Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe Plajı Açılıyor

Slat

Öne çıkan mesajlar

fenerbahçeye getirip kum dokceklerini sanmıorum ben.hatta belki denize girmek bile olmıyabilir.havuz vs olur ztn gece tercih edilir gibime gelio
cunku yeri cok gusel aptal bişi yapıp boşa harcamazlar orayı.gusel bi gece klubu gibi bişi olur.gunduzde havuz,olurs deniz minderler alkol falan gusel bi ortam olur[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
turkuaz, 12 Ağustos 2005 21:29 tarihinde demiş ki:
15 ytl olması iyi olmuş.herkes gelmez böylece.
caddebostan plajı ucuz diye ipini koparan geliyo valla.hem ulus pazarı gibi hem de donla giriyo millet...

ordan denize girilmez yanlız 15 milyon gece bar girişide olursa o barın haline acıorum[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Sosyal ağlarda paylaş

Efendim her ne kadar 15YTL.lik fiyat donla giren barbarlarımızı engelleyecek olsa da, -bölgedeki popülasyonları da göz önüne alınırsa- tikky yoğun bir mekan olarak hizmet vericektir bu plajımız. Ancak gerek pati buluşmaları gerekse şahsi kafa dinlemeler için uygun bir mekan olabilir. Olabilir diyorum, emin değilim çünkü bu gibi mekanların yurt dışı versiyonlarına baktığımızda, (Almanya ve Fransa'da olanları biliyorum ben diğerleri hakkında bir fikrim yok) bu mekanlarda genelde iyi ve alternatif bir şeyler çalabilen DJ'ler ve habire bir şeyler yapan meşgul sanatçılar falan bulunur. Ortam eğlenceli, insanlar rahattır. Bizim tikky tayfasının kasıntılık faktörü ve Türk müzik kulağının berbatlığı (evet Latin şarkıları, Dale, Let the Music play falan berbat şeyler) düşünüldüğünde ortaya iyi bir şey çıkabilme ihtimali azalıyor tabii...
Diğer yandan deniz kenarına gidip yayılma, sakin sessiz olduğu saatlerde kitabını yayım yayım okuma imkanlarını da bize sağlayacağını göz ardı etmemek gerekir... Minderdi, falandıdan çok ben hamak isterim hamak! Üzerine sevdiceğinle çıkıp denize karşı mayışmak isterim...
Bir yazımızın daha sonuna geldiğimiz bu satırlarda (üzücü biliyorum!) İstanbul gibi bir şehirde böyle açık hava yayılma rahatlama mekanlarının azlığına dikkat çekip desteğimi veriyorum, ayrıca bundan sonra memnuniyetimi size şikayetlerimi belediyeye bildireceğime dair söz veriyorum kendi kendime... Ya da vermeyim ben söz falan. Esen kalın![signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...