Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bedava Mmorpg Oyunlar

Daniel

Öne çıkan mesajlar

konu dışına yazalım ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

yaklaşık 1 senelik üye, 1500 mesaj ve hala ne hakkında oldugu bariz olan bir konuyu yanlış yerde açmak? hımm[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

abi çok baydi bu "bu topicin yeri burasi değil" usulu mesajlar. benimle hemfikir olan var mı bilmiyorum ama, benimde mesajim 1000 kusurken yanlis yere açtiğim topicler olmuştu. sonuçta konu dışına bakarken aklına bi topic gelir, hemen "yeni konu" dersin açarsın.. bi bakmışsın konu dışına açılmış falan..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ZaugnaKhaldun, 12 Ağustos 2005 15:20 tarihinde demiş ki:
yaklaşık 1 senelik üye, 1500 mesaj ve hala ne hakkında oldugu bariz olan bir konuyu yanlış yerde açmak? hımm

favorilerimi göster seçeneği işaretli iken yeni bölümleri farkedememek olası bir durum ki benim mmo geneli pek sonra keşfetmem gibi...[signature][hline]Fire in the Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...