Blazefury Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Karşılaştığın adama göre stun veya kritik seçilmelidir her zaman.Healer adama kritik vursan nolur sonuçta heal atıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Karşılaştığın adama göre talent'ları respec yapamazsın :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bide 5 kişinin arasına girsen whirlwind açsan 5% stun + knockback gayet güzel olur gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 kimse yazmamış ben yazayım dedim. 1 str =0.5 attack power yani 1 attack power = 2 str Bu yüzden her zaman attack power tercih edilir... ragnarosun kolu diğenlere o kol için ne kadar uğraşmak zorunda olduklarını hatırlatıyım. (ama benim de içim gidiyor o silaha :D )[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 1 str = 2 powerdır warrior için hunter ve rogue için 1 str 1 powerdır[signature][hline]EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped US OB Daywalker Human paladine 18 wiped 29 haziran 18.** Murtaza demişki : " böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: _ILuVaTaR_, 22 Temmuz 2005 18:06 tarihinde demiş ki: bide 5 kişinin arasına girsen whirlwind açsan 5% stun + knockback gayet güzel olur gibi :) bikez sadece 4'üne vurusun. Whirwind, arcane explosion blizzard değil, target cap'i var. Ayrıca hepsine %5 stun+knockback vuurcağına %30 cirt vur daa az miss'le cirtlerin %20 fazla vursun ve dotlasın cok daha iyi =). Ayrıca heal'lıra crit vursan ne yazar diyen arkadaşı opuyorum burdan ben e vurmıyalım öle baklalım suratına =) Mortal strike'ı boşuan sevmiyo warriorlar.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Burada ARcanite Reaper yapabilen birisi var mı.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Unstopable force > arcanite reaper fazla düşünecek böyle sayfalarca okumaya gerek olacak bir durum yok , olay gayet ortada min max dmg fazla , stat fazla , dmg fazla 5% chance to stun for 3 secs cok buyuk fark combatta adami 3 saniyede dograr gecersin knockback zaten ayri bi güzel proc $ansi 10% ve kutur patir vuruyor , pummel kullanmaya gerek kalmiyor akilli mantikli düşünün biraz arcanite reaper tarihte kaldi artik , 3% crit veriyor fazladan diye onu taşimak hammallik direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Arada yazan varmı bilmiyorum. Okuyamadım artık sayfa sayfa.. UF için AV rep exhalted falan olması mı gerekiyor? + Bunun için AV'de ne kadar çaba harcamak gerekiyor?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 üç gün içinde yakalaşık 10 12 kere av yaptım. bunların sadece birini horde kazandı. reputation honored 7000 de şu an. buda sanırım yolun yaklaşık tam yarısı ediyor. yani kafana koyarsan bir haftada exalted olursun tahminimce. kendini fazla sıkmadan 2 3 hafta sürer.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Exhalted olması gerekiyormuş. Revered için 12k, exh. için 21k lazım. = 32k eder. Baya yol varmış :D[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 revered - exalted 21k mış ben 12 sanıyodum. ama hordeda av yapmak sinir bozucu biraz. ben mount için kasıyodum ama, 200 gold daha biriktirip kodo almayı düşünüyorum şimdi.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Uzun süre arcanite reaper kullandım. Daha UF kullanma şansım olmadı, ama tecrübeli bir warrior olarak yorumum: UF her şekilde üstün. AR için para harcamak yerine AV'de günlerimi geçiririm daha iyi. NOT: Rodeo yazdıklarına katılıyorum. Sanırım bir şeyi yanlış söylemişsin ya da yanlış anlaşılma olmuş, bu yüzden kargaşa çıkmış. Average damage ile DPS'nin hiç bir ilgisi yok demişsin. Ama tam tersi average damage, silah hızı ve DPS ile de hesaplanabilir. İki silahın hızları ve DPS'si aynıysa, average damage da aynıdır. Sadece bazı silahlarda şans faktörü artar, mesela birinin aralığı 20-30'dur da, birinin ki 22-28'dir. Bir örnek verecek olursa: The Nicker: Speed 4.00, DPS 50 (49.8 aslında, yuvarlayylım) Damage aralığı: 159 - 239 Corruption: Speed 3.00, DPS 50 (49.7 bu da) Damage aralığı: 119 - 179 Stat'ları ve proc'ları örnek içine katmıyorum, onların da etkisi var tabii ki. Görüldüğü gibi ikisinin de DPS'leri aynı, hızları ise farklı. Şimdi örnek olarak vereceğim şudur ki -açıkca görüleceği gibi- the nicker ile corruption'ın average damage'ları 3 ve 4 ile orantılıdır. The nicker: (159 + 239) / 2 = 278,5 Corruption: (119 + 189) / 2 = 208,5 (208,5 / 3) * 4 = 278 (dps'leri aynı olduğu için). Demek istediğim, DPS zaten silah hızı ve damage aralığından ortaya çıkan bir şey. Silahları karşılaştırırken hıza ve DPS'ye bakmanız en yararlı ölçü olaraktır. "DPS'nin hiç bir önemi yok, sırf average damage'ı bakın" doğru değil. Speed ile average damage'a bakmak ile, speed ile DPS'ye bakmak arasında hiç bir fark yok (yukarda bahsettiğim şans etkeni dışında, o da kişinin zevkine bağlı).[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 43 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion [Bu mesaj Mirage tarafından 14 Ağustos 2005 13:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Aha! I love Alterac Valley kampanyası düzenlemek istiyorum. Yeni warrior'uma AR ya da UF alana kadar nicker mı alsam napsam diye düşünüp thottbot'a bakarken yeni çıkan bir silah buldum. Ice Barbed Spear, Alterac Valley BG quest ödülü. Level 51'de alınabiliyor quest, yanıma guild'i toplayıp hemen 51 olur olmaz alacağım bu bebeği. AR kadar olamaz tabii ki, ama mükemmel yine de. Ice Barbed Spear Binds when picked up Two-Handed - Polearm 155 - 233 Damage - Speed 3.60 (53.9 damage per second) +13 Strength +21 Agility +20 Stamina Stat bonusları harika! 21 agility %1 crit şansı demek, 20 stamina ve 12 str de cabası. DPS'si AR ile aynı, tek sorunu birazcık daha hızlı olması, ama olsun. Birine 700g den fazla para veriyorsun, canın çıkıyor, level 60 olup haftalarca uğraşıyorsun alasın diye, bunu ise level 51 olduğunda lay lay gidip alıyorsun tek kuruş vermeden. Açıkcası AR almayı bile düşünmüyorum bu varken. Ya UF alırım ya da molten core'dan bir şey alana kadar bunla idare ederim. Yuppi! 51 olmam lazım bir an önce. Polearm talentleri, axe'a göre 1 tier yukarda olduğu için 3 talent puanını imp. hamstring vermek yerine 2 handed weap. spec'e vermek zorunda kalacağım ama değer valla. AR'siz tüm warrior arkadaşlara tavsiyemdir.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 43 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ama IBS ye gidersen improved harmstring yalan oluyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 IBS ne yahu?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 43 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ice Barbed Spear...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 lord alexander's battle axe var gayet başarılı bir çalışma. http://www.thottbot.com/?i=6660 bi de executioner's cleaver daha iyi damage. http://www.thottbot.com/?i=5700 ice barbed spear alana kadar veya polearm inene kadar axe olarak iş yaparlar[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Lord alexander's battle axe fazla hızlı benim için. Zaten BoE, düşerse kullanırım tabii. Düşmezse para vermem hayatta. edit: Zaten level 51 istiyormuş, ben level 51'de ice barbed spear alabiliyorken niye bunu alayım ki? Hem çok daha kötü (dps düşük, hızı kötü, stat'ları daha kötü). Aslında ice barbed spear quest'inin level 51 de alınamıyor olması lazım, tamamen dengesiz. Level 57+ falan olması lazım. Umarım ben 51 olana kadar değişmez. ;) Executioner's cleaver güzel cidden o level'lar için. Ama o da phat loot değil, AH'da da bulamıyorum günlerdir. Uldaman'dan The Rockpounder yada Stoneslayer alsam epey bir süre idare eder beni.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 43 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion [Bu mesaj Mirage tarafından 14 Ağustos 2005 15:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 questi alıyosunda generali devirmeniz lazım heralde bitirmek için...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 korrak kesmeniz lazim , cok basit zaten ben 2 ay önce almistim 15 kisi kite ediyosun GY ye rahat rahat kesiyosun UF almak icin neutral -> 3k friendly->6k honored -> 12k revered -> 21k sonrada 1k daha kasiyosun exhalted olunca trinketi rank 6 yapiyosun , AV nin önünden bile geçmiyosun sonra , öyle bir kus geliyor adama , arti UF süper salak bi alet neden dersen proc u race e göre sanirim ayarlamişlar mesela ben gnome um , adamlara vuruyorum geri ziplaticagina takla attiriyor , taurenlerdede öyle , undead human troll falan geri sektiriyor , garip işler valla , ama ÇOK fazla procluyor ,imba açıkcası biraz 1 haftamı almıştı benim alması , bu kadar kolay bi silah bu kadar ayarsiz olmamali , millet deliriyordur yani benden dayak yerken eminim =/ [Bu mesaj baaluo tarafından 14 Ağustos 2005 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Evet çok kolay alınması. Fazla kolay. Ama şimdi zorlaştırsalar bu sefer almamış olanlar başlayacak adalet diye ağlamaya. Büyük ihtimalle dokunmazlar.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 43 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Evet UF nın knockback procu abartı gibi geldi biraz bana , öyle böyle deil heal attırmıyor adam zaten 3-4 vuruşta ölüyorsunuz tek şansınız NS (druid ve şaman için) onunda 3 dakıka Cdu var , valla lvl 60 bir warriora kesinlikle UF öneriyorum yani bir size bir rakip olarak diyebileceğim budur gerçekten çok kötü can yakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Blizz öyle kurnazki. Bu silahı koymuş ama axe mastery almak için 20 talent armsa harcamak lazım ama polearm icin 25 adamlr uyanık.Eger bu silahı kullanacaksan 5 talent bosa armsa vericeksin ona gore düşün. böylelikle furydeki dazele crit yedigindeki %40 damage increaseden vazcaymis oluosun.yanşi AR ile asla karşılaştırılamaz ben kullanıyorum ordan biliyorum :P [Bu mesaj Excane tarafından 14 Ağustos 2005 17:40 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Excane tarafından 14 Ağustos 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Hayır Excane, yine 31 arms puanı harcayarak çok da güzel polearm talentleri verilebiliyor. Yukarıda da yazdım nasıl olduğunu.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 43 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar