Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayrılık Dostlarım

Valeron

Öne çıkan mesajlar

Evet bu sene öss münasbetiyle aranızda bulunamaycağım uo tr'den beri takip edip son 3 senedir'de devamlı şekilde ilgilendiğim internette aile olarak gördüğüm paticiğe 1 yıl kadar veda ediyorum geleceğim için işallah sınavın hemen sonrasında aranıza dönücem döndüğümde paticik hala tam takır devam ediyor olur ve eski arkadaşlarım,kardeşlerim duruyor olur.[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir
Sosyal ağlarda paylaş

İyi çalışmalar, öss senesi gerçekten tam konsantrasyon gerekiyor gerçekten süper zekalı ve kapasiteli bir insan değilsen =)[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

fizban olsaydı ne derdi hmm.. hah hatırladım;

öss de başarı kazanmak için illa bilgisayarı da bir kenara itmen gerekmez bak bana yeri gelince bilgisayarla da uğraştım össde kastım

fizban şu anda BÜ Kimya müh. okumaktadır[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

abi bana kalsa hiç kaldırmam..benim ders çalışmama hiç engel olmuyorki...soruları hiç takılmadan çok rahat yapıyorum..konuları bitirmek üzereyiz zaten..bi öys konuları için kaldırıcam o kadar..onuda babamların içini rahatlatmak için..

benden çok babamların bilgisayarın kaldırılmasına ihtiyaçları var...hem bir diğer unsurda kazanamazsam eğer bilgisayar açıktı çalışmadın oynadın kazanamadın demelerini engellemek için..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayırlısı olsun valeron umarım istediğin olur 1 yıl sonra seninle burada sevinmek üzere.. :) Kendine iyi bak.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandoo, 14 Ağustos 2005 01:18 tarihinde demiş ki:
valla pati buluşması düzenlendiğinde beni aramayan samimi olduğum patiler için özellikle garbajda organ sokma topiki açmak üzere patiye kaçak girişlerde bulunacam..

pes.bölümü var Buluşma diye.
bi bakıverelim günaşırı. :)

ben de gidiciyim yakında...[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...

[Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 14 Ağustos 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

fizban ın irade sağlammış, sağlam da kafa vardı adamda, şaşırmam yani hiçbir şekilde=)

kendine iyi bak, seneye görüşürüz

ben de veda edicem de, okullar başlayana kadar sabrediyorum...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...