tBF Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Oyundaki hatta dışındaki(Dışındaki derken onun bunun yapmış olduğu birim seslerini kullanarak)starcrafta ait müzikleri bulabileceğim bi site varmı acaba.
findor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 sanmıyorum ama kasmak lazım. oyunun orjinal paketi olas çok rahat bulabilirdim.[signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 eskiden p2p programlarında başkalının yaptıkları şarkılar olurdu bir dene istersen[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bi tane vardı umut bilmemnenin keybordu taktım mouseyi taktım ayarı yaptım ben hazırım kulaktıkta sorun çıktı .... starcraft şarkısıydı[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
capul Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Oyundaki müzikleri Game Audio Player'la çıkarabilirsin de ''dış'' şarkıları bilmiom...
KuolemanN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 http://www.creepcolony.com/music.shtml[signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 bu creep colony sitesi çok iyi geldi, sağolasın. canım çok pis terran 1 şarkısını çekiyordu. zerg must die da çok güzel bir coverdır, onu tekrar dinleme imkanım oldu.
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Uyarlanmış Starcraft şarkısı şahaneydi zaten. Tassadar'la alakalı bir şarkı var evde. öms ile msn verenlere isterlerse haftasonu yollamaya çalışırım uygun olunca.
Öne çıkan mesajlar