Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu kızın uzerimde hain planlarımı var yoksa?

irin

Öne çıkan mesajlar

4 sayfayıda okumama ragmen anlayamadım ben bu olayı. şimdi hatun hatuna bakıyor sonrasında annesine soruyor ,annesi elektriklenme olmuştur diyor. bu hatunda geliyor bize aramızdaki nasıl bir iletişimdir diye soruyor? eger dogru anlamışsam karşıdaki hatun "neden bana bakıyor" gibisinden bir bakış atmış olabilir yada belki tanıdık bir sima oldugu için dalmıştır yürürken o yüzden bakmıştır. sonuçta insan kendini bilir yani cinsel bir çekim mi yoksa anlık dalgınlık mı vs. bu olayı bize neden sordugunu anlamadım ayrıca topicin hangi maksatla lezbiyenlik boyutuna vardıgınıda pek anlamış degilim. çokta büyütülücek bir olay degilmiş gibi geldi bana.[signature][hline]unholy ownz u
Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!!
diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Sosyal ağlarda paylaş

irincim yavrucum kuzencim...ben sana ne zamandır anti-woman(aramızda bi espridir sevgili patiler) demio muydum...işte sonunda östrojen eksikliğinin gazabına uğradın...al sana...ayrıca teyzem haklı....ama senin yolun yol deil bunu bil...[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez?
Sosyal ağlarda paylaş

İrin dumur ettin beni kız.Tahminim kötü bir dşüncesi yoktur.git konuş belki yeni gelmiş birisi felandır olabilir yani...(Tedbiri elden bırakma :D )[signature][hline]Give me the drink of the fluid
That disintegrates
And lend me the sweet balm and blessing
Of forgetfulness, empty and strong
Lethe
Oh, lethe

Sosyal ağlarda paylaş

said:
irin, 12 Ağustos 2005 18:25 tarihinde benim yazımı quotlamış ki:
said:
BabacumMostors olarak, 12 Ağustos 2005 17:02 tarihinde demişim ki:
babacum saolasın:kızı da beni de guzel yaptın...

estağfırıldak hem hadi yine iyisin sırf ice tea green i sendne öğğrendiğimin hatrına.. yoksa güzele güzel temem güzel benim olmadıkça (fena değil diyorum genelde)[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
metboy, 12 Ağustos 2005 00:11 tarihinde demiş ki:
senle bir erkek arkadaşının arasını yapmak istiyor olabilir mi? veya normal arkadaş olmak istiyordur bence :)

+1[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
irin, 12 Ağustos 2005 18:21 tarihinde demiş ki:
ama kızı bi daha gordugumde kesin konusacagım.var bu işte bi iş konusup cozeceğim. ama kız lezbiyense nası kacarım onu bilemiyorum simdilik

lol, mesafeyi iyi ayarlamak lazım.

Neyse, en kötü ihtimalle bizdeki kadar kötü değil sizdeki durum; erkeklerde daha tehlikeli bir hal alabilir bu tür bir yanlış anlama.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 11 Ağustos 2005 23:14 tarihinde demiş ki:
oha son paragrafa kadar karşı cinsmişsiniz gibi okudum.

öeh me too...
(+1 yani)[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Sosyal ağlarda paylaş

löl,

Militan falan olmasın bu, seni de şebekeye nasıl katacağını hesaplıyordur felan....(hayır millet olayı fantazi boyutuna dökmüş te ondan şey ettim:-))

Şaka bi yana şöyle güzel bir sözü anımsatacağım, gerçi herkes bilir zaten...

*!İnsanlar konuşa konuşa, hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşır...*

Eh bizde hayvan değiliz herhalde değil mi?[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Ranina: Rus ruletinden farkı yok..
KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun?
Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...