Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni etkileşimli harita

OffChu

Öne çıkan mesajlar

wow oyun dışı internet kullanıcılarını çekmeye çalışıyor işte. sitesini çok geliştirdi, fan site olayını da kabullenmesi falan büyük kazanç. çünkü daha wowun resmi sitesi dandik bir siteyken yabancı forumlarda 10 binlerce mesaj vardı.

ama bu harita felan mevzusunda geç kaldı çünkü 4-5 ay önce vardı daha bu haritadan iyi haritalar. hem hord ally seçmeye gerek yoktu. çizgilerden anlaşılıyordu. sanıyorum ki blizz ilerde koordinatları da standart uisinin içine koycak ve bunun gibi bir çok şeyi aktif hale getircek. ya zaten artık uiler aştı, lvl1 adam oyuna giriyor ui yi yüklüyor bütün dünya açık :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden uo map e ne kral prg derdik.. vede sanırım ultimatr.com da da (paticik :D) bi Uo map vardı.. ne cok bakardım oraya :D adamlar aşıoyor walla..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - SEVEN

Farkedileceği Günü Bekler..

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozii_x, 13 Ağustos 2005 12:18 tarihinde demiş ki:
Eskiden uo map e ne kral prg derdik.. vede sanırım ultimatr.com da da (paticik :D) bi Uo map vardı.. ne cok bakardım oraya :D adamlar aşıoyor walla..

Dinamik harita vardı hatta uo.stratics te aynı haritayı almıştı ultimatr den(Tabii telefini vermişti ultimatr den aldık diye:)).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...