Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ya bizimle dalgamı geçiyorlar yada bu işte bir kekoluk mu var ? http://www.progen.com.tr/network.php buraya bakınca yurtdışıların hemen hemen hepsi down ayrıca nasıl hız artışıymış bu pingler aynı yine loss alıyoruz[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 orası gibi dandik bi şirkete güvenme :) paranı alır kaçarlar[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GMDuncanIdaho Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 telekom bizi avrupa'daki server'lara new york üzerinden bağladığı sürece iyi gözle bakamam yaptıkları işlere, kusura bakmasınlar[signature][hline]GM Duncan Idaho, The Ghola Mentat [Bu mesaj GMDuncanIdaho tarafından 14 Ağustos 2005 10:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Açıp DSL in altyapısını okuyun yahu. 256 ile 32kb indirilemez zaten. DSL'in yapısı gereği 27.5 iner en fazla. O yüzden 256 adsl'i tam kullanamıoruz demeyin. Bu kablo gibi deil, 15-20 kb yi geçemiosanız, dsl hattında problem vardır, şikayet edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 256kpbs yi gayet guzel veriyor telekom o kadarda abartmayin. adam gibi downloada basladinizmi bir kac saniye sonra 25 26 ya cikiyor hiz. teorik olan 32 ye zaten hic bir zaman ulasamazsin. Bunun giden gelen error kontrolu check leri var. E sen o anda bir explorer acsan onun yedigi var. Yani icq nuz bile acikken etkiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 kabloda mis 35 40 görüyorum 256 ile o hoh =)[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 abi ben de mi sorun var acaba[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: unaccompanied, 11 Ağustos 2005 17:18 tarihinde demiş ki: bence 512 yaptık dicekler o kadar biz psikolojik olarak hızlanmıs gibi hissedicez AHha :D en güzel açıklama buydu psikolog olmalısın sen :P[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS ------------------------------------------ FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Tcpip, 11 Ağustos 2005 16:45 tarihinde demiş ki: evt haklı ama bu hiçde küçümsencek bişi değil. 98 de 56k ile yurt dısı sunucularda cs onardım hiç de kötü değildi. suanda 256 dsl le bile o performansı alamıyorum. onun için önemli olan upload ve zaten dial-up modem ile 256k adsl modem upload arasındaki fark yok gibi[signature][hline]|¯--> Dwn <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Benim anlamadığım bu kadar bandwitch yüksek falan peki ama pingler niye çok iyi değil.Yani tahmin ettiğim kadarıyla kalitesiz bağlantı falan galiba bizim ki ama.İsveç 10-20 civarı pingler görebilecek miyiz ömrümüz boyunca merak etmiyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar