Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haşere Fobisi

Supradyn

Öne çıkan mesajlar

ben ayakkabı yoksa ezemiorum bile.. hatta ezmeyi bırak ilaç bile sıkamıyorum..[ bi tek sinekleri dergiyle parça pinçik etmek nasib oluyo.. benim sinek cinnetlerimden sonra da annem sabahları duvarları görünce cinnet geçiriyo o ayrı]
Direkk terk-i diyar eyliyorum
sonra bi kaç korkusuz topliyip yolluyorum onlar temizliyo ortamı öyle giriyom anca[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ben her turlu eklembacaklıdan korkuyorum, 1-2 tanesi hariç. Karasineklerin büyük olanları da acaip kıl edio beni,evin icinde vızır vızır uçuolar, korkuorum da bi şeyle üzerine saldırmaya, of ya sinekten bile korkuyorum nolcak benim halim bilmiyorum :(

Bizim kedi de böcek manyagı, nerde böcek görse gider direk yemeye başlar, hamam böcegi,sinek,arı,agustos bocegi farketmiyo hepsini yiyo. En son dün komşunun muhabbet kuşunu avlamış onu yemeye çalışıodu annem agzından aldı kuşu :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Supradyn, 07 July 2003 13:15 tarihinde demiş ki:
Ya küçüklüğümden beri böyle böceklerden haşerelerden falan acayip tırsarım. Eskiden küçük böcek kelebek falanda korkutuyodu onlara alıştım elledim :D falan ama yani gidpte hamamböceğinemi dokunuyum. 17 yaşında bi erkeğin böyle şeylerden korkması biraz garip:). Hatta ikinci fobim sevgilimin yanında bi böcekle karşılaşıp tırsmam ve onunda anlaması. Psikoloğa git demeyin. O kadar param olsa giderdim.

17 yaşıma geldim haşere gördümmü korkarım. Arachnafobia deriz :-p ben valla idare ediyorum kardeş sende cebine sheltox koy ben yazlıkta başucuma koydumu hatırlıyoprum ani saldırı olmasın diye.[hline]I asked a god for poison cradle me,
Sown to my dreams souls searching,
death blossomswhere clouds lie over me,
Held in god's hands death blooming.

[Bu mesaj -overdose- tarafından 07 July 2003 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 07 July 2003 17:29 tarihinde demiş ki:
bütün böceklerden nefret ederim

sadece örümcekleri seviorum (ufak ve kıl manyağı olmayanları)[hline]To all these meaningless feelings I can't deal with in my life !
To all these greedy people trying to feed on what is mine !
You've got to feel your hunger and stop fucking with my mind !
I know it's time to leave these places far behind...

Bende kısmen örümcekleri severim, oda böcekleri yedikleri için.. =)[hline]G-power a.k.a gehena
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bocek fobim var, beni aniyanlar bilirler, bazilari sayesinde iyiecene azdi zaten...

Kesinlikle utanilacak bir sey degil, sonucta sacinin sari olmasi gibi bir olay bu, sevgilinin ogrenmesinden neden tirsiyosunki, sevgilinin sana olan saygisimi azalicak boceklerden korkuyosun diye. Kendisi ogrenmek yerien senin ona onceden soylemen daha mantikli olur, ve ona guvendigini gosterir en azindan, onunda sana olan guvenini arttirir.

Bu konuda iyi bir psikologa gitek en iyi cozum, gitmek istemiyosan bocek fobinle yasamasini biliceksin (ardindan paranoya ve sizofreni gelir azar azar uyariyim)
Ama ben utanmiyorum fobimden acikcasi, yasamayi ogrendim bocekelrden kacmayi falan[hline]28:06:42:12
That, is when the world will end
Sosyal ağlarda paylaş

said:
baaluo, 08 July 2003 03:16 tarihinde demiş ki:
geçen günnerden bir gün discovery de sivrisinekli bi program wardı da aklıma geldi
her insan hayatı boyunca ortalama
80-120 arası böcek falan yutarmış :)
bilmem sizinde iştahınızı kabarttımı

abi yeni yemek yedim yaaa[hline]
-----wazzup?------
Sosyal ağlarda paylaş

Az önce yazlıkdan geldim valla orada dikkatli olmassan donundan bile böcük çıkabiliyor:)
Dev karıncalar var orada başparmak tırnağı kadar onları okşamalyı severim nedense:) çok şekerler ama çok pis ısırıo elime çıkmasını hiç sevmiom hehe
O hamamböcüü felan görmüyeli baya oldu ya özletti kendisini bi gelsin yakarız...[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...