Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün başıma gelen bişi.

Lonely

Öne çıkan mesajlar

said:
tosunun, 13 Ağustos 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
Abicim geçmiş olsun diyorum..Benimde başıma böle bi olay gelmişti baya samimi olduğum bi arkadaşımın gay olduğunu öğrenmiştim sonra tabi muhabbeti kestim şimdi yolda görünce kafasını kırasım geliyo aman dikkatli olun..Onlar heryerde :)

gay olmanın nesi yanlış dicem sen de gaysin diceksiniz o yüzden bulaşmıyorum[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Sosyal ağlarda paylaş

yok çekinmem de aynı şey değilki..sonuçta gay diilim ve halimden memnunum.ama gay olanların kendine göre tercihleri var..neyse bu konuyu irdelemeyelim[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim gay-lezbiyen tonla arkadaşım var hatta birbirine ayarladığım bir sürü eşcinsel arkadaşım var.
bu onların seçimi onlar kendilerini böyle mutlu hissediolarsa bize bişi yemek düşmez ama insanın başına gelince bi acaip oluyo o_o[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın.
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Memo' yu ettiysem yollarım link' ini. Çünkü Memo' yu kimse kolay kolay göt edemiyor. Bu sabah kendisi "Kum torbasıyla boks maçı yapıyosun şu an" dedi. Yorgunmuş...

Neyse konu o değil... Ufak bi şantaj falan sezdim... MSN logları nı yayınlarsam falan diye... ilginç geldi.[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O
Sosyal ağlarda paylaş

Hoca bak ne yapacağını söleyeyim sana:şimdi sen organ mafyasıyla anlaşıyosun adamada diyosunki,her zaman senin gibi bi erkek istemiştim diyosun:),adamda gaza geliyo tabi,sonra sen diyosunki hadi bizim eve gidelim diyosun,sonra adamı mafyayla anlaştığın eve götürüyosun,gerisinin mafyanın doktorlarına bırakıyosun,adamın dalağına kadar her organını söküyolar,sanada ufak bi komisyon verirler

Avantajlar:
-biraz macera
-beleş para
-gaylerin akrabalaıyla ilişkisi 0 dır,o yüzden geberdikten sonra kimse adamı merak etmez
Dezavantajlar:
-Adamla birlikte eve giderken yolda,otobüste,vapurda sana deydirebilir
-bi tanıdık falan sizi görürse rezil olma durumu(gaylerin dış görünüşünden dolayı:))
-mafyanın adamları hazır sen varken senin böbreklerede sulanabilir
-yanlışlıkla adamı kendi evine getirirsen döt
gider...

"Nasıl yani?" dedim, "senden çok hoşlandım da bilmemnede falan filan". Ben anında dumur... "Özür dilerim ben karşı cinse ilgi duyuyorum" dedim. "Anlıyorum" dedi bastı gitti.

Sen böle pasif tepki verirsen sana asılan daha çok kişi olur,yarın bi gün otobüste falan biri değdirincede özür dilerim değdiriyomusunuz banamı öle geliyo mu diyeceksin?

[signature][hline]from exile...

[Bu mesaj Dark_Soul tarafından 13 Ağustos 2005 18:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...