Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Tekne turunda gittik buraya . Suyun sıcaklığı donma derecesine yakın . Girmeden önce insan baya bi film şeridi görüyor ama girince sudan çıkılmıyor . Çok sağlıklı bi yer ama onun dışında orda görülmesi gereken 2 tane başyapıt var 1- Şelalenin(ki şelale demeye bin şahit lazım) döküldüğü yerin üstündeki yükseltide yazan ''HERE DONT JAMP'' tabelası 2-Girişteki cafelerden birinde turistler yabancılık çekmesin diye yaratılmış bir pazarlama harikası : Taptaze Portakal Suyu 3ytl Frefresh Orange Water 3ytl Gidilip görülesi , suyuna girilesi bir yer yolunuz düşerse gidin derim[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 hehe o şelaleye bende gitmiştim ya o tabelanın uzerinde bir ağac vardı ordan atlardık aşşaya ne günlerdi be :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 lol, yazilar harbi efsane.[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar