Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Of OF ' un küfürlü versionu vardı nerden buLabilirim onu ?[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 gülşen öyle birşey yapmadı (hadi ya...) bahsettiğin şeyi de hiç duymadım. belki p2p programlarında "of of" veya "komik" diye aratırsan bahsettiğin şarkıyı bulabilirsin.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 gülşen yapmadı zaten geçen arkadasta dinledim bi adam söylüyo garip bi müziği var[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 anladım evet ne demek istediğini. gülşen yapmadığı için yapan kişilerin adıyla aramak lazım. yapan kişilerin adını bilmediğinden de, p2p programlarında "of of" veya "komik" olarak ara, belki bahsettiğin mp3'e rastlarsın. dediğim gibi bahsettiğin şarkıyı daha önce duymadım, pek yardımcı olamıycam[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 umut sarıkaya çizmişti : ooof of , fosur fosur osuruyorum ooof of diye. de , müziğini bilmiyorm[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bende vardı da nerden çektiğimi hiç hatırlamıyorum..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 http://www.hitmp3tr.com/indir.asp?id=1545 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar