Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cable Modem (Sabit Ip) Server Acmak..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cable Modem Ile Sabit Ip Uzerınden Serverımı Test Icın Acmak Istıyorum Bana Cıkartcagı Sorunlar (Guvenlık vs.) Neler Olur ?
Ip'mi Nasıl Gızleyebılırım ?
Cliente Koruma Basıtce Nasıl Yapabılırım Ve Clıent Loginkeyde Ip'min Gecmemesini, Bu Sayede Alınamamasını Nasıl Saglarım?
Adsl Modem Icın Cok Gusel Bır Dokuman Hazırlanmıs Cable (Sabit) Internet Icınde Bır Dokuman Rıca Edıorum..

Saygılar..
Mesaj tarihi:
IP'ni tamamen gizlemenin yolu yok, anca no-ip.org gibi bir hizmetten yararlanarak hede.no-ip.org gibi bir hostname'e donusturebilirsin ki bu da resolve edildigi anda yine ip'ni verir. Clientte de nereye gomersen gom bagli olan biri netstat ile alabilir sonuc olarak o ip'yi.

Yapman gereken ozel birsey yok kabloda, XP firewalli kapamak ve kullaniyorsan kendi firewall programinda spheresvr.exe'ye tam yetki vermek disinda.

Her aklina gelen icin de topic acma lutfen gelir gelmez, biraz bolum kurallarini ve diger stickyleri oku, ayrica Arama'yi efektif kullan.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Mesaj tarihi:
Baggio Sitenizi Coook Uzun Zamandır Takıp Edıyorum Fakat Kullanmaya Gereksınım Duymadım Bu Gun Uye Oldum Bır Ikı Merak Ettıgım Sey Vardı Yazıyım Sorayım Dedım Baskaları Gıbı Dalga Gecmedım Adam Gıbı Sorularımı Sordum Bu Sana Sorun Olduysa Bıdaha Baslık Falan Acmam Anlamadıgım Bılgılenmek Amacıyla Acılan Baslıgın Fazlasının Zararı Ne ? Kalabalık Yapmak Icın Deıl Ogrenmek Icın Acıoruz Yardım Etmıssın Eywallah Altına Neden Bu Tarz "Yenısın Ama Vs." Tarzı Bısey Yazıp Insanları Sogutma Yoluna Gıdıyorsun Anlamıyorum..
Nese Saygılar..
Mesaj tarihi:
bilgilenmek istiyosan sticky topicleri oku yukarıdaki demiş adam da sana.
zaten sorduğun şeyi ilk sen sormuyorsun, daha önce bir sürü kişi sordu, arama yapsaydın görecektin.
  • Yeni Oluştur...