muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 critical şansımızı hesaplayacağımız bir calculator var mı web de? varsa linkini verebilir misiniz? birde aklım şuna takılıyor bazı itemlerde +%# crit chance bazılarında ise %# crit chance görüyorum. acaba ben mi yanlış görüyorum :) yoksa harbiden böle mi yani eğer böle iki farklı crti chane varsa yandım. yani diyelim %20 şansımız var %1 bulduk giydik %20 + %20x%1 = %20,2 mi olucak. yoksa direk %21 mi olur ve benim gördüğüm +%# olayı enchance yüzünden mi oluyor. teşekkürler[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Crit şansını skillerinin oldugu yerdeki attack butonun üstüne gelerek görebilirsin sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 mage ben, spelllerin crit şansı da yazıyor mu orda?[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 100 int. = %1 critical şansı die biliyorum[signature][hline]Silahlarla Degil, Yüreklerle Savasılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ya şu sorumun cevabını bilen yok mu yahu. binde bire kadar bütün critleri hesaplıyorsunuz. şunu bi deyin yahu. +%# ile %# arasında fark var mı? varsa nedir? bide nasıl hesaplıyorsunuz binde bire kadar bütün critlerinizi. teker teker mi sayıyorsunuz silahlarınızı falan yoksa calculator mu buldunuz web de. MAGE'im Yani silah critleri değil büyü critleri hakkında konuşuyorum [Bu mesaj muzcu tarafından 14 Ağustos 2005 10:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 100 int.=%1 crit.talentlarda crit arttırıcı vardır onları eklersin(örn / critical mass).bide itemlarda vardır onları eklersin.he bide bal vardır 2 mobu sırf crit atarak kesersin.(ben :D )[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar