Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Ragnaros Realm Başlığı

Suark

Öne çıkan mesajlar

ewt ragnaros olsun dediler geldik.Ama sadece 1 turk bulabildim turkish channelda.O yüzden böyle bi başlık açmak istedimki herkes toplansın burda[signature][hline]Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki:
bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Allah aşkına bu gün servera girebilen varmı latency 4000 altına düşmedi başk aserverda sorun yok oysa[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
biz burda 3 kisiyiz hordeuz horde olanlar conta(iluvatar) iwantyou(holyhammer) darrow(ben) ulasabilirler guildde kurduk guzel suan ii gidiyo ama konuscak birileri daha varsa acaip sevinirim[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Grann - 60 Tauren Druid
kesmiştik. ehehe
şuan ara verdim en kısa zamanda yeniden başlıcam.

birkaç kez yeniçeri arkadaşlarla karşılaştım stv de kuzeydeki trolleri kesiyorlardı. quest falan yapıyolardı heralde ordaki hordeları kesmişlerdi bizde toplanık sizi falan kesmiştik eheheh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...