Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bu sene lisede son senem(sormayın 2 sene hazırlık 1 sene çakış) ve feci bir ikilemdeyim . Kariyer yapmak istediğim alan kesinlikle müzik ama ülkemizde bazı türlerin dışına çıkınca bu alanda reklamsız başarılı olmak imkansız gibi bir şey . Ama yinede müziğe olan aşkımdan şan bölümüne yazılmak istiyorum . Ancak yetenek sınavı hakkında pek bir bilgim yok . Öte yandan bu sene eşşekler gibi kasıp boğaziçine girme hedefim var . Acaba bütün seneyi şan sınavı için kurslarda geçirsem mi diye düşünmeden kendimi alıkoyamıyorum . Ama hak verirsiniz ki ses ne kadar süper olursa olsun şan kadar şans da gerekiyor insana . Bu konuda yorumlaraınız nedir ve bu yetenek sınavında sizi ne şekilde sınıyorlar ? Bu 2 konuda yorumlarınızı ve bilgilerinizi öğrenmek istiyorum ...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 şimdi bak Xaenin kardeşim... öncelikle müzik'in senin için bir heves mi tutku mu olduğuna karar vereceksin. eğer bu geçici bir hevesten ibaretse sonra össye hazırlanman çok zorlaşır. bence şimdi össye hazırlan. üniversiteye gir. eğer içinde hala müzik aşkı varsa ve üni.de mutsuzsan o zaman konservatuar kursuna hazırlanırsın. ama tersi çok zor. okulu bıraktıktan sonra pişman olup össye hazırlanamassın..ama zaten hiç bişey bilmediğin yetenek sınavı konusunda çalışmalarını üni.den ayrılıp da yine yapabilirsin.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar