shippy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 baba allylar ne böle yaa shadow legionda oynuorum ubrs yapak dedik adamlar ilk basta ahahh lvl 58 noob dan basladı sonra u seen any boss dediler ondan sonra ml yaptım do it group loot dediler sen hepsini ninjalarsın simdi dediler solakar kesmek için salak bi taktik gösterdiler wipe yedik 2500 tane velet kuscukları caardılar 2 priest vardı biri cıktı leeroyun düzmece olduguna ufak ufak inanmamaya baslıorum.mt seccektim adama defansın kaç dedim adam ok dei sonra defansive stance a geçti is that ok dedi sonra nope i asked ur skill def dedim adam i got 7986 armor dedi bende dedimki use ur "k" and loot from there dedim uhm sorry dedi sonunda anlastık su anda delirmek üzereim ally oynarsam beni yasatmasınlar.sadece arkımın charla oynarım asla ally kasmam.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paxdeity Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Eternal, 07 Ağustos 2005 04:17 tarihinde demiş ki: Horde oyuncuların %99.9'nun alliance faction'nını newbie ve lame görmesinin sebeplerini düşünüyorum.Kendimce edindigim sonuçlar aslında herkesin görüpte söyleyemedigi ya da ugraşmak istemedigi noktalar. Horde kesmine bakıyoruz şimdi oyunda.Sefil bir ortam var,yaşayış açısından kalibe hayatı ve bir kurtuluşun bi aşiretin devamı olma yükümlülügü bulunuyor her ırkın. Orc lara bakıyoruz.Yıllar yılı hep çekmişler insan ırkından.Hep bir kavga gürültü var.Teknolojileri akılları dogrultusunda gelişmiş.Human race ine göre daha derme çatma bir tarz verilmiş.Bu döküntü aşiret tarzı bazı insanların hoşuna giden bir durum oluyor.Horde seçilmenin ana temasının Kötülük oldugun düşünen yüzlerce newbie varken alliance a noob denilmesine de anlam veremiyorum.Horde kötü degildir. Diger bir taraftan bakıyoruz olaylara. Bir dwarf ne kadar acımasız ve sadist bir imaj yaratabilirki.. Bir undead kadar veya bir orc warrior kadar... Diger bir açıdan bakınca oyuna yeni baslıyan 10 oyuncun alliance olma sebebi Nightelf tir.herkes elf olmanın verdigi asilligi yaşamak ve legolas karakteri gibi tribe girmeyi çok sevdigi için NE race ini tercih ediyolar. Alliance neden newbie çünkü oyuna başlayan insanların ilk tercihi MAVi renkten yana oluyor. Undead açıp başladıgınız ortama bi bakıyosunuz pro bir hava,bir tarz.Hadi bak işine gücüne uber olda adam keselim tarzında bir ortam sunulmuş.Questlerinde bile bunu anlayabiliyoruz.Bu çevre ve tarz horde oyuncuları karşı tarafın amatör olup olmadıgı sonucuna çıkarıyor.Hiçbir Horde alliance ın oyun bildigini sölemez.Alliance herzaman newbie dir.Çünkü horde paçozlugu içinden çıkan işibilen adam rölündedir. Avrupa adına konuşunca açıp sitelere baktıgımızda X serverında Alliance Factionında 1k oyuncu varsa 500-600 tanesi NE'dir. Özetle Alliance lar serverlarda neden noob ve oyunu bilmeyen kişiler imajındadır. 1- İlk tercihin alliance olması 2- Hordeların ortam bakımından pro sun abi sen tarzı verilmesi 3- Alliance'da yaş sınırının Horde a oranla çok daha aşagıda olması. Gelelim Hordelar neden iyi oynuyor konusuna. warcraftmovies.com a bakıyorum 50 tane horde pvp moviesi 5 tane alliance pvp moviesi. Bizim alliance ımız napıyor Nightelf le paladinle dans ediyor onu movie yapıp siteye koyuyor. Horde un iyi oynamasının nedeni açık.Sayı az,belli bir birlik olmak zorunda yoksa sag kalamassın iyi bir karaktere sahip olamassın.Tabikide içlerinde yetenekli oyuncular oluyor. Aslında beni rahatsız eden tek bir durum var bu konuda alliance oyuncularının siz oyunu bilmiyosunuz ki ehehe tarzında karşılanmasıdır.Ben Human race ini hikayesini ve ortamını sevdigim için açıp oynadım.Baştada Alliance olmayı istiyodum. Ama horde açan "horde kötü abi..kötülük rulz" "darkside for the win" mantıgına sahip oldugu için seçti ve seçiyor. Horde karaktere sahip türk oyuncularının yanıldıgı tek bir nokta imaja ve şekle aldanmak. "ehehe pembe saçlı gnome yok abi newbie bu tipe baksana ehaheh" mantıgına sahip olmak. Neyse çok uzatmıyım gece gece aklıma eseni yazdım görüş belirtmek isterseniz yazabilirsiniz =P teşekkür ettim. Açıkçası "iyi playerlar horde'dadır ya da alliance'tadır" gibi bir konunun bu şekilde kafadan sallama genellenemeyeceğini düşünüyorum.Hani tüm serverlarda alliance-horde bir yaş ortalaması istatistiği tutulduda benim mi haberim yok? Özellikle U.S'te oynayan arkadaşlar iyi bileceklerdir ki alliance'ta da horde'da da bir dolu 13-14 yaşında çocuk oyuncu var.Hangisinin daha fazla olduğunu, ya da insanların karakter ekranına girdiği zaman "aa evet ben legolas olmalıyım" gibi düşüncelere kapıldığını nerden çıkartıyorsun anlamıyorum açıkçası, bu ancak senin nightelf'i anlayış şeklin olabilir. Ha illa genelleyeceksek, merak eden arkadaşları U.S Warsong'a davet ederim, gelip Horde'u görsünler.Level 15 Undead Warrior'u , lvl 20 alliance'ların takıldığı yere götürüp, saldırıp flaglenen playerları stealth level 60'larla nasıl ganklendiğini beraber izleyelim.Bu da benim kanımca bir noobluk örnediğidir, kesinlikle elite bir playerın yapacağı iş değildir.Ama 3 tane böyle horde gördüm diye, horde tamamen noob diyebilirmiyim? tabi ki diyemem.Serverların analizini çıkarttığını sanıp milleti oraya buraya etiketlemeyi cahil cesareti olarak adlediyorum kusura bakma arkadaşım. Dolayısıyla horde kesiminin %99.9 'u alliance'ı (senin dediğin gibi) noob olarak görüyorsa, bu Wow'un başarısıdır; ingame bir düşmanlığın, kişinin düşünce yapısına gayet doğal bir yansımasıdır sadece bu kadar abartmaya gerek yok. [signature][hline]"si tu n'existais pas déjà, je t'inventerais.." [Bu mesaj paxdeity tarafından 14 Ağustos 2005 11:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: gnome, troll gibi küçümsenen ırkları oynayanlara da saygı duyarım.. gnomelarda olay kucumseme degilde daha cok sinir olma gibi bir sey sanirim uhuhu ufacik sey gelip olduruyor ya nedir bu gibi dusunceler var sanirim :P ( gerci yine ufak oldugumuzdan bir kucumseme var ) zaten wsgde kichin 10 kisi arasindan niye ilk bana saldirdiginida gosteriyor bu eheh gnome FTW ayrica erkek ve disisinin uyum icinde dans ettigi tek irk ilk warriorimi niye gnome acmadim ona yaniyorum hala[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Yahu horde oynayıp da alliance tarafını da seven bir ben varım galiba. Hatta oyun çıkacağında horde oynamak aklımın ucundan geçmiyordu. Sırf alliance quest'lerini görmemek için kore betada horde oynamıştık. Gayet eğlenceliydi, beklediğimden çok daha iyiydi. O zamanlar horde'u pis kötü adamlar, horde topraklarını karanlık ucube yerler, horde oynayanların da "herkesi kesiceeem nihaha" diyen tipler olarak görüyordum. Baktım her şey tam tersi. Topraklar mükemmel, iç açıcı.. Oynayanlar olgun (genel olarak tabii).. Quest'ler de çok zevkliydi. Neyse.. Sonra eu final beta başladı, Anatolian sunrise olarak alliance başladık. Ama baktım alliance hiç de beklediğim gibi çıkmadı. Ne quest'ler ne mekanlar ne de oynayanlar horde'daki gibiydi. Ayrıca ben hep "ben insan olcam, ata bincem heyoo" dememe rağmen baktım ki, atlar tam katır gibi, rezil animasyonları var. İnsanlar da odun gibi. Açıkcası horde çizimleri çok daha hoşuma gidiyor. Neyse eu final betada human priest karakterim level 30 a yaklaşırken aklıma geldi. Belki de eu'da horde'lar koredeki gibi iyi değildir, bir deniyeyim dedim. Ve priest'i silerek horde'da warrior açtım. Final betada orc warrior'u 40'a kadar çıkardım ve baktım ki gerçekten horde oynamak bana daha eğlenceli geliyor ve oyunun başladığı gün en ufak tereddüt etmeyerek orc warrior açtım yine. Sonuç olarak ne oldu: Gönlümde alliance yatmasına rağmen baktım ki düşündüğüm, hayal ettiğim gibi değilmiş. Horde çok daha eğlenceli. Horde oynuyorum; ama alliance'ı da seviyorum. Belki ilerde alliance da oynarım belli olmaz. "Horde oynayanların %99'u alliance'ı noob görüyor" yanlış bir düşünce bence. Hadi büyük bir kesimi desen anlarım da, bu söylenen fazla abartı olmuş. Alliance olmasa ne yapardık biz, onlar bizim neşe kaynağımız.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 43 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Eternal, 07 Ağustos 2005 04:17 tarihinde demiş ki: Alliance neden newbie çünkü oyuna başlayan insanların ilk tercihi MAVi renkten yana oluyor. Undead açıp başladıgınız ortama bi bakıyosunuz pro bir hava,bir tarz.Hadi bak işine gücüne uber olda adam keselim tarzında bir ortam sunulmuş.Questlerinde bile bunu anlayabiliyoruz.Bu çevre ve tarz horde oyuncuları karşı tarafın amatör olup olmadıgı sonucuna çıkarıyor.Hiçbir Horde alliance ın oyun bildigini sölemez.Alliance herzaman newbie dir.Çünkü horde paçozlugu içinden çıkan işibilen adam rölündedir. Pro mekan nedir ben bunu anlamadım biri bana bunu anlatsın. Gülünç, talihsiz bir yazı olmuş.[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 gönlümde horde yatıyordu her zaman dediğim gibi ama şu anda harika bir ally guildindeyim yardımlaşma, arkadaşlık herşey süper, hiçbir kavga ya da olumsuz bi şey görmedim (zaten guild'deki çoğu kişi 30 küsür yaşında abilerimiz) ayrıca serverda daha çok horde var hehe not: yukardaki tüm olumlu şeyler guild dışındaki allylar içinde geçerli[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Frostwhisper mı bu? Alliance char açarsam orda açayım bari. :horace:[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 43 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar