nymphadora Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ÖLDÜM MÜ? Ay 9. Garip şeyler hissediyorum. Kıpırdayamıyorum ama birşeyler oluyor, farkındayım. Sanırım artık büyüdüm. Bazen birkaç ses duyuyorum, bazen birşey beni sarsıyor. Bu karanlığın dışında neler oluyor? Yeter artık, merak ediyorum, kurtulmalıyım buradan. Yaş 2. Artık anlıyorum, bu insanlar ailem olmalı. Gözümden düşen her damlada yanımda oldukları için, bana birşeyler öğretmeye çalıştıkları için sanıyorum bunu. Onlara adlarıyla seslenmemin vakti geldi. Anne? Baba? Yaş 7. İhtiyaçlarımı karşılayabiliyorum. Sadece ağzıma dayanan bir bardak sütle değilde, kendi çabalarımlada büyüyorum artık. Yarın yepyeni bir yaşama başlayacağım. Yuva dendiğini öğrendiğim bu yerden çıkıp okula gideceğim. Yaş 13. Vücudumda değişiklikler oluyor sanki. Her aynaya bakışımda kendimi yeniden keşfediyorum. Anneminde parıldıyor gözleri benim büyüdüğümü gördükçe. Yaş 17. Şımarmışım... Öyle deniyor. Özgürlüğe hasret, hayata atılma isteğime karşın kimse bunu kabullenmiyor. Dönüp etrafıma bakındığımda, yatıp rüyalara daldığımda kimseyi göremiyorum beyazlar içinde, güleryüzlü. Yaş 23. Para denen şey bendede var artık. Bir işim, bir evim var. Ama birşeyler eksik. Yaş 26. Buldum yaşantımın en önemli parçalarından birini. Aşk. Mutluyum, evleniyorum. Yaş 29. Yorgun, halsiz vücudumun üzerinde bir ağırlık hissediyorum. Şuan ellerim değiyor, gözlerim görüyor onu. Ufacık bebeğim, hayattaki yeni emelim. Yaş 38. Zamanın bu kadar hızlı geçebileceğini düşünememişim. Buruşuk elleri elimin üzerinde annem, karşımda uyuyan babam, okuldaki kızım, yüzünde çizgiler hissettiğim eşim, ben ve gözyaşlarım. Yaş 54. Herşey zor artık. Annem yok! Babam yok! Yaşlıyım. Yaş 65. Tek yapabildiğim bir kase mısırla tv karşısında oturmak. Arada ziyaretimize geliyor kızım, torunum... Bense onların varlığından hala umutsuz geziniyorum siyah sayfalarımda. Yaş 75. Bir sancı girdi kalbime. Ellerim uyuşuyor! Yazamıyorum! Yaş 76. Sıcacık bir toprak hissediyorum üzerime dökülen. Birkaç name, birkaç hıçkırık duyuluyor. Hayır! Öldüm mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellraiser Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 çok güzel bir yazı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 *bir ses* Rızaaaa uyansanaa kabus görüyon heralde..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 gene kendimi kötü hissettim zaten ben bunları unutmak için kendimi nete oyuna vuruyorum ):[signature][hline]Yazık ki böyle şeyler çok sık olmuyor. Kölnlü Panter K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 harika bi yazı ya..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Gerçekten çok iyi olmuş her insanın yaşadığı başlarda bir rüya sonlarına doğru kabusa dönen bir yaşam.Şimdi uyan desemde boşuna olucak elinde sonunda herkez o tatlı kabusun sonunu görücek istesekde istemesekde.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) [Bu mesaj slayer77 tarafından 10 Ağustos 2005 16:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 açılmıştı bu[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı [Bu mesaj elvyn tarafından 10 Ağustos 2005 16:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sanane açıldıysa açıldı :)[signature][hline]Liv Tyler [WOW]Frostwhisper - Human Mage Lvl 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 güzel soylemişşinde dostum su an sanki yasıyor muyuz?[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 7.yaşı beğenmedim fazla küçük göstermiş sonrası güzel hoşuma gitti. açıldıysa açıldı adam bilmiyorki açmış ille mualefetmi olacaksınız?[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 zeph agzimdan almissin :)[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 öle abi su an sadece kendim adına bana surulen belli amaclar için yasıyorum su yukardakileri sevdiğim insanlar için yapmaya calısıyorum yoksa bu dunya umrumda değil[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 oldukca ektileyici...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 madem ölü, son satırı nasıl yazmış :D şaka şaka, güzel bi yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 güzel yazı... elin çocuuu 9 aylıkken döktürüyor valla[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 içime deli gibi anaokulu zamanlarıma dönme isteği geldi. off of![signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hoş bi yazı[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 keske zamanı geri cevirebilseydik diyosun yani [spo1=dipnot]gecenin ilerleyen dakikalarında burası cok ağır duygu seline maruz kalacak nept ole bi konu acmıssınki hll olsun sana[/spo][signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 kadınlarklübü.com edaları sezimlemekteyim =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 etkileyici...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymphadora Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hicbierden sezinlenme yda daa once gorme sansnz yk bu yazıyı... bu sbah yazdm taze daa ;) cooookk tşkkr ederm yazdklarınız icin! grcekten mtlu oldm..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 @nymp bi derdin var galiba hayata kufreder gibi bi halin var[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sevmeeediiiimm :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Güzel yazı şahsen beğendim.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 fazla bile yaşamış o arkadaş hehe[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar