Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayrılık Dostlarım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet bu sene öss münasbetiyle aranızda bulunamaycağım uo tr'den beri takip edip son 3 senedir'de devamlı şekilde ilgilendiğim internette aile olarak gördüğüm paticiğe 1 yıl kadar veda ediyorum geleceğim için işallah sınavın hemen sonrasında aranıza dönücem döndüğümde paticik hala tam takır devam ediyor olur ve eski arkadaşlarım,kardeşlerim duruyor olur.[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir
Mesaj tarihi:
aynen...bilgisayarıma babam harbi el koyuyor..eylülden itibaren yokum..şu an patide oolmam bile büyük şans..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
össci arkadşlar en iisini yapıosunuz..inş istediğiniz gibi gider öss namına her şey.kalın salıcakla..
mandoo git başla bi yerden abi ciddi oturtamazsan sistemi sakata gelio insan çok acı tecrübeleri var..[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Mesaj tarihi:
Hayatında ve sınavında başarılar.Yolun açık olsun,güzel şeylerle geri dönmen dileğiyle[signature][hline]|¯--> Dwn <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Mesaj tarihi:
valla pati buluşması düzenlendiğinde beni aramayan samimi olduğum patiler için özellikle garbajda organ sokma topiki açmak üzere patiye kaçak girişlerde bulunacam..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Mesaj tarihi:
İyi çalışmalar, öss senesi gerçekten tam konsantrasyon gerekiyor gerçekten süper zekalı ve kapasiteli bir insan değilsen =)[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
fizban olsaydı ne derdi hmm.. hah hatırladım;

öss de başarı kazanmak için illa bilgisayarı da bir kenara itmen gerekmez bak bana yeri gelince bilgisayarla da uğraştım össde kastım

fizban şu anda BÜ Kimya müh. okumaktadır[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
abi bana kalsa hiç kaldırmam..benim ders çalışmama hiç engel olmuyorki...soruları hiç takılmadan çok rahat yapıyorum..konuları bitirmek üzereyiz zaten..bi öys konuları için kaldırıcam o kadar..onuda babamların içini rahatlatmak için..

benden çok babamların bilgisayarın kaldırılmasına ihtiyaçları var...hem bir diğer unsurda kazanamazsam eğer bilgisayar açıktı çalışmadın oynadın kazanamadın demelerini engellemek için..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Mesaj tarihi:
b,lgisayar atma olayı adamından adamına deişir..ama bilgi kaldırma gibi bi opresayon yaparsa sisteminide oturtursa önü açık..nası bi öös başarısı olduğunu bilmiourz..kafadan bıraksınlar zaten en mantıklısı o[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Mesaj tarihi:
bende şu anda bilgisayarı atmazsam ders yaparım gene ama şöle bi olay var mesela normalde 3 saat ders yaptım diyelim sora bitince canım sıkıldı pc olsa pc'ye geçerim ama pc olamdığında oturuyumde 5-10 soru çözüm diyosun[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir
Mesaj tarihi:
said:
Mandoo, 14 Ağustos 2005 01:18 tarihinde demiş ki:
valla pati buluşması düzenlendiğinde beni aramayan samimi olduğum patiler için özellikle garbajda organ sokma topiki açmak üzere patiye kaçak girişlerde bulunacam..

pes.bölümü var Buluşma diye.
bi bakıverelim günaşırı. :)

ben de gidiciyim yakında...[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...

[Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 14 Ağustos 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
fizban ın irade sağlammış, sağlam da kafa vardı adamda, şaşırmam yani hiçbir şekilde=)

kendine iyi bak, seneye görüşürüz

ben de veda edicem de, okullar başlayana kadar sabrediyorum...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
  • Yeni Oluştur...