Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yetenek sınavlarını geçebilme sebebiyle kursa başladım 1 aylığına. Haftada 5 gün 11 den 6 ya kadar. Dayanamıyorum. Eriyorum. höhö[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ohş. ağırmış. nu sıcakta bide. aslında serin, boğmayan bi ortamda, klima eşliğinde kurs da hoş ama nerden bulucan :) dayan ya sınavlar için herşey de. motive et kendini :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 dayanılmaz sıcaklar[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ne zaman bu sınavlar ? Eylül ? ben de giricem kurslara bi dahaki sene. :/[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ağustosun sonunda var bide eylülün başı[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Boojack, 05 Ağustos 2005 11:33 tarihinde demiş ki: dayanılmaz sıcaklar insanin icindeki sevkte gidiyor sicaklardan. bi yere gidicen usenirsin vs vs.[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 çizim falanmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 müzikse pek kastırmaz da çizim... :/[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 çizim sabahtan akşama kadar[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Boojack, 05 Ağustos 2005 11:33 tarihinde demiş ki: dayanılmaz sıcaklar çekilmez yaa..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Adapazarı'nda 1 ay daha stajım var okulda. Öldüm ben.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Çalışıyorum ilk kez hemde. Bi yandan yaz okulu ptesı salı cars fınallerım var. Bi yandan felaket bir güneş vicudum yapış yapış. Denize 2 kere gidebildim normalde her yaz yazlıktaydım. Hayat mı bu ? Hayır değil.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Bu sıcaklarda hem çalışıyorum hemj tatile gidicem; -Fizik Uyglama, -Edebi Metinler -Yeniden Öss hazırlıgı -İstemedigim tatil -Arkadaşlara Psikologluk falan...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 aaah ah benim yerimde olsanız. Bu yaz tüğm tatil beldelerini gezdim. (Karadeniz de dahil) Denizin kumla birleştiği yere kadar yürüdüm ama ayağımı daha denize bile sokamadım tutmayın beni intaar edecem :(:(:(:(:(:([signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VitaesMorte Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 boojack ben senin cizimini gordum kanka sen pek kolay giremessin onun yerine tekrar calıs seneye sınava bida gir olesi daha kolay nasıl olsa bole sınavla falan olmıcak .....[signature][hline]-Ya kendine bir yol bulacaksın -Yada kendi yolunu cizeceksin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bu herhalde güzel sanatlar sınavı için olan hazırlık kursu. Eğer daha önce kursa gitmediysen, şu an almış olduğun 1 aylık eğitimin sana bi faydası olmicak. Nedenini şöyle söyliim, özellikle Mimar sinan, Marmara gibi okuların sınavlarına 1 sene boyunca hafta içi kurslara gidip hazırlanan insanlar var. Onların yanında pek bi şansın yok.[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 benim dersane bu sene haftada 6 güN ÖÖEH[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 lanet olsun derslerede, of be ogrencinin cilesi bitmezmi?[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar