Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ailelerin kafa yapısı+bakış açısına bağlı..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bene pek sakınca yok , sonuçta kız kardeşinizlede aynı evde yaşıyorsunuz ... Bunuda kardeşiniz gibi görün ne olacakki ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yahu ozman yok ilişkiye girmeyelim diye,yok hormonlarıma yenik düşmiyim diye en çirkininden birinimi bulamyım yane..tamaen beyinde bitiyooo...zaten sende gidip 2-3 aylık kişiylr(zıt cins bide)kalırmısın bilmem yaneee...höhhhöh[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 kalamaz[signature][hline] hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Kızın babasının bir beylik tabancası ve/veya av tüfeği yoksa olabilir...:-p :-)[signature][hline]--------------------------------------------------- Sıkıldım Tarih_Hastası'nın c/p lerinden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bence çok güzel birşey olur. hatta mükemmel... hatta süfer... (yanlış anlamayın tabiki tamamen duygusal :D )[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Zaman kötü, kimin iyi kimin kötü niyetli olduğunu anlayamıyoruz o yüzden bence sakıncalı.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yahu bırakın şu kanlı baba olaylarını...herhalde kıız aile yapılarını bilmese girmez böle bi olaya...benim kanlı babam var en piskopatından ben gidip babama böle bir olay açacam..daha çok gencim:)[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: BonePART, 30 Ocak 2005 00:55 tarihinde demiş ki: insan dusunen bir hayvandır ve hayvanlar uremek arzusuyla dunyaya geklirler ahahah burası baya iyiymis:-D[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 kalabilir tabi neden kalamasin...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ya nehir sen neye karar verdin onu söleee...yoksa bu böle gider en iyisi biz ; a)kalır b)kalmaz diye ayıralım... sen bize neye karar verdiğini sölesene...:)[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hibino Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: BonePART, 30 Ocak 2005 00:55 tarihinde demiş ki: insan dusunen bir hayvandır ve hayvanlar uremek arzusuyla dunyaya geklirler said: BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)[signature][hline]Hibinoyum, gururluyum. THC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 valla kalır tabi istedikten sora ama çevredeki insanlar ve aileyle anlaşmak da lazım...he ben kaldım mı kaldım çok da süfer bişi :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Zaman kötü kollamak lazım bazı yerleri :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bence kalabilir.Ama türkiye şartlaında biras zor.ben sahsen kalmazdım.ama kalabilir.Neden olmasınki[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bence kalabilir.Yani iliski olarak bir gelecek ariyorsaniz daha guzel pekisir derim =)[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 tabii ki kalabilir ama ben kızıma izin vermezdim :horace:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: John_Petrucci, 30 Ocak 2005 02:25 tarihinde demiş ki: tabii ki kalabilir ama ben kızıma izin vermezdim :horace: ahahahah buda guzel :-D zaten şu kalabilir diyenlere sorsanız kendi kızınızın kalmasına izin verirmiydiniz diye cogu hayır der[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK [Bu mesaj crocodile tarafından 30 Ocak 2005 02:27 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj crocodile tarafından 30 Ocak 2005 02:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: John_Petrucci, 30 Ocak 2005 02:25 tarihinde demiş ki: tabii ki kalabilir ama ben kızıma izin vermezdim :horace: Ahah! +1[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoidandroid Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 kalabilir (denenmiş denilebilir)[signature][hline]screw you guys , i'm goin' home ... a.k.a. Marvin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Kalinabilir. Bende oyle bir evde kalmayi cok isterdim. Kismetse martta Belgium da ole bi ev tutucam. Bir kac hatunla e malum ev işlerini yapacak biri lazim. Birde bazilari halden anliyor beah. Ama birde dil ogrenmek lazim felan off off... Harbi super olurdu...[signature][hline]Zindanlardan tasa tasa kar beni Mamaklardan metrislerden sor beni Diyarbekre kanla bastim muhrumu Ceset ceset kefen kefen sar beni ! Bu turku mor daglarin emanetidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Kalınır hiç bi bhokda olmaz. Arkadaşımın evinde kalıyorum (kız) vede hiç bi şekilde ne onun ailesine söyleme yada benimkilere şöyle böyle demek zorunda değilim. ekstradan ev tutma olayı neden olmaz onu anlamıyorum? insanların düşüncülerini dikkate almaya değmez bile bana kayıp dejenere diyen mahalle arkadaşlarım şimdi bana gelip abi bana rock müzik söylesene gibi abudik gubidik sorular souryorlar sonuç ; ben izin veriyorum şahsen[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 kalınır ama türkiyemizde evlilik cüzdanı olmadan bu tip işlere sıcak bakılmıyor yada öyleydi. ben kızarkadaşımla birlikte hollandaya gidiyorum seneye.burda kısmet olmadı orda kalıcaz. genelde aynı evde yaşamadan bir insanın gerçek kişiliğini anlayamazsın.aslında kişilkten kastım yaşayış şekli.bu çok iyi bir tecrübe olur bence.italyaya can ciğer gidipte kavga edip dönen arkadaşlarım var.birlikte yaşamak çok zor. 2.5 senelik bir birliktelik bizimki aslında ama buda bir sınav niteliğinde.[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 kalamaz,kalırsada ister istemez bişeyler olur bi süre sonra.[signature][hline]none. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 a-a bu forumda anket olanağı yok sayılarla falan onu farkettim. öğrenciler? aynı evde kalabilir; sevgili olabilir, olmayabilir, birbirleriyle sevişebilir, yemek yiyebilir, ders çalışabilir, uyuyabilirler. veya hepsinin olumsuz kipi, veya bunlar ve benzerleri içinden herangi seçtikleri 3 şey. sonuçta herşey mümkün. ve isterlerse ailelerinin onayı, istemezlerse o onayı almadan. o kadar kafaya takılacak bir unsur değil yani.[signature][hline]we will always be so much more human than we wish to be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar