Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unstopppable Force ve AR ile ilgili detaylı bilgilendirme ( warrior için)

Dunedain

Öne çıkan mesajlar

Ya sen amerikalılara mı soruyosun lol ....[signature][hline]EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D
EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting
EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped
US OB Daywalker Human paladine 18 wiped

29 haziran 18.** Murtaza demişki :
" böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim "
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dunedain, 21 Temmuz 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
Ya sen amerikalılara mı soruyosun lol ....

Bu kadar $eye cevabin bu mudur? Yani "Amerikalilar aptaldir". Ben bu tarti$maya daha fazla katilmak istemiyorum cunku bu verdigin son cevap acizlik ornegi. Sordugum iki insan da amerikali degil. Ikincisi bu oyunu yapan firma Amerikan firmasi. $u yukarida yazdiklarinin i$iginda daha zekice bir cevap beklerdim senden. "lol" konusu ise ayrica bir "oxymoron" ornegi.
Sosyal ağlarda paylaş

Avarage dmg hesaplanirken
(Min+Max) /2 yapabilirsin belki ama sonuc dogru cikmaz.
Cunki Ap nin hesaplanmasi DPS ustunden oldugu icin ve bu DPS DMG a yansirken X Speed aldigi icin son cikan DMG da her haluklarda hasap yapilirken Speedi hesaplamak zorunda kalirsin. Matamatiksel 3-4 tane ornek veririm bir ara bunun icin.
Betadan beri Warrior oynuyorum bende, US te ve EU da warriorum var ve o zamandan beri bashka karakterim olmadi.
AR mi iyi UF mi tartishmasinda ben olsam Axe oldugu icin AR yi secerim.
%95 crit im olsun axe mastery mi Mace mastery mi deseler gene Axe mastery derim.

Crit = Rage
Rage = Dmg[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kusura bakmayında ben olayımı örneklerle açıklayıp vermişim adamın eksik bilgilerini tamamlamışım adamın bana söyleyebildiği tel şey bizin guilddeki warlar bu daha iyi den öteye gidemiyor daha sonra adamların amerika serverında oynadığını öğreniyorum ben 3 ay Amerikada kaldım kusura bakmayın ama adamlar hakkında hakkaten bazı sağlam fikirlerim var ha yorum yapacaksınız gidin adamların nasıl yaşadığına bakın görün ondan sonra konuşalım boş boş konuşmayalım ...[signature][hline]EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D

" böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim "
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Yazdigin tum yazilari dikkatle okudum. Hepsinde karsindakini kucuk dusurmeye yonelik yada asaglamaya yonelik bir uslup sezdim. Bu cok acik belli oluyor. Soylediklerinin dogru olmasi yada olmamasi mumkun fakat neye dayanarakta cok kesin ve net aciklamalar yapiyorsun bunu bir turlu anlayamadim. Eger Forum larda bir konu acip birseyler ortaya sunuyor ve karsilastirma yapiyorsun ve yorumda bulunuyorsan karsi fikirlerede saygili olmayi bilmelisin. Eger senin fikrine karsi belirtilen her dusunceyi bir saldiri olarak goruyorsan ki ole gordugun apaçık ortada Forum acmak yerine bir Web Sitesi duzenle orta yaz yazacaklarini ve bu budur benimki dogrudur de olsun bitsin.

Onun disinda konuya donecek olursak AR kullanan biri icin %5 critical sansi evt talent la cok guzel bir ozellik. Ama UF nin proc u cok iyi bir duzeyde ve bunu talent la %5 stun resist lede beslemek AR den cok daha etkili oluyor. Ve knockback olayi zaten karsidaki insani cok rahatsiz eden bir ozellik oldugundan whirlwind ilede AOE effect dede gecerli oldugundan sahsi gorusum UF nin AV den cok cok daha iyi olmasi.

Neyse bu fikirlerimde senin gorusunle ters dustugu icin birsonki cevabini tahmin ediyorum.

Ayrica belki ustume dusmez ama bir oneri olarak alirsan sevinirim. Gerci bu yaziyi okuyan bircok kisi icinde gecerli bu onerim.

said:

Bu tarz konusup tanimadigin insanlari sadece ve sadece "Amerikali" "Cinli" veya "Turk" olduklari icin kucumsemen ve asaglaman tamamen yanlis. Ve sizlerin bu tarz bi davranista bulunmaniz beni acikcasi cok sasirtti. Internette Oyunlarda herhalde Cinlilerden sonra bu tarz yargilamalara maruz kalan bir toplum oldugumuzdan daha fazla hassasiyet beklerdim.

Rodeo u 4-5 senedir taniyorum ve Online oyun gecmisini cok iyi biliyorum. Ayni guild deyiz. Guild imizde cogunlugu Cinli olmak uzere Turk ve Amerikalilar var. Cinli arkadaslarimin hepsi Kanada ve Amerikada egitimlerini surdurmekteler. Serverdaki alliance horde dahil cogu kiside guild imizi taniyor ve kimin kim oldugunu biliyor. Horde Guild iyiz ama Realm forumlarinda Alliance oyunculari bile bizlerden bahsederken bir dusmanlik duymuyor tam tersine diger Horde guild lerinden cok daha fazla Saygi ve Sevgi gosteriyor. Ne mutlu bana ve Rodeo arkadasima ki bu tarz bi guild deyiz ve belkide cogunuzun yasamadigi bulunmadigi bir ortamdayiz.

Konu ile bu yazdiklarimin bir kisminin belki alakasi yok ama umarim bir cogunuz nedemek istedigimi anlamistir. Ve bundan sonra bazi seylere daha cok dikat edersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

ben rogue olarak karısıyım araya
the slower the better dır
neden derseniz
rogue abilityleri genelde
%250 weapon dmg
% 100 weapon dmg
gibi abilityler bu yuzden
silah ne kadar yavassa
%250 dmgıda o kadar yuksek oluyor
warriordada abilityler bole weapon dmg %250 gibiyse o zaman hızlı silah iyidir[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 21.07.2005

SEX, DRUGS , ROCK&ROLL and BONEPARTS BLOG. YEAH. - Axl Rose
Sosyal ağlarda paylaş

konunun çok dışına çıkmış olay . Ben bir olayı açıkladım yanlış açıklanan şeyleri düzelttim ama bunu hazmedemeyenler önce kendi sonra arkadaşlarıyla birlikte konuyu saptırdı ve bir şekilde benim kişisel görüşlerimi eleştirmeye başladı . Ki tüm bu olanlar benim hedeflerimin dışında bu forumu bilgi paylaşımı için açtım laf dalaşı için değil .
Çok canınız atışmak istiyorsa us wow forumlarında bundan bol birşey yok,Gidin oraya açın nerf XXX diye bir başlık istemediğiniz kadar adam bulursunuz atışacak .[signature][hline]EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D

Sosyal ağlarda paylaş

UF Sword olsa belki AR ile karşılaştırılabilir ama mace olunca akıllı bir warrior un PvP için kullanacağı bir silah değil. Ancak paladinler kullanır elimde epic olsun diyen adamlar kullanır. Bence o silahı en güzel kullanabilecek class da şaman zaten.

"15 günlük warriorunla ne biliyosunda söylüyosun malibu" diyebilirsiniz. Haklısınız. Ama ana karakterim olan rogue un 70d played time ı var ve Rogue unda skilleri Weapon Dmg + X şeklinde. Warrior ile farkı yok.

Kaldı ki crit şansın ne demek olduğunu %1 crit in bile ne kadar farkettiğini biliyorum.

%5 crit vazgeçilecek birşey değil. Hele hele mace stuna değişilecek gibi hiç değil.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dunedain, 21 Temmuz 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
konunun çok dışına çıkmış olay . Ben bir olayı açıkladım yanlış açıklanan şeyleri düzelttim ama bunu hazmedemeyenler önce kendi sonra arkadaşlarıyla birlikte konuyu saptırdı ve bir şekilde benim kişisel görüşlerimi eleştirmeye başladı . Ki tüm bu olanlar benim hedeflerimin dışında bu forumu bilgi paylaşımı için açtım laf dalaşı için değil .
Çok canınız atışmak istiyorsa us wow forumlarında bundan bol birşey yok,Gidin oraya açın nerf XXX diye bir başlık istemediğiniz kadar adam bulursunuz atışacak .

Benim ve senin uslubun arasinda bariz bir fark var. Dedigim gibi tahmin etmistim bu tarz bir mesaj gelecegini. Amacim tartismak kavga etmek degil. Senin savundugun gibi bende kendi fikirlerimi belirttim. Konuyu saptirmak gibi bir amacim olmadigini sanirim sakince bu forumu okuyan her ehli insan gormustur. Bu son mesaj im dir bu foruma atacagim konunun cok fazla sapmasini bende istemiyorum. Isteyen kisiler UF ve AR i test ederler. Yapilmasi zor olan silahlar degildir bana gore. En iyisi gormek denemektir. Takdir sizin.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi guildinin erdemlerinden ve benim üslubumun tersliğinden öte bi yorumunu görmedim ben şimdide son mesaj vs. yoluna gidiyosun.Biraz büyüyün ya ...[signature][hline]EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D

Sosyal ağlarda paylaş

Ilu ama Caster dediğin Cloth giyen adamlar. 1.6k falan vuruyorsun casterlara critlersen.
E zaten vurmak için dibine giriyosun. Şimdi dibine girdiğinde iki kere critlemek mi daha iyi yoksa bi kere vurup int. etmek mi :)

Kaldı ki zerker da pumpel ( veya bunun gibi bişeydi adı) cooldownu pek uzun olmayan "kick" gibi çalışan bişey :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

buyuyu distrurb etmeye ugrashmanin anlami yok zaten sen dibine girdiginde hala buyu cast etmeye calishiyorsa dushuk intli casterdir birak olsun. Nova vs atar uzar, uzamassa zaten sen 2 tane vurursun oyle uzar. Heali disturb etmek disinda birseyi disturb etmeye gerek yok casterlara karsi.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

mali zati Sprinal reaper kullanmayani dovuyorlar. yoldan gecehen veriyorlar ya. la havle. bulursan kulancian tabe ustune silah mi war.
ha mace kullanmam diyemem ragarnosun kolu shu an icin 1 numara ne olursa. 370 kusur vuruyor. ama kolu disinda mace kullanmam. (zaten kaba hesapla 370 demek ar nin critli dmgi kadar bishi)[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

malibu doğru söylüyo valla banada demişti öle :P bencede arcanite reaper daha iyi gibi geldi bu arada... ama obsidian edged blade var o da çok güzel warrior için :)[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin
Member of Disorder
Mining/Engineering
http://wow.allakhazam.com/profile.html?223728
Sosyal ağlarda paylaş

Bu silay için mace spec yaptığınız zaman %5 crit şansını kaybetmiyorsunuz: Zira silahta %2 crit şansı geliyor. Dolayısıyla soru şu: %5 stun + knockback mi? yoksa %3 crit şansımı? Diğer herşeyi bir tarafa bırakırsanız burada %3 crit kaybına rağmen %5 stun + knockback gayet cazip.

Ayrıca şunu merak ediyorum: Knockback spell interrupt yapar mı? Hareket ediyorsun sonuçta? Şayet böyle ise silah daha bir kıymetleniyor.

Birde şu avarage damage yok cart damage hadisesine gelince: Richard Dawkins derki: "Kelimeler hizmetkarlarınızdır, efendileriniz değil" Aynı kelimelere farklı anlamlar katıp katıp kavga etmeyiniz efendim.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...