Qui Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Yazmamışım daha önce yazayım bari: Crook, NE Rogue (32) Abrakadabra, Gnome Mage (25) Med, NE Hunter (25) Lila, Human Warlock (22) Obez, Dwarf Paladin (14 galiba) Birde bir arkadaşım var: Talus, Dwarf Priest (22)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre25 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 dün servera girmek için 5 kişi bekledim demekki burada doluyor :)[signature][hline]yaşamak istediğin gibi yaşa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ben sabaha doğru giriyorum daha hiç beklemedim :D ama 5 kişide yeetrli :D[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: We've done some backend improvements that should help on the performance of six realms in the Paris data center. You should hopefully notice this through reduced loot, mail and auction house lag, and fewer stability issues. Please note that these improvements were done on problems unique to these six realms, and while we continue to focus on performance issues the exact same improvements are not possible on other realms. Kurtulduk eziyetten.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Bu realme Migrate etmeyi düşünüyorum. Requiem adlı bir guilde başvurdum. Olumlu bir yanıt alırsam geçicem galiba? Var mı oynaynan burada? Upliim topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 nasıl bi realmdir Guildce bu realm'e migrate ediyoruz bari gelmeden biraz araştırma yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Hangi konuda? Bide bazı aklıma gelenleri açıklayayım gitsin. 1: ekonomi her pvp server'ında olduğu gibi. 2: Pvp şu an için premade'lerle gidiyor. Battlegroup da fena değil tek başına girdiğinde de kafa kafaya yada biraz daha üstün çıkabiliyorsun. 3: Pve her yöne otobüs var istemediğin kadar da adam =) 4: Raidler genelde guild içinde dönüyor. Pug mag/grull vs ediliyor her hafta hiç sekmeden. 5: Genelde chat kanalında ingiliççe konuşuluyor. 6: Noob oranı her server'daki gibi ortalama. Bu arada bizde US den bi roll attık taa Al'Akir e kadar geldik =) Buyrun gelin tabi muhabbet edicek adam çoğalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 guildim zaten araştırma yapmış haftaya resetten sonra oradayız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Arena öncesi dönemde o battlegroup'un en sağlam sunucusuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Biz geldik server'a :) ama sanki serverda lag var ms düşük ama gecikme oluyor gibi. pek ısınmadı içim ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 expensionda bu serverda horde oynuycaz bi kac arkadas pro guild arioruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Hoşgeldiniz=) TTnet'den kaynaklı diye biliyorum ben çoğu zaman spike olmadan rahat rahat oynuyoruz gerçi. Oyundaki main karakterimin adı da aynı Julifton muhabbete vs ihtiyacınız olursa deyü. Pro guild den kastınız şu 25 likleri yemiş bitirmişlermidir? eğer oysa Requiem var burda da bi guild lideri var sanırsam bizde varız ama kendi aramızda sayılır guildimiz. Exp gelene kadar öyle ortalıkta dolanıcez, adam yokluğundan şöyle güzel güzel gruplar kurup dancın da edemioruz. Türk olsun takıntımız mevcut belkide bu yüzden raid edemememiz. =) Guild adımı Kürek.. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bu servera geldım ıyıkıde gelmısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 4Ever said: Biz geldik server'a :) ama sanki serverda lag var ms düşük ama gecikme oluyor gibi. pek ısınmadı içim ama bakalım ewt ılk geldıgımde bende oyle bırsey fark ettım. ping dusuk ama latency var gıbı bır cok interaction/actionda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Realm'ın karşılayıcısı modunda ben sanada hoşgeldin diorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 eğer böyle devam ederse raidlerde işimiz zor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bu serverda grim hala oynuormu merak ettimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 zalgradis orda.. paladin açanların classlarına sıkı sıkı sarılmalarına neden olan herif <333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Grim oynuyor hala 3 kere title bile yapdi (Char adi grim değil artık bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Grim oynuyorsa nicki nedir sfd. bir de zalgradis hala oynuyor mu yahu orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ewt abi oynuyor walla. herif çok istikrarlı .p armory'nin yalancısıyım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Bende Al'akirde oynayamaya başladım.44 hunterım var Orc.Birlikte kasabileceğim bir türk guildi arıyorum bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Troll hunter 70ledim bıraktım. Boonie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 70 lockum vardı...hala da var ama oynamıyorum dondurdum accountu malum ÖSS senesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 oynayanların yorumlarını alalım bakalım. 2 kişi buraya roll etmeyi düşünüyoruz pvp için, horde olarak. sıra bekleme olayı nasıl, bg, ekonomi vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar