğu ilk ve tek an)[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bu sadece Türk kızları/kadınları için geçerli.. Yabancı hatunlar için hiç mi hiç uyuşmuyor..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 aşk ister , ilgi ister , sevgi ister bazılarıda yakıt ister... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 * Daima rejim yaparız ama bunu sadece kilo verebildiğimiz zaman duyururuz. lol.[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 doru söze ne denir[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 walla bana baya bi doru geldi bunlar ama yinede bence bazı istisnalar cıkar ardan...[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ya bende şöyle bir yorum yapacağım; Kafadan(başlıktan) falso bir topic durumunda burası, gerçi şimdiye kadar herkes edepli takılmış ama ben bir taciz sezinliyorum burda :-) *!Bir ben var benden içerü, çalıştıkça kaybeden, kaybettikçe yorulan...*[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Pyro, 13 Ağustos 2005 23:38 tarihinde demiş ki: * Gerçek olmasa bile güzel olduğumuzu duymak genelde çok hoşumuza gider. hmm güzel bulmuyosan ne işin var da elimi tutuyosun? said: Pyro, 13 Ağustos 2005 23:38 tarihinde demiş ki: * `Kolay kadın` imajı vermemek için çok istesek bile en az 3 kere `hayır` deriz. Ancak gerçekten sabırlı olanlar istediğini alır. -çoğu erkeğin anlamadığı en önemli şeylerden biridir bu: hayır dedik mi genellikle bunun kolay kadın zor kadın olmakla alakası yoktur! hayır demektir. said: Pyro, 13 Ağustos 2005 23:38 tarihinde demiş ki: * Bir ortama girdiğimizde tüm kadınları süzüp hepsinin kalça, bel, bacak, yüz ve kıyafet güzelliğini kendimizle kıyaslarız. -hmm, hangi erkeğin daha şirin olduğuna da bakabiliriz ama genellikle kimseye dikkat etmeme olasılığı daha yüksektir sanıyorum ki said: Pyro, 13 Ağustos 2005 23:38 tarihinde demiş ki: * İsteklerimiz reddedilirse bazen bunun için ağlamayı silah olarak kullanırız. -ağlayan kızlar kategorizasyonu:hata said: Pyro, 13 Ağustos 2005 23:38 tarihinde demiş ki: * Terk edildiğimizde veya reddedildiğimizde üzüntümüzü gidermek için sığınacak bir omuz ararız. Bu da genellikle eski sevgilimizdir. -bu tip kızlar kategorizasyonu: gene hata said: Pyro, 13 Ağustos 2005 23:38 tarihinde demiş ki: HİÇ UNUTMAYIZ! * "Çok sarhoştum, birşey hatırlamıyorum, aslında seni arkadaş, olarak görüyorum" sözlerini mutlaka kullanmışızdır. Amacımız karşımızdakinin gururunu kırmamaktır. Tabii bununla demek istediğimiz; "kırılma ama seni beğenmiyorum veya senden hoşlanmıyorum"dur. - gene bir bu tip kızlar kategorizasyonu: dııııt, hata said: Pyro, 13 Ağustos 2005 23:38 tarihinde demiş ki: * Aslında her şeyi hatırlar ama sadece sorunlardan kaçmak için unutma yoluna gideriz. ezik insan modeli: ben bunu yapan daha çok erkekleri görüyorum said: Pyro, 13 Ağustos 2005 23:38 tarihinde demiş ki: * Gururumuz incindiğinde bunu düzeltecek ve her aradığımızda yanımıza gelecek bir erkek mutlaka vardır. -eh olsun okadar da said: Pyro, 13 Ağustos 2005 23:38 tarihinde demiş ki: * Hepimiz bize zarar vereceğini bildiğimiz halde serseri bir erkeğe tutulup hayatımızı karartır, bizi gerçekten seven kişinin omuzunda onun için ağlarız. yooo :) said: Pyro, 13 Ağustos 2005 23:38 tarihinde demiş ki: * Daima rejim yaparız ama bunu sadece kilo verebildiğimiz zaman duyururuz. -kilo problemi olmayan kızlardan haberiniz var mı yoksa sizin oralarda bi beslenme sorunu mu var? said: Pyro, 13 Ağustos 2005 23:38 tarihinde demiş ki: * Sabahları eşimiz uyanmadan, gerekli hazırlıkları yapmış oluruz. -benden fazla uyuyabilirse ne ala :P said: Pyro, 13 Ağustos 2005 23:38 tarihinde demiş ki: * En heyecanlı filmlerde bile o kendisini filme kaptırmışken biz neden elimizi tutmadığını düşünmekten filmi kaçırırız. sıkıcı filmler için geçerli olabilir de lol bu çok komik aslında said: Pyro, 13 Ağustos 2005 23:38 tarihinde demiş ki: * Özel bir gün değilse, en tatlı gülümsememizi bir şey rica edeceğimiz zaman kullanırız. kullanılan erkek: yazık :P said: Pyro, 13 Ağustos 2005 23:38 tarihinde demiş ki: * En yakın kız arkadaşımızı sevgilimizden deliler gibi kıskandığımız için onlar hakkında sevgilimize dedikodu yaparız kıskanç kız tipi: gene kötü bi genelleme olmuş şimdi bütün bu kategorizasyonlar yani ne burda yazanlar ne benim söylediklerim ne de başkalarının bu konudaki böyle fix düşünceleri herkese uyarlanamaz aman diyim herkesi böyle yargılamaya kalkmayın yazık edersiniz kendinize ;) [signature][hline]against the wind.. [Bu mesaj fresko tarafından 14 Ağustos 2005 14:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Ardeth, 14 Ağustos 2005 01:38 tarihinde demiş ki: Bunu yazan her kimse Nietzchenin dediği gibi, kendinden ve çevresinden dışarı çıkamayan bir genelleme üretmiş. İşte işte bir gün bunun olacağını biliyordum oh be rahatladım biri çıkıpta itiraz etti.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar