OffChu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Güzel yapmışlar daha gelmemiş instance+bg lerde var. http://www.worldofwarcraft.com/info/flashmap/[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 güzel ve faydalı olabilicek bişey;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 wow oyun dışı internet kullanıcılarını çekmeye çalışıyor işte. sitesini çok geliştirdi, fan site olayını da kabullenmesi falan büyük kazanç. çünkü daha wowun resmi sitesi dandik bir siteyken yabancı forumlarda 10 binlerce mesaj vardı. ama bu harita felan mevzusunda geç kaldı çünkü 4-5 ay önce vardı daha bu haritadan iyi haritalar. hem hord ally seçmeye gerek yoktu. çizgilerden anlaşılıyordu. sanıyorum ki blizz ilerde koordinatları da standart uisinin içine koycak ve bunun gibi bir çok şeyi aktif hale getircek. ya zaten artık uiler aştı, lvl1 adam oyuna giriyor ui yi yüklüyor bütün dünya açık :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Eskiden uo map e ne kral prg derdik.. vede sanırım ultimatr.com da da (paticik :D) bi Uo map vardı.. ne cok bakardım oraya :D adamlar aşıoyor walla..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - SEVEN Farkedileceği Günü Bekler.. Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 oy oy oy blizzarddan babam çıksa yerim[signature][hline]ICQ:75403906 (kahrolsun msn messenger) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Baya güzel olmuş lvl aralıklarını belirtmeleri daha bi ii olmuş yeni başlayanlar için yararlı oalbilicek bi oaly =) sonunda bişeyleri düzgünleştirmeye başladılar darısı oyundaki bug'lara.[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Güzel bir harita olması yanında asıl amacı "Bizde de var" demek bence :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: ozii_x, 13 Ağustos 2005 12:18 tarihinde demiş ki: Eskiden uo map e ne kral prg derdik.. vede sanırım ultimatr.com da da (paticik :D) bi Uo map vardı.. ne cok bakardım oraya :D adamlar aşıoyor walla.. Dinamik harita vardı hatta uo.stratics te aynı haritayı almıştı ultimatr den(Tabii telefini vermişti ultimatr den aldık diye:)). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 wav, güzelmiş.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 qui+1 valla öle. çünkü bu bilgilar zaten çoktaaan beri var fan sitelerinde. acaba ilerde min,ng ve herbalism haritaları ile class guideleri ve/veya prof. guide leri koycaklar mı?[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar