-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Onu bunu bilmem de Troll kismindaki `Gorseler oldururlerdi.` lafi cok havada kalmis Bone... O mantikla o zaman aslinda Orclar, Turkleri gorseler hele, kesin oldururlerdi abi...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 night elfler kendi ormanlarına yabancıların girmesine sıcak bakmıyor ki.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Orclar cok mu bakiyor? `Gelsin herkes bizim evlerimizi kesip kendilerine ev yapsin. Lolololo.` mu diyorlar?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Hatta biri gelse sizin binaya girse direk balyozla. Yiksa parcalasa. Sonra hemen malzemeleri goturup kenara kendine ev yapsa...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 "hayır yapmayın" derdim direk yolda gördüğüm herhangi birisine saldırmazdım. ama night elfler sırf ormanlarına girdi diye önüne gelen herkese saldırıyor. buna rağmen "lütfen bizim ormanımızı yoketmeyin" ddemiyorr[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bone sen gerçek dünyada yaşıyorsun sanki stormwindda oturuyomuşsun gibi yazdın :) elbetteki gerçek dünyada adam balyozla evini parçaladı diye adam öldürmezsin (ki bu tamamen senin davranışın, eminim evini yıkan adamı öldürebilecek bisürü insan vardır) , uyarırsın polis çağırırsın çünkü gerçek dünyadayız. ama warcraft dünyasında öyle bişey yok , hakkını malını koruyamazsan ortada kalırsın. öl yada öldür olayı yani :)[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 gerçek dünyada evini parçalama olayını ben örneklemedim. ama evet benzer yerleri vardır. "nasıl olsa gerçek dünya değil, bir insan bir oturuşta 10 fil yer o yüzden" gibi şeyler denmez.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 tamam bone farketmez örneği sen verdin yada vermedin. sonuç olarak insan (ne insanı be nightelf :P ) evi balyozlandı diye adam öldürebilirmi? öldürebilir. ayrıca nasıl öyle şeyler denmezmiş anlamadım, insan isterse human ırkının dev boyutlarda olduğu, akşam yemeğindede fil yedikleri bir evren yaratabilir, fantastik kurguda gerçek dünyaya benzeme zorunluluğu ne zamandan beridir var?adı üstünde işte fantastik. yaratıcısı isterse insanlara bi oturuşta 10 fildede yedirtir 1k filde...[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Leopar, 11 Ağustos 2005 21:13 tarihinde demiş ki: sonuç olarak nightelf evi balyozlandı diye adam öldürebilirmi? öldürebilir. işte bu bahsettiğin şey bir ırkın iyi veya kötü olduğunu gösteren etkenlerden biridir. fantazi dünyası diye saçma sapan mantıksız şeyler olmaz. herşey bir mantığa dayandırılır. misal, nightelf'ler orcları ve humanları ilk gördüğü zaman saldırdı öldürdü. ayrıca ısrarla söylüyorum, grom nightelf'lerin "evini" balyozlamadı. ilk saldıran orda nightelflerdir. grom, burning legion'a karşı oduna ihtiyacı var sonuçta. night elf'ler en ufak bir ağaç kesilmesine bu kadar tepki veriyorlarsa, bunların emeli burning legion'a karşı mücadele vermek değil. sadece kendi evlerine en ufak bir zarar gelmesini engellemektir. bu da onların bencil olduğunu gösterir. said: ayrıca nasıl öyle şeyler denmezmiş anlamadım, insan isterse human ırkının dev boyutlarda olduğu, akşam yemeğindede fil yedikleri bir evren yaratabilir, fantastik kurguda gerçek dünyaya benzeme zorunluluğu ne zamandan beridir var?adı üstünde işte fantastik. yaratıcısı isterse insanlara bi oturuşta 10 fildede yedirtir 1k filde... işte o koşulda ona göre konuşuruz. humanlar oturup 1k fil yiyorsa, biz onları bizim dünyamızdaki insanlara göre kıyaslamayız. o dünyadaki canlılara göre kıyaslarız. ancaaak. fantazi dünyalarında, misal middle earth, warcraft, forgotten realms, dragonlance... "human" ırkı, bizim dünyamızdaki insan ırkını esas alarak hazırlanmıştır. onların duyguları, onların arzuları, onların yetenekleri hesaba katılır. dwarf, elf gibi ırklar ise, insanların bazı arzularının veya düşüncelerinin abartılmış halini içerir. elf, kibirlidir, gösterişlidir, bencildir. bu duyguları gene bizim dünyamızdaki insanların bencilliği, kibiri ve gösterişliği hesaba katılarak, ancak abartılarak oluşturulmuştur. şunu unutmayın. bir bilimkurgu ve fantazikurguda her zaman bir mantık olur. asla çelişkiler ve saçmalıklarla dolu olmaz. drizzt gibi istisnalar bile belirli bir mantığa dayandırılır. kurgu demek budur zaten. yoksa sırf fantazi diye saçmalıklar, çelişkiler, abartılar, desteksiz sıkışlarla dolu olmaz. "bilimkurguda mantık aranmaz, fantazikurguda mantık aranmaz" diyenlere gülerim bu yüzden. bir starcraft, bir warcraft, bir lord of the rings her zaman belirli mantıklara dayandıralak hazırlandırılmıştır.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grann Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 w3 campaign'de o görevi gayet net hatırlıyorum. o bölgeye bir üst kurmak için yanlış hatırlamıyorsam 10000 kadar oduna ihtiyacımız vardı. hatta bunu yapmak için etraftaki goblinlerden shredder bile kiralıyorduk. görevin başında heryer ağaç ne güzel ama 5 dakika içinde shredder alırsanız etraf resmen kuruyo. night elflerin saldırması gayet normaldir. kesinlikle durduk yere saldırmamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Night elfler ilk saldırmamışdır grom oranın ağaçlarını tüketmeye başlayıca night elfler saldırmaya başlamışlardır, ayrıca oralar night lef toprakları kendi topraklarına kimseyi sokmamaya hakları var , girmek isteyen onlarla irtibata geçmeli elini kolunu sallaya sallaya girip bütün ağaçları kesmemeli ancientsleri bile ağaç olarak görüyor grom adamlarının onu uyarmasına rağmen sen bu gün başka bir ülkeye elini kolunu sallaya sallaya girebilirmisin mutlaka vize pasaport alman lazım , night elflerin ülkesinede herkez vize almadan girerse night elflerin bu duruma sıcak bakmaması normaldir aynı şey orclar içinde humanlar içinde tüm ırklar için geçerlidir.Troll katliamında night elflerin bir ilişkisi yoktur.Ayrıca warcraft dünyasında herkez birbirini yabancı olarak görüyor kimse diplomasiye meraklı değil, night elfler durun yapmayın deseydi büyük ihtimal bu seferde orclar ağaca ihtiyacımız var diye saldırırdı, ama night elfler biraz bencil ona katılıyorum[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ben uyardığını hatırlamıyorum benim hatırladığımda gromun ağaç kesmek zorunda bırakıldığı ve ordaki ağaçları görünce tamam işe koyulalım millet dediği, ve NE lerde o manyak heronun (keeper of the grove du adını unuttum) napıyo lan bunlar biraz daha ilerlerse doğrayın hepsini diyip geri döndüğünü hatırlıyorum sonra yukardan bi yerden kaçıyomuyduk öyle bişiler vardı unuttum bende.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Valla Burda Tartışan Herkesi Tebrık Edesım Geldı...Bole Seviyeli Bir Tartışma..Çok Kusel Yaf...Gözlerim Yaşardı..Patide Hala Böle Şeyler...2 Şey Ekliyim Tharlldan Sonra...Orclar Eski Onurlu Hallerine Dönmüştür BL'nin Tüm Bokunu Guldana Ata Bılrızız...İllidan Ztn Güç Delisi Olduğu İİçin Yapcak Bişiyok Ama Adamada Hak VErmek Lasım 10 Bin Sene Hapis Kolaymı Azar Tabı Adam....[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Engin2, 11 Ağustos 2005 22:38 tarihinde demiş ki: Night elfler ilk saldırmamışdır grom oranın ağaçlarını tüketmeye başlayıca night elfler saldırmaya başlamışlardır, ayrıca oralar night lef toprakları kendi topraklarına kimseyi sokmamaya hakları var , girmek isteyen onlarla irtibata geçmeli elini kolunu sallaya sallaya girip bütün ağaçları kesmemeli ancientsleri bile ağaç olarak görüyor grom adamlarının onu uyarmasına rağmen sen bu gün başka bir ülkeye elini kolunu sallaya sallaya girebilirmisin mutlaka vize pasaport alman lazım , night elflerin ülkesinede herkez vize almadan girerse night elflerin bu duruma sıcak bakmaması normaldir aynı şey orclar içinde humanlar içinde tüm ırklar için geçerlidir.Troll katliamında night elflerin bir ilişkisi yoktur.Ayrıca warcraft dünyasında herkez birbirini yabancı olarak görüyor kimse diplomasiye meraklı değil, night elfler durun yapmayın deseydi büyük ihtimal bu seferde orclar ağaca ihtiyacımız var diye saldırırdı, ama night elfler biraz bencil ona katılıyorum eheh adamlar nightelf diye birşeyin varlığından haberdar değilki amacı orda stonetalon peak e yakın bir base kurmak için odun toplamak stonetalona da en yakın orman ashenvalede olduğu için gidip oraya kesiyor ağaçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bilimkurgu veya fantazi de mantık aranmaz, kurgu aranmaz, lojik aranmaz gibi bir önermeyi açıkçası net bir anlatımla düşünülmemiş, özensiz buluyorum insan mantığı ve lojiği aşarak düşünebilecek yetide değildir, mantığın ve lojiğin ötesinde düşünme (ki bu teknik olarak düşünme değil gilles deleuze ün tanımladığı itibariyle contemplation) ise ancak belli başlı bir takım filozofların önermelerinde yaşayan bir kavramdır buna dayanarak insan üretimi bir hayal gücü ürününün mantık ve lojik süzgecinden bağımsız olduğunu düşünmek saçmadır bunun dışında şuradaki konumuzun warcraft evreni olduğunu göz önünde bulundurursam warcraft evreni gerek yaratıcı, gerek inşa edici tanrılar (titanların pantheonu - yunan tanrılar pantheonu - tanıdık geldi mi?) den medivh e (şeytani bir güç tarafından ele geçirilmiş anti-mesih) kadar yaşadığımız dünyanın mitoslarından beslenerek yaratılmıştır politik ilişkiler (paktlar - ırksal nefret - savaşlar - ön yargılar) insani davranışlar (merhamet - aşk - fedakarlık) ekonomik sistem (paranın var oluşu (paradan önce trampa vardı 1 tavuk vereyim 2 kile buğday alayım olgusu), belli başlı ticaret kentlerinin var oluşu ve bunların kentleşmenin yaygın olduğu yerler olması (16-17-18. yy avrupa tarihinde bile rahatlıkla gözlemleyebileceğimiz ekonomik fenomenler)) yaşadığımız dünyadan çok da kopuk değildir hatta hiç kopuk değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Bone, 10 Ağustos 2005 21:52 tarihinde demiş ki: Grom mal değil, tutup illidian'la kıyaslıyorsanız da çok yanlış ediyorsunuz. Grom dediğiniz tarzda "hep ben"ci bir karakter olmamıştır. Yaptıkları her zaman halkını kurtarmak içindir. Kişisel güçten çok halkının gücünü korumaya çalışmıştır. Gidip tekrar demon kanı içmesinin nedeni ise dediğiniz tarzda kişisel hırs veya "powwa fo' meh" için değildir. gene halkını kurtarmak isteği yüzündendir. Ama halkını kurtarmaya çalışırken demonların hizmetine tekrar girmiştir. Zaten Thrall gelip onunla konuştuğunda hatasını anlamış ve elindeki güçlerden vazgeçmiştir. Bu kolay birşey değildir. Eğer dediğiniz gibi "powwa moo' powwa" diyen bi adam olsaydı, elindeki güçlerden vazgeçmez, gider Thrall'ı öldürür üstündeki eşyaları alırdı. Bundan dolayı Grom'a güç budalası derseniz haksızlık etmiş olursunuz. Ek not: Grom ele alıp oturmamıştır. Halkını esir alan demonu kendisi öldürmüştür. Böylece kendini ve halkını özgür kılmıştır. Peki bu sırada Thrall ne yapmıştı? Anca yan gelip yatmıştı orda. Yaa.. 2. sayfadan bir quotela devam edeyim, bonecrushera bu cevap: grom gerçekten de halkı için wc3 de mannorothun kanını içmiştir lakin bundan çok uzun zaman önce de aynı iblisin kanını draenor'da içmiştir, belki "for meh own poweah" zihniyetiyle değil ama bir iblisin aldatmacasının kurbanı olarak gul'danın pompalamasıyla burning legion la blood pact yapmıştır hatta o dönem o kanı içmeyen bir thrallun babası var diye aklımda kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: spawn77, 11 Ağustos 2005 11:56 tarihinde demiş ki: Şimdi bir kavramı anlamaktan uzaksınız..... Nightelfler 2 clan, Belkide 2 ayrı ırk olarak Doğdular. Birisi Highbornlar Bkz: kraliçe azshara Bkz bütün highelfler.. Biriside Druidlikle ilgilenen tipler bkz. tyrael İkisinin suçlarını birbirine ATAMAZSINIZ..... Dünyaya sergerasın neredeyse gelmesini sağlayan kişiler Highelflerdir, Nightelfler Onlarla savaşıp gate i son anda patlatan Irktır..... atarız cunki bu sölediklerin yanlış adamlar tek ırk Bl yi dovdukden cok sorna ayrılıyolar yanlış bilgi uzerine konuşmayın. said: Trollere katliam yapan 1 tane bile NE yoktur gülerim buna :D şeker şey seni gül gül gül yalanına said: Bkz naapmıcaz Highelflerle Nightelfleri karıştırmıcaz. İsmi benziyo bak ikiside aynı hem ha gece ha yüksek ne farkeder diceksiniz highelflerle Nightelfler savaş içindedir. Birbirlerine müsama göstermezler..... hayır değiller buda buyuk bi yalan iki el tft oynada gor campainde tyrande butun işini gucunu bırakıp high elflere yardım ediyo yine yalan yine dolan tam el işi. said: ayrıca Orc arkadaşlar guldan da Grom kadar Savaş beyidir. Onun ve yandaşlarının yaptıklarını üzerine almak bütün ORC ların vazifesidir. Oh ne ala memleket yanlışı gösterince aralarında istemeyen orclar vardı :D bkz tayyip gibi savunmalar kuruyosunuz. Ama unutuyosunuzki ordaki savaş beyleri Hüküm hakkıyla seçiliyor demokrasiyle değil. Ve sen savaş beyinin söylediğini bütün kalbinle yapmak zorundasın öyle yok ben istemiyom yok ben sana oy vermedim diyemezsin......... Onun dışında hala ONURLU grom un daha güçlenip elfleri kesmek için kendisini demonlara satmasını gerektirecek bi mazeret göremiyorum.Bazıları demişki yok öleceklerdi, daalacaklardı..... Ölümden, savaştaki yenilgiden korkmamı ONUR güldürmeyin beni Onurlu adam bkz sturm.. Ha bak illidan'ın yaptıkları koskoca illdian'ın sucları elflerin sucu değil guldanın yaptıkları orcların sucu de get! Evet cenarius lö lö lö diye daldı ork kapmlarına, ilk saldırıyı daha öncede NE ler yaptı saldırı başlatan NE ler. Orclar nerden bilsin ormanda uzun kulaklı toparlakların yaşadığını adamlar hayatta kalmak için yerleşim yapıyo bu en doğal hakları o orman Elflerin değil herkezin. said: Ayrıca Orclar iki tane ev yapmak için ağaçları KESMEMİŞTİRLER. Ev yapmak için Nightelflerin Evlerini kesmiştirler..... eğer birisi gelip baltayla benim evime dalıp içindeki eşyaları kaçırıp evimide yıkarsa kafasına oku atarım hiç acımam. Hala Ne lerin BL ile savaşlarda yardımlarını hafife alanları Kınıyorum :D Eğer Wc1 deve wc 2 de yardım etselerdi belki kınamazdım ama fosur fosur uyuyolardı bi yerlerinde pireler ucuşuyodu şarap içip ciğ et yiyolardı. said: Yani archimonde u kesen elflerdi. (Sadece boru çalmakla olmuyo buyurun açın Ne ırkıyla oynayın size en basidinden 5 tane wisp verir başlangıçta. Demekki neymiş wisplerde NE lere dahilmiş. Ama taurenler orclar dwarflar troller humanlar ve high elfler NE lere dahil değil ve bu ırklar olamsa furion amca o boruyo öttürmeden archimonde bi yere sokardı malum boruyu. said: Bide ejderhalar NE ler olmadan Bl ile olan savaşı kazanabilirlermiş ahahhahaha hayır nerde yazıyo böyle bi bilgi onu göremedim. Tabi savaşta bulunduysanız o başka önünüzde saygıyla eğiliriz :) Zaten savaşı kazananlar Dragonlar, Dragonların cekilme sebebi gebettiikleri Bl lorldsrının guclerinin deathwingi delirtmesi. Cidden %5 healt ardından moonfire spam yanı. said: Ha bu arada shadow council olayına tekrar girmek istiyorum. Burada HALK İKNASI gibi bir olay Yoktur. Halk direk olarak Demonların söylediklerini yapmaya zorlanmıştır Çünkü Warlordun söylediği KANUNDUR... Grom,Thrallın un yaptıklarını orclarla, Guldan ın yaptıklarını TAYYİPLE bağdaşlaştırmayı pek de doğru bulmuyorum :D bi arkadaşımız yazısının yarısını Nelerde Highelfleri Karıştırarak yazmış. Tekrarlıyorum Nightelflerle Highelfler Savaş durumundadır ve aynı değillerdir. Karıştırmayalım karıştıranları uyaralım tekrar sölüyorum oz aman bende savaş yok aralarında tekrar söliyimmi yok tekrar söliyim bak YOK Neymiş yokmuş =) alliance'ın içinde yer alır high elflerle Ne elfler ve birlirlerinin kafasına vurmazlar, tekrar söliyim bak aralardınd savaş yok! Yok tekrar et... aferim. Unuttuğum bişey varsa affola said: For elune ne elune'ı illa kaytan bi isim bulcuaktınız Earth mother bikerme o Earth mother bunuda bi iki kez tekrar et. said: dipnot: Aslında Legolası pek sevmem. çok iyi işlenmemiş Sadece Üstün olarak gösterilen bir kişidir. Ben böyle elflerden hazzetmem yani middle Earth elfleriyle diğer elfleri birbirine karıştırmayalım :) Legolas üstün olarak gösterilmez git oku kitapları anlarsın aslında fazlasıyla masum yaşına rağmen cok az şey yaşamış ve anlamış bi karakterdir. Git oku tekrar anlarsın ne demek istediğimi. said: Mesela Janderi severim Legolasla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ilk yazdığına aynen katılıyorum, güzel yazmışsın. ikinci yazdığında tam olarak ne demek istediğini anlamadım. ama dediğim gibi "halkı için" içmiştir, sadece kişisel hırs için içmemiştir. ayrıca içtiği şeyin demon kanı olduğunu, hatta mannaroth'un kanının olduğunu bilmiyordu. ancak sonradan demon kanının etkisinden kurtulup kendisini normale döndürmüştür. ayrıca evet, dreanor'da da içmiştir. daha önce demiştim ben de aldatmaca sonucu neredeyse tüm orcların demon kanı içip azeroth'a akın ettiğini. ayrıca evet, Thrall'ın babası içmemiştir, o da Shadow Council'in planlarını öğrendiğinden bu aldatmacaya kanmamıştır. Eminim Thrall'ın babası bildiklerini diğer orclara söyleyebilme imkanı olsaydı, birçok Warlord buna tepki gösterip Shadow Council'e karşı ayaklanırdı. Ama bildiklerini diğerlerine söylemesin diye öldürülmüştü.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ha bu arada gaza gelin diye Warcraft 2'nin midilerini koyuyum ehehehe: http://rapidshare.de/files/3888834/wc2mid.zip.html özellikle Human şarkıları çok hoşuma gider.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Razien Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Bone, 12 Ağustos 2005 01:09 tarihinde demiş ki: ilk yazdığına aynen katılıyorum, güzel yazmışsın. ikinci yazdığında tam olarak ne demek istediğini anlamadım. ama dediğim gibi "halkı için" içmiştir, sadece kişisel hırs için içmemiştir. ayrıca içtiği şeyin demon kanı olduğunu, hatta mannaroth'un kanının olduğunu bilmiyordu. ancak sonradan demon kanının etkisinden kurtulup kendisini normale döndürmüştür. ayrıca evet, dreanor'da da içmiştir. daha önce demiştim ben de aldatmaca sonucu neredeyse tüm orcların demon kanı içip azeroth'a akın ettiğini. ayrıca evet, Thrall'ın babası içmemiştir, o da Shadow Council'in planlarını öğrendiğinden bu aldatmacaya kanmamıştır. Eminim Thrall'ın babası bildiklerini diğer orclara söyleyebilme imkanı olsaydı, birçok Warlord buna tepki gösterip Shadow Council'e karşı ayaklanırdı. Ama bildiklerini diğerlerine söylemesin diye öldürülmüştü. Demon kanı olduğunu biliyordu,hatta witch doctor gromu uyardı bak bu ormanda karanlık güç seziyorum gitmeyelim gibilerinden, ama grom ne yaptı dinlemedi gittler demonları kese kese ve suyu içti, şimdi bir orc demonlar tarafından korunan bir suyun iyi olduğunu nasıl düşünebilirki hemde witch doctor uyardıktan sonra, yani demonic birşey olduğunu biliyordu ama pitlordun etkisine gireceğini gerçekten bilmiyordu ona katılırım hatta karşılaştıklarında orclar özgürdür tarzından laflar söylemiştir, bu arada w3de en zevk aldığım görevlerden biri gromla oynadığım görevlerdir müzikleride çok gazdır :)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 o bölümü ilk oynadığımda mass haman gidiyorum, yanına az grunt butun shamanlar warlock oldu has dedim gitti b.lust sonra bi baktım frezy! bi baktım firebolt! sorna iki spirit lodge daha bastım tabi.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 1) bl le savaştan önce de highborne ve ashara diğer elflerden kendini uzaklaştırmıştı, diğer elflerin uyarılarını takmıoydu bile. 2) trolleri yurdunden süren highelflerdir.. hala ne ler troll katletti diyosun, ne diim. 3) Elfler tüm gücünü doğadan alıyor ve doğal olarak da doğayı koruyor. orclar da şuursuzca ağaçları kesiyo, tüm doğal kaynakları sömürüyo. bu da haliyle elflere zarar veriyor. e buna bir son vermek lazım. 4) elflerin wc 1 2 de olanlardan haberi yoktu. ayrıca wc 1 2 de tehdit oluşturan orc lardı? 5) hala %5 falan sallıyosun. nerden biliyosan artık; uyduruyosun resmen. 6) evet savaş yok ama nefret var, highelfler sürülmeden önce kendi ırkdaşlarının üzerine ölümcül büyüler (hortumlar) göndermiştir. fruion da onları öldürmek istemediğinden sürmüştür. cuce üslubunu düzelt biraz saygılı ol[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Creel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 su uyarmadilar lafina hayran kaldim bu seye benzio middile earthte sarumanin ormanin yarisini yok ettikten sonra entlerin gelip rica etsek ormanin geri kalanina dokunmazsiniz dimi demesine.. kitaplari okumadim ama orclari savunucam die bu kadar da körü körüne konusmak filan :p ilidani arthasa benzetiyoruma azcik kötü tarafa bi sekilde itilen/cekilen bi tip.. ehh hafif kara/kötü olan her tip gibi karizmasi var birde üstüne yeterli güc eklendimi taamdir sürüyle follower bulursun ^^ ben arthas taraftariyim :p lvl1 haliylen (o tahta giderken lvl1e düsmüstük dimi?) nasssil kesti ama ilidani ^^ (gaz verilir) bu arada su "ormanlarina cekilip soyutladilar kendileri tüü kaka ne'ler" lafindan da vazgecseniz sizin orclariniz zamaninda kötü horde oluo sonra iyi lesio sorna tekrar demonlarin konrolüne gecio o boyut senin bu boyut benim dolanioken iide bizim ne ler kendi öz iradeleriyle ormanlarina cekilip kenlerini soyutlamalarinin neresi kötü? ha kapidan gireni öldürmesi filam mi kötü olyo :p orta cagda filam (ee zamanimizla karsilastiramicamiza göre) izinisiz baskasinin topraklarina girip avlanan/etc seyler yapan tiplerde ayni sekilde öldürülüodu :p hatta aslanlardada ayni sey var bak :p acin bi belgeseli kendisine ait oldugunu varsaydigi topraklara