Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Internet Hızlandı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
orası gibi dandik bi şirkete güvenme :) paranı alır kaçarlar[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası...
Mesaj tarihi:
telekom bizi avrupa'daki server'lara new york üzerinden bağladığı sürece iyi gözle bakamam yaptıkları işlere, kusura bakmasınlar[signature][hline]GM Duncan Idaho, The Ghola Mentat

[Bu mesaj GMDuncanIdaho tarafından 14 Ağustos 2005 10:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Açıp DSL in altyapısını okuyun yahu. 256 ile 32kb indirilemez zaten. DSL'in yapısı gereği 27.5 iner en fazla. O yüzden 256 adsl'i tam kullanamıoruz demeyin. Bu kablo gibi deil, 15-20 kb yi geçemiosanız, dsl hattında problem vardır, şikayet edin.
Mesaj tarihi:
256kpbs yi gayet guzel veriyor telekom o kadarda abartmayin.

adam gibi downloada basladinizmi bir kac saniye sonra 25 26 ya cikiyor hiz.

teorik olan 32 ye zaten hic bir zaman ulasamazsin. Bunun giden gelen error kontrolu check leri var. E sen o anda bir explorer acsan onun yedigi var.

Yani icq nuz bile acikken etkiliyor.
Mesaj tarihi:
said:
unaccompanied, 11 Ağustos 2005 17:18 tarihinde demiş ki:
bence 512 yaptık dicekler o kadar biz psikolojik olarak hızlanmıs gibi hissedicez

AHha :D en güzel açıklama buydu psikolog olmalısın sen :P[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS
------------------------------------------
FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis...
Mesaj tarihi:
said:
Tcpip, 11 Ağustos 2005 16:45 tarihinde demiş ki:
evt haklı ama bu hiçde küçümsencek bişi değil. 98 de 56k ile yurt dısı sunucularda cs onardım hiç de kötü değildi. suanda 256 dsl le bile o performansı alamıyorum.

onun için önemli olan upload ve zaten dial-up modem ile 256k adsl modem upload arasındaki fark yok gibi[signature][hline]|¯--> Dwn <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Mesaj tarihi:
Benim anlamadığım bu kadar bandwitch yüksek falan peki ama pingler niye çok iyi değil.Yani tahmin ettiğim kadarıyla kalitesiz bağlantı falan galiba bizim ki ama.İsveç 10-20 civarı pingler görebilecek miyiz ömrümüz boyunca merak etmiyor değilim.
  • Yeni Oluştur...