Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gonzalez


Dreamer

Öne çıkan mesajlar

Ya çok kararsız kaldım alsam mı diye çok tatlılar hoşlar ama ne bileyim fiyatı alış bazından pahalı gibi geldi eğer ika ederseniz alırım yani yanlış anlmayın sakın... Bilemiyorum 70 çi,varına geliyor 2 tane kafesi yemi ve talaşı[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

irc mi burası ? hemen cevap bekliyorsun ? forum burası.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gonzales'i bilemem .Bende guinea pig denen fareden vardı . Fare&Tavşan kırması gibi bir kobay hayvanı . Bakımı kolay sayılır çünkü kobay hayvanı olduğu için en fazla hapşuruyor , hastalıklara karşı bağışıklığı var , aşısı falan yok o yüzden . Yemeğini ver yesin al kucağına sev . Ama sanırım sadece benimkinde olan bi sorun vardı , çok ürkekti çünkü hayvanı alırken pet shop'taki öküz, hayvanın bacağını kırdı . Ne zaman elimi kafese uzatsam pıtı pıtı kaçıyordu hayvan tutana kadar da imanım gevriyordu . Temizliği dert ama üşeniyorum , devamlı kaka da kaka yapıyorlar haftada 2 kez temizlemek gerekiyor . İsmini Osman koymuştum sonra bacağını tedavi ettirmek için veterinere götürdüğümde adam bana dişi olduğunu söylediğinde iş işten geçmişti çoktan haha . Neyse kusura bakma senin ilgilendiğin şey için fazla bir bilgi veremedim ama gidip bi de guinea pig araştır gerçekten dünya tatlısı hayvanlar . Ben beceremedim ama eğitilebiliyorlar bile . Ömürleri de 14 yıla kadar çıkabiliyormuş ... Ya da sincap al onlar çok feci tatlılar ...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
burası bir forum ve insanlar gelip konulara bakarlar. eğer bildikleri birşeyler veya söylemek istedikleri birşey olursa yazarlar. örneğin: bu konu 40 kere okunmuş fakat birşey yazılmamış. bence biraz sabretmelisin :)
gonzales'ler güzel hayvanlar. kafesi demir mi yoksa plastik mi? plastik olanlarda çok tatlı kafesler vardı, demir ise fiyatı çok pahalı. fakat plastik kafesleri kemirip kaçabiliyorlar.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aldım dişi ve erkek demir kafez aldım. Siyah beyaz ve krem renki söyliyeyim dedim bir ara resimlerini veririm[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...