Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: tosunun, 13 Ağustos 2005 02:49 tarihinde demiş ki: Abicim geçmiş olsun diyorum..Benimde başıma böle bi olay gelmişti baya samimi olduğum bi arkadaşımın gay olduğunu öğrenmiştim sonra tabi muhabbeti kestim şimdi yolda görünce kafasını kırasım geliyo aman dikkatli olun..Onlar heryerde :) gay olmanın nesi yanlış dicem sen de gaysin diceksiniz o yüzden bulaşmıyorum[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosunun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 eğer gaylığın yanlış bişey olduğunu düşünmüyosan sana gay dememdende çekinmemelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ne demek neresı yannıs bea? neresı doruki? doru olsa 2 cınsıyet olmamıza gerek kalmazdı dımı? doru olsa gayler kendı aralarında urerlerdı.dogamıza aykırı bıkere bole bısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 yok çekinmem de aynı şey değilki..sonuçta gay diilim ve halimden memnunum.ama gay olanların kendine göre tercihleri var..neyse bu konuyu irdelemeyelim[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosunun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Tamam sonuçta bu onların tercihi ama bu tercihlerinizi normal insanların üstünde denemelerine çok sinir oluyorum gitsin kendi gibi adamları bulsun her önüne gelene yawşamaları onlara karşı bi antipati beslememize sebep oluyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 yine yannıs bence ,kotu ornek teskıl edıo, toplum ahlakı acısından.... sonucta onlara (bıle) ozenen oluo ,sayıları artıo ... sona yurtdısındakı gıbı normal bısı halıne gelcek sokakta yuruyemez hale gelcez sapıklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 homofobik misin?[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ahuhaha süper ya ben olsam hiç konuşmam ortamdan fıyarım,Anneeeeeeeeeee!!!!! diyerekten :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ya benim gay-lezbiyen tonla arkadaşım var hatta birbirine ayarladığım bir sürü eşcinsel arkadaşım var. bu onların seçimi onlar kendilerini böyle mutlu hissediolarsa bize bişi yemek düşmez ama insanın başına gelince bi acaip oluyo o_o[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 aha bılıyorudm.bu herıfte boyle gayımtırak bı$ıler oldugunu.hatta murtaza ıle de konu$tuk baya gay mı degıl mı dıye sonra baydık hehe.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Geçen gün mcdonalds ısmarladım geldi falan.. Adam canım mı lı konuşmaya başladı dellendim..Çok gay dolaşıyo cidden bu aralar..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 @Pyro : :-?[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. [Bu mesaj Lonely tarafından 13 Ağustos 2005 15:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 fatih bende lezbiyenim banada bulabilir misin birini? plyyyzzzz?[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 kaksi de sevgili arıyordu,ona da bi zahmet bır erkek buluver ist.ten ahah.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Pyro, kafatasını yarıcam, az kaldı... Laf sokucam diye beni de yanında götürüyosun. Tamam Fatih gay ama seninle konuşmadım bu konuyu :D[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 laf sokmak?fatıhe?yok ne demek =P bu arada mıllete laf atıp,msn de aha göt ettım adamı dıyerek lınk verıyorsun ya bıze alla alla.hatta bu lınkte memoya laf sokmu$sun oyle soluyordun?[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 manyakmısınız olm sıcak başınızamı vurdu? ne dionuz? :-?[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Memo' yu ettiysem yollarım link' ini. Çünkü Memo' yu kimse kolay kolay göt edemiyor. Bu sabah kendisi "Kum torbasıyla boks maçı yapıyosun şu an" dedi. Yorgunmuş... Neyse konu o değil... Ufak bi şantaj falan sezdim... MSN logları nı yayınlarsam falan diye... ilginç geldi.[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 kim ben mi?hadi cnm.msn logları tutmuyorum bile eheh. p.s:yanlız cok pis saptı konu lol.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Hoca bak ne yapacağını söleyeyim sana:şimdi sen organ mafyasıyla anlaşıyosun adamada diyosunki,her zaman senin gibi bi erkek istemiştim diyosun:),adamda gaza geliyo tabi,sonra sen diyosunki hadi bizim eve gidelim diyosun,sonra adamı mafyayla anlaştığın eve götürüyosun,gerisinin mafyanın doktorlarına bırakıyosun,adamın dalağına kadar her organını söküyolar,sanada ufak bi komisyon verirler Avantajlar: -biraz macera -beleş para -gaylerin akrabalaıyla ilişkisi 0 dır,o yüzden geberdikten sonra kimse adamı merak etmez Dezavantajlar: -Adamla birlikte eve giderken yolda,otobüste,vapurda sana deydirebilir -bi tanıdık falan sizi görürse rezil olma durumu(gaylerin dış görünüşünden dolayı:)) -mafyanın adamları hazır sen varken senin böbreklerede sulanabilir -yanlışlıkla adamı kendi evine getirirsen döt gider... "Nasıl yani?" dedim, "senden çok hoşlandım da bilmemnede falan filan". Ben anında dumur... "Özür dilerim ben karşı cinse ilgi duyuyorum" dedim. "Anlıyorum" dedi bastı gitti. Sen böle pasif tepki verirsen sana asılan daha çok kişi olur,yarın bi gün otobüste falan biri değdirincede özür dilerim değdiriyomusunuz banamı öle geliyo mu diyeceksin? [signature][hline]from exile... [Bu mesaj Dark_Soul tarafından 13 Ağustos 2005 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bi süre o arkadaşınla buluşma ;) ço kgüldümya:)[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 @dark soul : ee gay diye dışlayalım, hor görelim, itelim kakalım yani?[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar