Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telimi kaybettim yardım!

LasT_SuRviVoR

Öne çıkan mesajlar

said:
LasT_SuRviVoR, 13 Ağustos 2005 22:07 tarihinde demiş ki:
kapalıysada tespit edebiliyomu

hmmm onu tam bilmiyorum ama arkadasin telefonu calinmisti iste böle basvurdu bodrumda caldirdi 6600 ı sonra antalayda birinde cıktı telefonu aldilar adamdan polis fln cocukta su an 2 telefon var ama iste o evrakala bi polise git derim[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

4440532 i arıyosun

durumunu anlatıyosun bi kaç kişisel bilgi sorcaklar.

sen olduğunu teyid etmek için..

daha sonra kapatacaklar hattı. ama önce geçici olarak kaptmayı dene..[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
[/b]Msn adresim
Sosyal ağlarda paylaş

Tlf bulunmasını istiyosan IMEI numarasıyla savcılığa başvur. Hattının iptali için arkadaşlar gerekli şeyleri söylemiş zaten.
Üzüldüm geçmiş olsun :([signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

Jester arkadaşımın dediği gibi kutusuna bak kutu yoksa sen o teli unut.! Hatta büyük bir kentte yaşıyorsan IMEI numarası olsa bile sen o teli unut.

Imei numarası *#06# komutuyla bulunur.
Telefonunun seri numarasıdır.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kutusunda veya telefonun kendindedir. Eğer Turkcell veya Telsim satış noktasından aldıysan kayıtlarında duruyor olabilir.

Imei numarasını polise veya savcılığa verirsen hakkında işlem yapılır. Bir ara yoğunluktan dolayı takip işlerini iptal etmişlerdi, sanırım bu aralar yine telefonunu takip edip arayıp buluyorlar. Turkcell de istersen telefon bulunamadığı takdirde yine bu numara yardımıyla telefonun sinyal almasını kesebiliyor sanırım.

Bir de bunu okuyanlar, telefon alırken dikkat edin. Bizim arkadaşın ayıla bayıla aldığı Nokia 6600 çalıntı çıktı. Çocuğu polisler alıp götürdü, telefona el konuldu, mahkemeye çıkardılar. Allahtan elinde fatura falan vardı, dükkanın başı belaya girdi de yırttı. Doğru düzgün yerden almakta fayda var, özellikle üst model alırken telefonuna düşkün birinin çalıntı telefonunu almak canınızı yakabilir. Tezgahtan falan alınca ispat şansınız da olmadığından size patlıyor olay (ki çalıntı mal almak da suç). Aman dikkat.

Geçmiş olsun.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...