Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

winamp 5.1 destekliyormu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi forumda desteklemiyor gibi bişiy duydum onun yerine media player 9 10 destekliomus
detay bilen varmı[signature][hline]Ay'a baktım beyaz
Kız'a baktım Beyaz
cebe baktım para az
anladım ki Bu kız yaramaz.....
Mesaj tarihi:
sanmam abı winampta ben arkdaş dınlıyor gayet guzel ses cıkarıo saden mp3 u windows playerde dınlesen ne fark edıcek winampda ne fark edıcek sonuc olarak ac3 falan onları kapsamıo
Mesaj tarihi:
winamp ile alakalı değilki o

işletim sisteminde düzgün tanımlanmışsa driver çatır çutur çalıyor creative in programcığı ile 2,4,5+1... diye istediğin şekilde çalıştırabiliyorsun makinanı(tabi çıkışların doluysa seside ona göre duyuyorsun)
Mesaj tarihi:
output olarak direkteks diyip allow hardware acceleration dersen hallediyor.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Mesaj tarihi:
Bende görünürde her şey mükemmel çalışıyor, test etmek istediğimde orta kolondan da ses geliyor (bağlantılarda vs. sorun yok) ama herhangi bir program orta kolonu kullanmayı reddediyor.

5.1 sistemi ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu
Sonra kendi kendine sustu orta kolon
Sonra kendi kendine uzunca bir süre çalıştı 5+1 tam olarak
2-3 aydır yine çalışmıyor orta kolonum.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
aynı anda çift winamp açmanın kodunu bilen beri gelsin.. biri açıkken ctrl+birşeydi ama hatırlayamıyorum vardı bir yolu. iki winampten iki farklı şarkı açabilme imkanı sağlıyor.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
  • Yeni Oluştur...