giren her zimbirtiyi öldürme hakki vardi cicinin ^^ gidip kitaplari aliim ben[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant [Bu mesaj Creel tarafından 12 Ağustos 2005 05:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Cüce bu ne uslup... Burda kankinle babanın oğluyla konusmuyosun. Ben seni tanımam sen beni tanımazsın. Hepimiz belirli bi yaşı geçmiş Olgun insanlarız. Karşıdakini ezicek, rencide edicek şekilde konusman Güzel bi olgu değil. Tartışma üslubu denilen bişey var. cık cık cık sana. Şimdi bidakka. Hiçbirzaman Thrall suçlu yada Thrallın babası suçlu demedim. Frostwolf kabilesnin bu iki üyesine saygım vardır. ama Sen iki kişi karşı çıktı diye bütün bi Horde un suçunu silemezsin. hadi frostwolf kabilesi diyecem oda değil Onlarda savaşmışlar girişmişler humanlara. Şu an bilinen sadece 2 Kişi karşı çıkmış ve bu işte onlara saygım var diğerleri ise sıfır... Ayrıca highbornlarla druidizm le ilgilenen NE leri karıştırıyorsan senin bileceğin iş ne diyim. 1ci si çok sonra demişssiniz HEMEN sürüldüler kalan highbornlar 2cisi. Bi çok highbornda zaten NAGA olarak denizin dibini boyladı. o zman sizin deyiminizle nagalarda aynı NE lerle onlarında yaptıklarını atalım NE lere. Lütfen bu Highelflerle Nİghtelfleri birbirine karıştırma tartışması boşuna Highbornlar Normal NE lerden KAt kat farklı 2 ırktır VE Birbirleriyle Savaşmışlardır bunların yaptıklarını aynı yola koymak saçmalıktır.... O elinden gelse trolleri öldürürlerdi lafı havada kalmış demicem uzaya çıkmış gibi :) ... Hayır neye dayanarak bunu söylüyosun onu anlayamadım. Humanlarla orcları Kendi ormanlarına girmek kendi ağaçlarını kesip evlerini yıkmak karşılığında Öldürdüler Hiçbirzaman hiçkimsenin evine gidipte Soykırım yapmadılar... Yo grom a ONURLU diyerek ironi falan yapmadım. Kısmen onurlu olarak görüyorum onu. Hiçbir onurlu savaşçı savaşı kaybedeceği için Gidipte Demonların kontrolü altındaki belirsiz bi güç taşıyan(ki demonic power Ki beni shamanım uyarmış gitme lan diye) İçmez. Ölümde bi onurdur... Şimdi Entleri Konu alalım saruman entlerin ormanının yarısını yaktığında gidip sarumana dalmalarınu hiçbirimiz yanlış bişey olarak görmedik?? neden biliyordikki ordaki herbir ağaç aslında Entlerin arkadaşı, kardeşi. Peki nightelflerde bu durumu niye çözemedik. Ormandaki herbir ağaç Ne lerin dostu, kardeşi, yakını Druid için AĞAÇTAN daha önemli bişey yoktur. İnsan orc troll Farketmez. Eğerki birisi gelip benim Dostlarımı kesip kendine ev yaparsa, kardeşlerimi öldürüp baraka oluşturursa Kafasına sadece okla değil elimde ne varsa hepsini kullanarak dalarım.... Bu arada bi arkadaşımız NE lerle Highelfler çok sonra ayrılıyor falan demiş. Alakası yok hemen ayrılıyorlar yarısı naga olarak yerin dibine geçiyor diğer yarısıda olabildiğince çabuk sürülüyor. Ayrıca yine aynı arkadaş Yalan söylediğimi falan söylemiş troll katlıamında Nelerde varmışmış.... KAYNAK göster. İnsanları suçlamak kolay söylediklerini kanıtlamak zor BEKLİYORUM.... Nelerle Highelfler Ortada Orclarla humanlar gibi bi savaş olmamasına karşı savaş içindedir. Birbirlerini kendi içlerine kabul etmezler Hor görürler. tyrande Ilidiana da yardım etti. Kurallara çokda uyan bi priestess olduğunu söylüyemem. Troll katliamında Nelerin yardım etmemesi gibi. Büyük bi şey çıktığında Nightelfler gidipte Highelfleri savunmazlar. Ayrıca şunuda öğrenelim Ilidian Highborndur yani highelftir. Tek farklılığı onlar suratlarını güneşe açarken ilidian kapalı kapılar ardındaydı. Bi arkadaşımızında dediği gibi. Wc1,2 de BL tehlikesi tam olarak ortada değildi. Asıl BL tehlikesi Orclar değil Demonlar, netrazimler, pitlordlar sergeras tır. O zmanlar orcların BL ye dahil olduğunu orclar bile bilmiyodu ki NE ler nerden bilsin. Diğer Irkların archimondeyi kesme konusundaki uraşlarını göz ardı etmem. Ama sen Furion a laf atmışsın hiçbişey yapmadı diye Çok fazla iş yaptı İster kabul et ister etme. Şu %5 Olayınıda benmi göremiyorum yoksa senmi anlatamıyosun anlamadım. Araştırdım herhangi bi kaynakta rastlamadım. Oyunlarındada yok böyle bişey geçmiyo hiçbiyerde Demekki YOK böyle bişey. biz eskiden sözlerimizi kanıtlamak için kaynak gösterirdik. Bununda kaynağını BEKLİYORUM. Ayrıca elune o şahsiyetin gerçek adıdır. doğa ana gibi şeylerde söylenebilir ama elunedir adı :) ayrıca ne şekilde söyledindiği değil hangi kavramı dile getirdiği önemlidir ha zirtoxzasd demişsin ha musluk demişsin. aynı kişiyi dile getiriyosa sorun yok. legolas ve bütün elfler ÜSTÜNDÜR middle earthta. Hiçbir kusurları yoktur. İlk yaratılan ırktırlar en iyi onlar savaşır mutlak barış ülkesinde onlar yaşarlar. Sonsuza dek yaşarlar. herşeyi en iyi yaparlar. Bkz: silmarilion Okumanı tavsiye ederim iyi kitaptır. Bana elflerin hala middle earthtte üstün ırk olarak gösterilmediğini söylüyorsan senin bileceğin iş :) Jander Sunstar ''ravenloft sislerin vampiri '' kitabının Baş karakteridir. Çok güzel işlenmiş bir karakterdir. kendi zayıflıkları korkuları vardır ama tam bir kahramandır. Elf nasıl olmalı?? ya cevap uçmalı kaçmalı eliyle kuş tutmalının olmadığını tanıtan insandır tavsiye ederim okumalısın dipnot: Jander le Kovanın alakasını kuramadım. Belkide benim gözlerim kapalı bilemiyecem :D[signature][hline]Sti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: spawn77, 12 Ağustos 2005 12:03 tarihinde demiş ki: Frostwolf kabilesnin bu iki üyesine saygım vardır. ama Sen iki kişi karşı çıktı diye bütün bi Horde un suçunu silemezsin. sadece iki kişi karşı çıkmadı. Sadece Thrall'ın babası Shadow Council'den haberdardı. Diğer Warlord'lar Shadow Council'in planları hakkında veya bu Council hakkında hiçbir fikirleri yoktu. Thrall'ın babasının diğer Orclardan hiçbir farkı yoktu. Eğer diğer orclar da Thrall'ın babasının bildiklerini bilse, Shadow Council'e karşı cephe alırlardı. Zaten O adamın öldürülme nedeni de bu. said: Creel, 12 Ağustos 2005 05:08 tarihinde demiş ki: su uyarmadilar lafina hayran kaldim bu seye benzio middile earthte sarumanin ormanin yarisini yok ettikten sonra entlerin gelip rica etsek ormanin geri kalanina dokunmazsiniz dimi demesine. night elflerin kendi ormanlarını, kendi kardeşlerini, kendi vatanlarını savunmak uğruna saldırması, orcları ve humanları öldürmesi ne kadar doğalsa, Grom'un orda karşı koyup nightelflerle saldırması da o kadar doğal. Adamın görevi Burning Legion'a karşı odun toparlamak. E birileri gelip sana saldırırsa sen de kendini korursun. said: spawn77, 12 Ağustos 2005 12:03 tarihinde demiş ki: Şimdi Entleri Konu alalım saruman entlerin ormanının yarısını yaktığında gidip sarumana dalmalarınu hiçbirimiz yanlış bişey olarak görmedik?? neden biliyordikki ordaki herbir ağaç aslında Entlerin arkadaşı, kardeşi. Peki nightelflerde bu durumu niye çözemedik. Ormandaki herbir ağaç Ne lerin dostu, kardeşi, yakını Druid için AĞAÇTAN daha önemli bişey yoktur. İnsan orc troll Farketmez. Eğerki birisi gelip benim Dostlarımı kesip kendine ev yaparsa, kardeşlerimi öldürüp baraka oluşturursa Kafasına sadece okla değil elimde ne varsa hepsini kullanarak dalarım.... Entlerin Saruman'a saldırmasının nedeni sadece ağaçları kesmesi değildi. Kötülüğe karşı ordu kurmaya hazırlandıkları içindi. Böylece tüm canlıları öldüreceklerdi. Night Elf'ler saldırgan. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Kendi evlerini korumak için sadece saldırmak yerine "arkadaşlar siz de nerden çıktınız, çekin gidin, burası bizim yerimiz. Eğer gitmesseniz tüm gücümüzle saldırcaz" da diyebilirlerdi. Orclar ne kadar barbarsa bunlar da o kadar barbar :) Taurenler hem Druid hem Shaman. Doğaya en çok saygı ve sevgi besleyen ırk. Ama tek bir ağacı kestiler diye Tüm bir koloniyi katledecek kadar da acımasız değiller. Hatırlatırım, Orc ve Humanların kampına ilk saldıran Tyrande idi. Buna rağmen o Orc ve Humanlar bu Night Elf'lerle birlik oldu Burning Legion'a karşı :) En çok aklı başında Night Elf bana sanki Furion gibi gelir. Human krallarına benzetirim. Illidan, Maiev felan hepsi obsesif takılıyorlar :) Bu humanlar nasıl Night Elf'lerle Alliance oluşturdu onu hala anlamam mümkün değil.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 5.sayfa (Toplam 6 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ilk yazdığına aynen katılıyorum, güzel yazmışsın. ikinci yazdığında tam olarak ne demek istediğini anlamadım. ama dediğim gibi "halkı için" içmiştir, sadece kişisel hırs için içmemiştir. ayrıca içtiği şeyin demon kanı olduğunu, hatta mannaroth'un kanının olduğunu bilmiyordu. ancak sonradan demon kanının etkisinden kurtulup kendisini normale döndürmüştür. ayrıca evet, dreanor'da da içmiştir. daha önce demiştim ben de aldatmaca sonucu neredeyse tüm orcların demon kanı içip azeroth'a akın ettiğini. ayrıca evet, Thrall'ın babası içmemiştir, o da Shadow Council'in planlarını öğrendiğinden bu aldatmacaya kanmamıştır. Eminim Thrall'ın babası bildiklerini diğer orclara söyleyebilme imkanı olsaydı, birçok Warlord buna tepki gösterip Shadow Council'e karşı ayaklanırdı. Ama bildiklerini diğerlerine söylemesin diye öldürülmüştü.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ha bu arada gaza gelin diye Warcraft 2'nin midilerini koyuyum ehehehe: http://rapidshare.de/files/3888834/wc2mid.zip.html özellikle Human şarkıları çok hoşuma gider.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Bone, 12 Ağustos 2005 01:09 tarihinde demiş ki: ilk yazdığına aynen katılıyorum, güzel yazmışsın. ikinci yazdığında tam olarak ne demek istediğini anlamadım. ama dediğim gibi "halkı için" içmiştir, sadece kişisel hırs için içmemiştir. ayrıca içtiği şeyin demon kanı olduğunu, hatta mannaroth'un kanının olduğunu bilmiyordu. ancak sonradan demon kanının etkisinden kurtulup kendisini normale döndürmüştür. ayrıca evet, dreanor'da da içmiştir. daha önce demiştim ben de aldatmaca sonucu neredeyse tüm orcların demon kanı içip azeroth'a akın ettiğini. ayrıca evet, Thrall'ın babası içmemiştir, o da Shadow Council'in planlarını öğrendiğinden bu aldatmacaya kanmamıştır. Eminim Thrall'ın babası bildiklerini diğer orclara söyleyebilme imkanı olsaydı, birçok Warlord buna tepki gösterip Shadow Council'e karşı ayaklanırdı. Ama bildiklerini diğerlerine söylemesin diye öldürülmüştü. Demon kanı olduğunu biliyordu,hatta witch doctor gromu uyardı bak bu ormanda karanlık güç seziyorum gitmeyelim gibilerinden, ama grom ne yaptı dinlemedi gittler demonları kese kese ve suyu içti, şimdi bir orc demonlar tarafından korunan bir suyun iyi olduğunu nasıl düşünebilirki hemde witch doctor uyardıktan sonra, yani demonic birşey olduğunu biliyordu ama pitlordun etkisine gireceğini gerçekten bilmiyordu ona katılırım hatta karşılaştıklarında orclar özgürdür tarzından laflar söylemiştir, bu arada w3de en zevk aldığım görevlerden biri gromla oynadığım görevlerdir müzikleride çok gazdır :)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 o bölümü ilk oynadığımda mass haman gidiyorum, yanına az grunt butun shamanlar warlock oldu has dedim gitti b.lust sonra bi baktım frezy! bi baktım firebolt! sorna iki spirit lodge daha bastım tabi.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 1) bl le savaştan önce de highborne ve ashara diğer elflerden kendini uzaklaştırmıştı, diğer elflerin uyarılarını takmıoydu bile. 2) trolleri yurdunden süren highelflerdir.. hala ne ler troll katletti diyosun, ne diim. 3) Elfler tüm gücünü doğadan alıyor ve doğal olarak da doğayı koruyor. orclar da şuursuzca ağaçları kesiyo, tüm doğal kaynakları sömürüyo. bu da haliyle elflere zarar veriyor. e buna bir son vermek lazım. 4) elflerin wc 1 2 de olanlardan haberi yoktu. ayrıca wc 1 2 de tehdit oluşturan orc lardı? 5) hala %5 falan sallıyosun. nerden biliyosan artık; uyduruyosun resmen. 6) evet savaş yok ama nefret var, highelfler sürülmeden önce kendi ırkdaşlarının üzerine ölümcül büyüler (hortumlar) göndermiştir. fruion da onları öldürmek istemediğinden sürmüştür. cuce üslubunu düzelt biraz saygılı ol[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 su uyarmadilar lafina hayran kaldim bu seye benzio middile earthte sarumanin ormanin yarisini yok ettikten sonra entlerin gelip rica etsek ormanin geri kalanina dokunmazsiniz dimi demesine.. kitaplari okumadim ama orclari savunucam die bu kadar da körü körüne konusmak filan :p ilidani arthasa benzetiyoruma azcik kötü tarafa bi sekilde itilen/cekilen bi tip.. ehh hafif kara/kötü olan her tip gibi karizmasi var birde üstüne yeterli güc eklendimi taamdir sürüyle follower bulursun ^^ ben arthas taraftariyim :p lvl1 haliylen (o tahta giderken lvl1e düsmüstük dimi?) nasssil kesti ama ilidani ^^ (gaz verilir) bu arada su "ormanlarina cekilip soyutladilar kendileri tüü kaka ne'ler" lafindan da vazgecseniz sizin orclariniz zamaninda kötü horde oluo sonra iyi lesio sorna tekrar demonlarin konrolüne gecio o boyut senin bu boyut benim dolanioken iide bizim ne ler kendi öz iradeleriyle ormanlarina cekilip kenlerini soyutlamalarinin neresi kötü? ha kapidan gireni öldürmesi filam mi kötü olyo :p orta cagda filam (ee zamanimizla karsilastiramicamiza göre) izinisiz baskasinin topraklarina girip avlanan/etc seyler yapan tiplerde ayni sekilde öldürülüodu :p hatta aslanlardada ayni sey var bak :p acin bi belgeseli kendisine ait oldugunu varsaydigi topraklara giren her zimbirtiyi öldürme hakki vardi cicinin ^^ gidip kitaplari aliim ben[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant [Bu mesaj Creel tarafından 12 Ağustos 2005 05:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Cüce bu ne uslup... Burda kankinle babanın oğluyla konusmuyosun. Ben seni tanımam sen beni tanımazsın. Hepimiz belirli bi yaşı geçmiş Olgun insanlarız. Karşıdakini ezicek, rencide edicek şekilde konusman Güzel bi olgu değil. Tartışma üslubu denilen bişey var. cık cık cık sana. Şimdi bidakka. Hiçbirzaman Thrall suçlu yada Thrallın babası suçlu demedim. Frostwolf kabilesnin bu iki üyesine saygım vardır. ama Sen iki kişi karşı çıktı diye bütün bi Horde un suçunu silemezsin. hadi frostwolf kabilesi diyecem oda değil Onlarda savaşmışlar girişmişler humanlara. Şu an bilinen sadece 2 Kişi karşı çıkmış ve bu işte onlara saygım var diğerleri ise sıfır... Ayrıca highbornlarla druidizm le ilgilenen NE leri karıştırıyorsan senin bileceğin iş ne diyim. 1ci si çok sonra demişssiniz HEMEN sürüldüler kalan highbornlar 2cisi. Bi çok highbornda zaten NAGA olarak denizin dibini boyladı. o zman sizin deyiminizle nagalarda aynı NE lerle onlarında yaptıklarını atalım NE lere. Lütfen bu Highelflerle Nİghtelfleri birbirine karıştırma tartışması boşuna Highbornlar Normal NE lerden KAt kat farklı 2 ırktır VE Birbirleriyle Savaşmışlardır bunların yaptıklarını aynı yola koymak saçmalıktır.... O elinden gelse trolleri öldürürlerdi lafı havada kalmış demicem uzaya çıkmış gibi :) ... Hayır neye dayanarak bunu söylüyosun onu anlayamadım. Humanlarla orcları Kendi ormanlarına girmek kendi ağaçlarını kesip evlerini yıkmak karşılığında Öldürdüler Hiçbirzaman hiçkimsenin evine gidipte Soykırım yapmadılar... Yo grom a ONURLU diyerek ironi falan yapmadım. Kısmen onurlu olarak görüyorum onu. Hiçbir onurlu savaşçı savaşı kaybedeceği için Gidipte Demonların kontrolü altındaki belirsiz bi güç taşıyan(ki demonic power Ki beni shamanım uyarmış gitme lan diye) İçmez. Ölümde bi onurdur... Şimdi Entleri Konu alalım saruman entlerin ormanının yarısını yaktığında gidip sarumana dalmalarınu hiçbirimiz yanlış bişey olarak görmedik?? neden biliyordikki ordaki herbir ağaç aslında Entlerin arkadaşı, kardeşi. Peki nightelflerde bu durumu niye çözemedik. Ormandaki herbir ağaç Ne lerin dostu, kardeşi, yakını Druid için AĞAÇTAN daha önemli bişey yoktur. İnsan orc troll Farketmez. Eğerki birisi gelip benim Dostlarımı kesip kendine ev yaparsa, kardeşlerimi öldürüp baraka oluşturursa Kafasına sadece okla değil elimde ne varsa hepsini kullanarak dalarım.... Bu arada bi arkadaşımız NE lerle Highelfler çok sonra ayrılıyor falan demiş. Alakası yok hemen ayrılıyorlar yarısı naga olarak yerin dibine geçiyor diğer yarısıda olabildiğince çabuk sürülüyor. Ayrıca yine aynı arkadaş Yalan söylediğimi falan söylemiş troll katlıamında Nelerde varmışmış.... KAYNAK göster. İnsanları suçlamak kolay söylediklerini kanıtlamak zor BEKLİYORUM.... Nelerle Highelfler Ortada Orclarla humanlar gibi bi savaş olmamasına karşı savaş içindedir. Birbirlerini kendi içlerine kabul etmezler Hor görürler. tyrande Ilidiana da yardım etti. Kurallara çokda uyan bi priestess olduğunu söylüyemem. Troll katliamında Nelerin yardım etmemesi gibi. Büyük bi şey çıktığında Nightelfler gidipte Highelfleri savunmazlar. Ayrıca şunuda öğrenelim Ilidian Highborndur yani highelftir. Tek farklılığı onlar suratlarını güneşe açarken ilidian kapalı kapılar ardındaydı. Bi arkadaşımızında dediği gibi. Wc1,2 de BL tehlikesi tam olarak ortada değildi. Asıl BL tehlikesi Orclar değil Demonlar, netrazimler, pitlordlar sergeras tır. O zmanlar orcların BL ye dahil olduğunu orclar bile bilmiyodu ki NE ler nerden bilsin. Diğer Irkların archimondeyi kesme konusundaki uraşlarını göz ardı etmem. Ama sen Furion a laf atmışsın hiçbişey yapmadı diye Çok fazla iş yaptı İster kabul et ister etme. Şu %5 Olayınıda benmi göremiyorum yoksa senmi anlatamıyosun anlamadım. Araştırdım herhangi bi kaynakta rastlamadım. Oyunlarındada yok böyle bişey geçmiyo hiçbiyerde Demekki YOK böyle bişey. biz eskiden sözlerimizi kanıtlamak için kaynak gösterirdik. Bununda kaynağını BEKLİYORUM. Ayrıca elune o şahsiyetin gerçek adıdır. doğa ana gibi şeylerde söylenebilir ama elunedir adı :) ayrıca ne şekilde söyledindiği değil hangi kavramı dile getirdiği önemlidir ha zirtoxzasd demişsin ha musluk demişsin. aynı kişiyi dile getiriyosa sorun yok. legolas ve bütün elfler ÜSTÜNDÜR middle earthta. Hiçbir kusurları yoktur. İlk yaratılan ırktırlar en iyi onlar savaşır mutlak barış ülkesinde onlar yaşarlar. Sonsuza dek yaşarlar. herşeyi en iyi yaparlar. Bkz: silmarilion Okumanı tavsiye ederim iyi kitaptır. Bana elflerin hala middle earthtte üstün ırk olarak gösterilmediğini söylüyorsan senin bileceğin iş :) Jander Sunstar ''ravenloft sislerin vampiri '' kitabının Baş karakteridir. Çok güzel işlenmiş bir karakterdir. kendi zayıflıkları korkuları vardır ama tam bir kahramandır. Elf nasıl olmalı?? ya cevap uçmalı kaçmalı eliyle kuş tutmalının olmadığını tanıtan insandır tavsiye ederim okumalısın dipnot: Jander le Kovanın alakasını kuramadım. Belkide benim gözlerim kapalı bilemiyecem :D[signature][hline]Sti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: spawn77, 12 Ağustos 2005 12:03 tarihinde demiş ki: Frostwolf kabilesnin bu iki üyesine saygım vardır. ama Sen iki kişi karşı çıktı diye bütün bi Horde un suçunu silemezsin. sadece iki kişi karşı çıkmadı. Sadece Thrall'ın babası Shadow Council'den haberdardı. Diğer Warlord'lar Shadow Council'in planları hakkında veya bu Council hakkında hiçbir fikirleri yoktu. Thrall'ın babasının diğer Orclardan hiçbir farkı yoktu. Eğer diğer orclar da Thrall'ın babasının bildiklerini bilse, Shadow Council'e karşı cephe alırlardı. Zaten O adamın öldürülme nedeni de bu. said: Creel, 12 Ağustos 2005 05:08 tarihinde demiş ki: su uyarmadilar lafina hayran kaldim bu seye benzio middile earthte sarumanin ormanin yarisini yok ettikten sonra entlerin gelip rica etsek ormanin geri kalanina dokunmazsiniz dimi demesine. night elflerin kendi ormanlarını, kendi kardeşlerini, kendi vatanlarını savunmak uğruna saldırması, orcları ve humanları öldürmesi ne kadar doğalsa, Grom'un orda karşı koyup nightelflerle saldırması da o kadar doğal. Adamın görevi Burning Legion'a karşı odun toparlamak. E birileri gelip sana saldırırsa sen de kendini korursun. said: spawn77, 12 Ağustos 2005 12:03 tarihinde demiş ki: Şimdi Entleri Konu alalım saruman entlerin ormanının yarısını yaktığında gidip sarumana dalmalarınu hiçbirimiz yanlış bişey olarak görmedik?? neden biliyordikki ordaki herbir ağaç aslında Entlerin arkadaşı, kardeşi. Peki nightelflerde bu durumu niye çözemedik. Ormandaki herbir ağaç Ne lerin dostu, kardeşi, yakını Druid için AĞAÇTAN daha önemli bişey yoktur. İnsan orc troll Farketmez. Eğerki birisi gelip benim Dostlarımı kesip kendine ev yaparsa, kardeşlerimi öldürüp baraka oluşturursa Kafasına sadece okla değil elimde ne varsa hepsini kullanarak dalarım.... Entlerin Saruman'a saldırmasının nedeni sadece ağaçları kesmesi değildi. Kötülüğe karşı ordu kurmaya hazırlandıkları içindi. Böylece tüm canlıları öldüreceklerdi. Night Elf'ler saldırgan. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Kendi evlerini korumak için sadece saldırmak yerine "arkadaşlar siz de nerden çıktınız, çekin gidin, burası bizim yerimiz. Eğer gitmesseniz tüm gücümüzle saldırcaz" da diyebilirlerdi. Orclar ne kadar barbarsa bunlar da o kadar barbar :) Taurenler hem Druid hem Shaman. Doğaya en çok saygı ve sevgi besleyen ırk. Ama tek bir ağacı kestiler diye Tüm bir koloniyi katledecek kadar da acımasız değiller. Hatırlatırım, Orc ve Humanların kampına ilk saldıran Tyrande idi. Buna rağmen o Orc ve Humanlar bu Night Elf'lerle birlik oldu Burning Legion'a karşı :) En çok aklı başında Night Elf bana sanki Furion gibi gelir. Human krallarına benzetirim. Illidan, Maiev felan hepsi obsesif takılıyorlar :) Bu humanlar nasıl Night Elf'lerle Alliance oluşturdu onu hala anlamam mümkün değil.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar