Just4u Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Orc - Hunter baslıyorum. İnterface olarak en kullanıslısı hangisi olur sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ewet hunter ıcın kullanıslı ınterfacelere benımde ıhtıyacım war.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 En gereken addonlar bence cooldowncounter ve olmaz ise olmaz smartpet addonu. Bunun dışındakiler hunter için keyfe bağlı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 smartpet in özellikleri ne abso?birde bm gitmeden pet kullanmak kullanışlı oluyor mu?[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 insomniax in icinde hunter icin gereken hersey war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 komplex uileri tavsiye etmiyorum, gereksiz lag yapıyorlar. ama herkese gerek bazı uileri yüklesen yeter sanırım. 1.atlas (bütün dungeon haritaları, ilerde lazım olcak) 2.AllinOneInventory (tek büyük çanta, çok kullanışlı) 3.ayune_playerframe (cnaını ve mananı ve hp açığını söylüyor hiç kastırmadan) 4.titan panel (çok yaralı bir çubuk şeffaf ve yukarda durur. paranı rankını xp kasmada gerekli bütün istatiksel bilgileri, rank ve ram durumun, lag vb. sayıları verir) 5. sell value (bulduğun herşeyin parasını şehre gitmeden söyler) 6. scrolling combat text (dmgleri vs. yi yazar kafanın üstünde) onun dışında monkey quest i indirerek questlerin lvllerini örenebilirsin. hepsi ui.worldofwar.net/topmods.php da var bir tek ayune_playerframe'i o sitede arama bölümüne frame yazarak bulabilirsin. bide bunları yükleme ve kurma olayı var istersen onları da öm olarak atayım çünkü uzun ve daha önce de konuşulduğu için bu konu, yazarsam forum kirliliği olacak. [signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi [Bu mesaj muzcu tarafından 13 Ağustos 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 valla inatla addon kullanmıyorum :-) zaten hunter'a add on un diğer bazı class lar gibi zorunlu olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Titan'ın çok gereksiz bir mod olduğunu ve gereksiz yere ram'den yediğini düşünüyorum. Ektra bilgi vermek dışında hiçbir işe yaramıyor.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 SmartPet ile petin agroyu kendisinde tutmasını arttırıyorsun çünkü otomatik olarak growl yapıyor. Kaçan hedeflerin peşinden dana gibi gitmiyor instancelarda. Manasını (adı neyse ben mana diyorum :) )akıllıca kullanıyor yani hoydaaa diye bitirmiyor specialleri ile. En kullanışlı alanı PvEde gayet guzel agro tutuyor olması.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar