Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Belki bu konu daha önce bir çok kez açılmıştır fakat bu bölümü fazla takip etmediğim için bilemeyeceğim.. Kablo modem alacam uzun zamandır karar veremiyorum 64 k alsam yeterli mi oyunlarda download da ne kadar ping alırım rahatlık sağlar mı ? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 yeterli altyapı belli sonuçta 128 64 arası bişey yok 512 almadıkça geceleri oynamak şartıyla yeter sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Modemin 64 lüğü 128 liği yok. Direk kablomodem alıyosun istediğin bağlantıyı telekomdan alıyosun 128 lik alırsan ona göre aylı ksabit fiyat veriyosun 64 lük alırsan ona göre.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 bnce motorola al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 64 al tabi .Bızım burda bi cafe var herıfın 30 makınası var 64k modemi var :)şimdi sen 128 alırsan adam bozulur :)[hline]Atalarımız demi$ ki: Azimle s..çan duvarı bile delermi$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 bizim burda da bir kafe var, 30 kadar bilgisayarı var, 512 k kablo modemi var.. Kablomodem'in önemli değil. Ethernet kartın da önemli değil. Ama ethernet kartını doğru seçmen sana 1 veya 2 kb/s kazandırabilir. TFC (half-life'ın bir modu)'de benim pingim 70 ile 20 arasında değişiyor. O da serverın kalabalığına göre değişiyor. Normalde 45 civarı yani. İyi bir hız istiyorsan 128K altı almıycaksın. Ama topiğin başlığı niye 64k onu anlamadım... Bu arada nasıl yani benim 64k modemimle şu an 128 k mı bağlanıyorum? hmmm peki 128k alsaydım? 256 mı? eheuhh bu ne biçim şey, hiç duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: baaluo, 06 July 2003 23:30 tarihinde demiş ki: yeterli altyapı belli sonuçta 128 64 arası bişey yok 512 almadıkça geceleri oynamak şartıyla yeter sana ne yazmışım lan ben ? yeterli altyapı yok / altyapı belli sonuçta yı birleştirip ortaya tek kalıp çikarmişim 128/64 arasında bir fark yok 512 kb den sonra fark oluyor u kısaltıp mega devrik hale getirmişim bide geceleri oynamak şartıyla yeter demişim ne yeter lan ? 128 mi 64 mü dememiş kimse 64 yeter demek istemiştim heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Bonecrusher, 07 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bizim burda da bir kafe var, 30 kadar bilgisayarı var, 512 k kablo modemi var.. Kablomodem'in önemli değil. Ethernet kartın da önemli değil. Ama ethernet kartını doğru seçmen sana 1 veya 2 kb/s kazandırabilir. TFC (half-life'ın bir modu)'de benim pingim 70 ile 20 arasında değişiyor. O da serverın kalabalığına göre değişiyor. Normalde 45 civarı yani. İyi bir hız istiyorsan 128K altı almıycaksın. Ama topiğin başlığı niye 64k onu anlamadım... Bu arada nasıl yani benim 64k modemimle şu an 128 k mı bağlanıyorum? hmmm peki 128k alsaydım? 256 mı? eheuhh bu ne biçim şey, hiç duymadım. aynen oyle bone eger 128 alsaydın 190 kb 256 alsaydında 380 kb cıkısın olcaktı[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 bone, modemin 64k degil, 10 mbit. baglantin 64k. kagit ustunde para verdigin baglanti 64k, ama verilen baglanti 128k. 128lik de ise 192 veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 abi bende 64k var ama 50 60 dan aşşa dl etmıom hatta 90 96 arası bıle oluyo ama türkiyede bişe indirince 10k falan süfer walla hemen inio programlar vs vs[hline]:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: Amma rock'çı warmış yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 nediyorn eruten ne 50sş ne 60mı (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ilginç bir durum, hiç duymadım. peki dünyanın her yerinde böyle mi yoksa sadece türkiye için mi böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 değil türkiyede boyle cunku yeterince iyi olmamasıyla beraber hızların fiyatlarında cok yuksek olması sebebi ile ( bide alt yapıyı doldurcak kadar user yok henuz turkiyede ) turkiyede boyle[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 64k al[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar