Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Claw of Nefarian!!1!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
proclu haliyle casterlara 3k+ backstab vurulur :)[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...

[Bu mesaj Phlox tarafından 09 Ağustos 2005 13:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi 65 dps daggerla %100 crit ambush yediğinde nolcanı tahmin edemiyorum.warrior a bile 3k vurur nasıl abartma.bana lobotomizerla 3k critleyen rogue var.[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL

Mesaj tarihi:
ufak bi hesaplama yaptım. 800 atk powerla ortalama 1300-1500 ambush vuruluyo. critlerse 2.5k+ ambush olur ki procladıktan sonra vanish + ambush yapınca baya güzel dmglar elde edilir :D[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...

[Bu mesaj Phlox tarafından 09 Ağustos 2005 13:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ne taklalar atmak gerekiyodur bunu almak için. sanırım crafttır bu da diğer oranj silahlar gibi. bu arada oranj staff isteriz bizde casterlar olarak. 10k vuran warirorlar 4k ambushlayan rogular falan. sokakta dolaşamaz olduk artık :P[signature][hline]msn: [email protected]
Sivrisinek
Sivri

[Bu mesaj sunsh1ne tarafından 09 Ağustos 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
level req. yok hakkaten. quest ödülü büyük ihtimal. yada fake ?[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Mesaj tarihi:
aaah aaah bi daggerda 65 dps ne anlamıyosunuz ki :-P.şu ana kadar en fazla kaç dps dagger gördün?65 dps 2 speed dagger.resmen 2h axe ten fazla dps.dalga geçmeyin lütfen.onun yanına sağlam bi dagger daha alındımı çoook rahat vurur cloth 4k veya 4k+

bu tartışmaya Malibu nun bi el atması lazım.[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 09 Ağustos 2005 14:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya tartismanin benede mantigi yok sonuta baya baya iyi bi silah ve chane on hit ozelliginede ayria dikkatinizi cekerim :D
edit :isyerindeki "c" si basmayan klavyemide ayria kiniyorum :D
[signature][hline]Mervune

Muhittin : Aman Tanrım!!!
Mervune : "Mervune" demen yeterli!

[Bu mesaj Reumer tarafından 09 Ağustos 2005 14:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
rogue degilim ne kadar vurur bilmiyoru ama
bu seyin max dmg ı yuksek hem dagger icin 2 speed cok hızlı sayılmaz
artı 151 mx dmg rend in main hand weapon u gibi dmg ı cok salam bi sword gibi bişey bu

bence ambush bu dagger la oyar.
Mesaj tarihi:
zaten craftttir falan ve dogal olarak nefarian i baya bi kesmek gerekir...oyuzden en az 2 ayı var:)[signature][hline]Mervune

Muhittin : Aman Tanrım!!!
Mervune : "Mervune" demen yeterli!
  • Yeni Oluştur...