Suark Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ewt ragnaros olsun dediler geldik.Ama sadece 1 turk bulabildim turkish channelda.O yüzden böyle bi başlık açmak istedimki herkes toplansın burda[signature][hline]Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki: bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Alliance tarafında Jannisaries diye bir guild var.. Halife ye pm at yaklaşık 40 kişiler[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 :( horde um.Aynı kanaldan konuşabiliyoruz değilmi?[signature][hline]Azmodai, 30 Mayıs 2005 04:58 tarihinde demiş ki: ztn korelileri alacan bole beslicen ilerde senin icin fulltime char kasarlar sahane olur. ben istiyorum bitane mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 msn icq etc. yoksa horde alliance ilişkisi yok dialog kuaramazsın :)[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ühü =)..Ee peki horde olan yokmu?[signature][hline]Azmodai, 30 Mayıs 2005 04:58 tarihinde demiş ki: ztn korelileri alacan bole beslicen ilerde senin icin fulltime char kasarlar sahane olur. ben istiyorum bitane mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 horde lar sylvanas da =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ben varım alliance Hersterum Lv:18 hunter..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Janissaries'teyim ben de. Jan nickim , level 23 priest[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull dokuzyüz yıl oldu senin süren doldu yeter artık yoda artık istifa artık istifa oooooooo o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 jan diye ortalıkta sürtücene git bi level 60 ol sap gibi gezme 58 lerde[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ubrs yapıyoruz paso mail plate düşüyo , yıllardır magister çıkmadı tükendim[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull dokuzyüz yıl oldu senin süren doldu yeter artık yoda artık istifa artık istifa oooooooo o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Magister in chest i düşüyo UBRS Den tükenilicek bi durum yok temizinden Şolamans la Sıtrat yaptınmı mecistırları peşin sıra giyersin abi gibi[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 finaller başlıyormuş yarın[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull dokuzyüz yıl oldu senin süren doldu yeter artık yoda artık istifa artık istifa oooooooo o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Alliance, Lvl 49 Rogue. Nick Earane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Hla aktifim lv 38 NightElf Hunter Hersterum[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Durlag :) Dwarf priest 4tehwin[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Allah aşkına bu gün servera girebilen varmı latency 4000 altına düşmedi başk aserverda sorun yok oysa[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 12 civarında girip bir kac saat oynamıştım, problem yoktu. Ondan sonra oluşan bir problemse haberim yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Valla yeni başladım level 10 nightelf hunter...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Hehe bende Ophélia lvl 38 (az sora oyuna girince 39 olcak nihaha) Human warlock :) , Yeniçeri guildeyim yaklasık bi 60 kişiyiz :) Beklerik sizide. Bu arada herstrum senin pati oldunu bilmiyodum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paul Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mamoth 41 Troll Mage[signature][hline]gti rulaz 2pac rulaz supra rulaz daha ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 biz burda 3 kisiyiz hordeuz horde olanlar conta(iluvatar) iwantyou(holyhammer) darrow(ben) ulasabilirler guildde kurduk guzel suan ii gidiyo ama konuscak birileri daha varsa acaip sevinirim[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adokas Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Sakatt level 38 troll shaman[signature][hline]Why am i dying to live,if i am just living to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 haha ben seni dun gordum :)bozuntuya vermedim belki degildir diye[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grann Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Grann - 60 Tauren Druid kesmiştik. ehehe şuan ara verdim en kısa zamanda yeniden başlıcam. birkaç kez yeniçeri arkadaşlarla karşılaştım stv de kuzeydeki trolleri kesiyorlardı. quest falan yapıyolardı heralde ordaki hordeları kesmişlerdi bizde toplanık sizi falan kesmiştik eheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar