Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Illidan

KenshinHimura

Öne çıkan mesajlar

said:
orda ööle bişi yazmıyo ki? savaşa mı katıldın nerden yazıyosun umutsuzdular yazıyo, demekki öyle %5 i falan kalmamış

Ben umutlu umutlu takılan elf hatırlamıyorum zaten hiç, bi malfurion var oda cekiyo belliki durmadan, kapısına kadar suruyle ghoul dayandı herif uyanmadı.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE

[Bu mesaj Cuce tarafından 10 Ağustos 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

"sacmaladim. illidan hicbir seye yaramior demis arkadasimizin teki. wc3`te. nightelf secip illidanla 10dk da oyunu bitirebilirsin.yada humanlarda archmage+ blizzard goldmine`a gidip gelen peonlara. 5 6 dk`da footmanlerin assistiyle bitirebilirsin oyunu. yine kaydim magelere ya. neyse yani illidan vatana millete yarari olmus bi kisiliktir ole bi kenara atmayin lutfen"

mesela bu. campaign'den mi bahsediyorsun? campaign'de o zaman 5-6 dakkada bitirmenin illidianla alakası yok ki.
yok custom game'den bahsediyorsan, orda illidian yok ki. demon hunter var ama illidan demon hunter değil, adam aşmış birçok şeyi.
zaten war3'te hero haritalarında demon hunterlar çok popüler oldu ama demon hunter aslında çok güçlü değil. neden bu kadar popüler oldu, seviliyor felan anlamam ama konumuz bu değil zaten.

"oyundaki eksikliklerden biri nightelflerde mage olmamasidir. olumsuz bir irkin ortalama 1000 yasina kadar geldigini dusunsek 70 yasina kadar yasiyan bir insan buyucuden cok daha fazla sey bilmesi lazim"

sonra bu var. burda direk warcraft'tan kopmuşsun forgotten realms'teki, middle earth'teki elf anlayışından bahsediyorsun.
night elf'ler neden mage olcak ya? adamlar arcane bilgilere sırtını çevirmiş bir ırk. e tarihine bakarsan ne'lerin bunu yapmasının da nedenleri olcağını görürsün.
hiç bi ne mage, warlock veya türevi olamıyor, olmuyor.

high elf'ler mage olsa da, ne'ler asla.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Peki druid arcane buyusu yapmiyor mu. bu arada forgotten realms ve middle earthle alakam yok. campaign oynadiysan illidanin bin yil falan mi ne kafeste kaldigini soyluyor. hatta yasaminida katarsan... 6 dk olayi normal oyun. illidanin vatana millete hayirli olmasida mageleri kolay kesmesi yine oyunda. campaignde ise tyrande`yi kurtariyor. kael`thas a yol yordam gosteriyor :) vede highelf ve bloodelfte oyunda aktiflik kazanmali ve ELF adi altinda sunulmali diye demistim ben. ama tabi oyunun akisina ve hikayesine ne kadar uyar bilinmez[hatta uymaz gibi] oyle yani. uydugunu yada uymadigini dusunsekte blizzardla alakamiz olmadigindan bunlari nasi yaptiricaz :) anca hayallerde kalir.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Catastrophe.

-Nanette archmage ile iliskileriniz varmis dogru mu?

-Yorum yok ben bilegime guveniyorum. Tek rakibim shaman+priest onlara ileriki gunlerde bakicaz.

Sosyal ağlarda paylaş

abi moonfire nature mu. oyunu gectim uzaydan gelen bir sey nasil doga olabilir :) heh[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.

-Yorum yok ben bilegime guveniyorum. Tek rakibim shaman+priest onlara ileriki gunlerde bakicaz.

Sosyal ağlarda paylaş

"i malfurion var oda cekiyo belliki durmadan" :D:D:D

adam fiziksel dünyadan soyutlanmış, dünya patlasa uyanmaz zaten, zümürüt rüyasımıdır nedir, fiziksel olmayan şeyleri öğrenmeni sağlıyomuş( bali çekmiş gibi yani)

hem niye ki, bl gelmeden önce gayet mutlu mesud yuvarlanıp gidiyolardı..[signature][hline]
edit; Darklight1903 akrdeşim ne diyosun? ne illidan ı ne 10 dakkası anlamadım ben de :)

[Bu mesaj Earenwen tarafından 10 Ağustos 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi bende bi anlasam ne dedigimi :) burning legionda sira beklemekten bole oluyo hep. aldim bombalari gidiorum blizzard main binasina the bomb has been placed yapcam.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.

Sosyal ağlarda paylaş

Baktımda aslında Neler pekde iyi savunulamamış şimdiye kadar

Şimdi şöyle bi baştan alırsak hellscreamdan gireyim

Hellscream mannaroth un kanını clanını kurtarmak için İÇMEMİŞTİR. Bu uydurmadır :)
Okursanız mannaroth un hellscreamı kandırmış olduğunu gromunda Daha Güçlenmek (hadi orcları düşündü diyelim) Orc lar daha güçlü olsun diye Demonlarla anlaşma yaptığını bilelim.

Hadi söylediklerimi yalan olarak varsayalım.

Onun dışında sizin deyiminizle Onurlu orc ırkının Kendi biyerlerini kurtarmak amacıyla ruhlarını Demonlara satmaları. Hiç savunmadan direk sergerasın[mutlak kötünün] askerleri haline gelip Suçsuz, masum, bilimum mazluma soykırım yapmaları kendilerine ne kadar yakışır tartışılır.

Ki bence orclar dranei dan atabilirlerdi burning legionu kendileri çok güçlü ejderhaları kesebilecek, Neleri oynatabilecek kadar güçlü. Ama Kendi Diyarlarını korumaktan aciz...........

Ne leri Hırslı olarak tanıtan,tanıyanları Kınıyorum. Ki bu ırk burning legionun HER gelişinde savaşmış, Dünyaya kötülük inmesin diye kendi kraliçelerini sürmüş, Irkdaşlarını kardeşlerini Katletmiş. Sadece azeroth için Arcane magicte Her ırkı geçebilecekken bu ilimde ilerlemeyi kesmiş ırktır.

Hiçbir Soykırım da bulunmayıp sadece kendilerine saldıranları kesmişlerdir.

Onurlu bir orcun ağzından çıkan sözleri hatırlatmak isterim..

''alıntı warcraft son koruyucu''

Khadgar ve Garona(yarı orc) bir alanda at cesedleri kesilmiş ağaçlar parçalanmış hayvanlar ve çiftlik evleri görürler.

''halkın eksiksiz bir iş çıkarmış'' dedi khadgar
''böyle şeylerden gurur duyarlar,'' dedi garona kara kara.
''gururmu? dedi khadgar, etrafına bakınarak. ''yıkımlamı gurur duyuyorlar? talanlamı? hiçbir insan ordusu hiçbir insan ulusu yolundaki her şeyi yakmaz yada hayvanları amaçsızca öldürmez.

Garona başıyla onayladı ''bu orc yöntemidir arkalarında düşmanlarının kendilerine karşı kullanabilecekleri kadar çok şey bırakmazlar. eğer hemen kullanamayacakları bir şeyse, mesela hayvan yemi, yatacak yer ya da ganimet değilse, ateşe verirler. Orc kabilelerinin sınırları genelde ıssız yerlerdedir. Her taraf diğerlerinin kaynaklarını azaltmaya çalışır.

Khadgar balını iki yana salladı '' Bunlar kaynak değil bunlar Yaşam Bu toprak bir zamanlar çayırlarla ağaçlarla yeşil ve hayat doluydu. Şimdiyse çorak bir toprak. Şuna BAK!.

İnsanlarla orclar arasında barış olabilirmiİ?''

Bu kadar çok suç işlemiş Orclara hala bu dünyaya dışarıdan girmiş. Küçücük bir yer istediği için Katledilen gururlu güçlü onurlu genç muamelesi bana en saçma gelen şeydir.

Orclarki Elf ormanlarına girip NE lerin Onların neredeyse herşeyi onlara druidizm i öğreten cenerus u kestiler. Orclarki insanların incisi Stormwind i daatılar. Orclarki yeri geldiğinden Khazmodanda Cüce yediler. Onlarki bu dünyaya tekrar legion un gelmesini, Güçlenmesini Sourge nin oluşmasını sağladılar.

Shadow counsel ı kurup ruhlarını Nathrezim lere sattılar kul köle olup warlockluk sınıfıyla güçlenebileceklerini sandılar.

Onlarki bu yüzden Kendi dünyalarını kaybedip başka gezegenlerde Oluşmuş düzenleri bozarak yaşamak zorunda kaldılar. Bu yolda en büyük kahramanlarını yitirip Tek saygı duyduğum orc Thrallın altında birleştiler.

Ayrıca Elfler Bl savaşlarında hiçbirşey yapmadı diyen insanlara diyecek pekbi lafım yok. Tekrar oynasınlar wc3 camping i Tichindraus u kesen Hiç beğenmediğiniz Ilidian kardeşimizdi. Archimondeu alan Nelerin Wispleriydi. Ejderhaların yanında azeroth u savunan Cüceler değil(Katkılarını hiçe saymam kesinlikle ama ne yazıkki:) ) Ne lerdi. Sergerasın well of eternity emmesini son anda durdurup High elfleri aralarından süren Ne lerdi Orclara Hiçbir şekilde saldırmayıp Onlar kendi ormanlarına girip Baselerini yıkıp Tanrılarını öldürene kadar savaş durumuna geçmeyenlerde NE lerdi.

Elfleri sevmeyebilirsiniz. Ama bu onların yaptıklarını hiçe sayma sansı vermez size

For elune :)[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior[60]
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baktımda aslında Neler pekde iyi savunulamamış şimdiye kadar

savunulcak bi yerleri yokda ondan

said:
Şimdi şöyle bi baştan alırsak hellscreamdan gireyim

Hellscream mannaroth un kanını clanını kurtarmak için İÇMEMİŞTİR. Bu uydurmadır
Okursanız mannaroth un hellscreamı kandırmış olduğunu gromunda Daha Güçlenmek (hadi orcları düşündü diyelim) Orc lar daha güçlü olsun diye Demonlarla anlaşma yaptığını bilelim.

bahsedilen wc 3 tur wc3 de grom ictiğinin demon kanı olduğu cok cok sonra anlamıştır, içmesyedi kabilesi elfler tarafında oldurulecekti saldırıyı başlatan elflerdi bunuda unutmıyalım öle orclar geldi iki tane ev yapmak için ağaç kesti.

said:
Hadi söylediklerimi yalan olarak varsayalım.

Onun dışında sizin deyiminizle Onurlu orc ırkının Kendi biyerlerini kurtarmak amacıyla ruhlarını Demonlara satmaları. Hiç savunmadan direk sergerasın[mutlak kötünün] askerleri haline gelip Suçsuz, masum, bilimum mazluma soykırım yapmaları kendilerine ne kadar yakışır tartışılır.

böle bişi yokki, cidden yok, ayrıca demonic horde'un suclarını horde'a yuklemek sacma manasız, adamların aklı yerinde değil. Elf gibi oluyolar demonicken yanı o kadar kotu değil ama yaklaşıyolar.

said:
Ne leri Hırslı olarak tanıtan,tanıyanları Kınıyorum. Ki bu ırk burning legionun HER gelişinde savaşmış, Dünyaya kötülük inmesin diye kendi kraliçelerini sürmüş, Irkdaşlarını kardeşlerini Katletmiş. Sadece azeroth için Arcane magicte Her ırkı geçebilecekken bu ilimde ilerlemeyi kesmiş ırktır.

külli yalan son iki oyunda 2 expensionda nerdeydiniz hey night elf soyu wc1 de 2 de kiminle savaştınız findik g.tlerinizde pireler ucuşuyodu =)

said:
Hiçbir Soykırım da bulunmayıp sadece kendilerine saldıranları kesmişlerdir.

Troller?... lutfen atmıyalım ayıp.

said:
Onurlu bir orcun ağzından çıkan sözleri hatırlatmak isterim..

''alıntı warcraft son koruyucu''

Khadgar ve Garona(yarı orc) bir alanda at cesedleri kesilmiş ağaçlar parçalanmış hayvanlar ve çiftlik evleri görürler.

''halkın eksiksiz bir iş çıkarmış'' dedi khadgar
''böyle şeylerden gurur duyarlar,'' dedi garona kara kara.
''gururmu? dedi khadgar, etrafına bakınarak. ''yıkımlamı gurur duyuyorlar? talanlamı? hiçbir insan ordusu hiçbir insan ulusu yolundaki her şeyi yakmaz yada hayvanları amaçsızca öldürmez.

Garona başıyla onayladı ''bu orc yöntemidir arkalarında düşmanlarının kendilerine karşı kullanabilecekleri kadar çok şey bırakmazlar. eğer hemen kullanamayacakları bir şeyse, mesela hayvan yemi, yatacak yer ya da ganimet değilse, ateşe verirler. Orc kabilelerinin sınırları genelde ıssız yerlerdedir. Her taraf diğerlerinin kaynaklarını azaltmaya çalışır.

Khadgar balını iki yana salladı '' Bunlar kaynak değil bunlar Yaşam Bu toprak bir zamanlar çayırlarla ağaçlarla yeşil ve hayat doluydu. Şimdiyse çorak bir toprak. Şuna BAK!.

İnsanlarla orclar arasında barış olabilirmiİ?''

demonic horde bu sence shamanistic orc kültürü herhangi bi yaşamın ziyan edilmesine izin verirmi?

said:
Bu kadar çok suç işlemiş Orclara hala bu dünyaya dışarıdan girmiş. Küçücük bir yer istediği için Katledilen gururlu güçlü onurlu genç muamelesi bana en saçma gelen şeydir.

Eğer gurulu onurlu gencin üstüne bu kadar yalan dolan suc yuklersen öle olur ayıp ayıp.

said:
Orclarki Elf ormanlarına girip NE lerin Onların neredeyse herşeyi onlara druidizm i öğreten cenerus u kestiler. Orclarki insanların incisi Stormwind i daatılar. Orclarki yeri geldiğinden Khazmodanda Cüce yediler. Onlarki bu dünyaya tekrar legion un gelmesini, Güçlenmesini Sourge nin oluşmasını sağladılar.

Shadow counsel ı kurup ruhlarını Nathrezim lere sattılar kul köle olup warlockluk sınıfıyla güçlenebileceklerini sandılar.

Nasıl illidan'ın sucları butun Elflere bulaşmıyorda Shadow councilin suclaırnıda orclara yamama.

said:
Onlarki bu yüzden Kendi dünyalarını kaybedip başka gezegenlerde Oluşmuş düzenleri bozarak yaşamak zorunda kaldılar. Bu yolda en büyük kahramanlarını yitirip Tek saygı duyduğum orc Thrallın altında birleştiler.

Ayrıca Elfler Bl savaşlarında hiçbirşey yapmadı diyen insanlara diyecek pekbi lafım yok. Tekrar oynasınlar wc3 camping i Tichindraus u kesen Hiç beğenmediğiniz Ilidian kardeşimizdi. Archimondeu alan Nelerin Wispleriydi. Ejderhaların yanında azeroth u savunan Cüceler değil(Katkılarını hiçe saymam kesinlikle ama ne yazıkki ) Ne lerdi. Sergerasın well of eternity emmesini son anda durdurup High elfleri aralarından süren Ne lerdi Orclara Hiçbir şekilde saldırmayıp Onlar kendi ormanlarına girip Baselerini yıkıp Tanrılarını öldürene kadar savaş durumuna geçmeyenlerde NE lerdi.

Bi kez bu BL yi elfler dovdu havalrını gecelim öle bişi zaten yok ki başta başa bu belayı Azeroth'un başına acan Elf ler daha night elf high efl ayrımı olmadan o yuzden iki boru öttürdü diye Furion'u poh pohlamıyalım.

said:
Elfleri sevmeyebilirsiniz. Ama bu onların
Sosyal ağlarda paylaş

said:

said:

Bunları yapan orc'lar değildir. tüm suçu orc'lara atmışsın.
Ancak bunları yapan, asıl orc yönetimi arkadan yöneten "Shadow Council"dir.
Gizliden gizliye asıl yönetimi kandırmış ve onları halkı ikna etmek için kullanmıştır.

Ama tutup da "halk salak abicim, bile bile kendilerini demonlara verdi, demek herşeyi hakediyorlar" demek çok yanlış.
şimdi biraz politikaya kaçmış olacak ama sen politikadan bahsetmişsin sonuçta.
Türkiye'ye bakarsak, Halkı yöneten, baştaki Hükümet'tir. Bizim hangi yöne gideceğimizi, hangi şeyi yapacağımızı onlar karar verir. AKP'nin yaptığı şu kanun, bu karar benim isteğime bağlı olarak mı yapılıyor? Hayır, ben istemesem de AKP o kararları çıkartıyor sonuçta

Diyceksin ki "İsyan etselerdi, etmediler, bu yüzden ki demek ki isteyerek yaptılar".
Ben de şunu diyim. Refahyol hükümetinin çekindiği birçok şeyi, AKP şimdi açık açık yapıyor, ama kimse de çıkıp "hayır yapamassın" demiyor.
Önemli olan halkın çoğunu etkileyebilmektir, onların huyundan gitmektir. Böylece halkı kuzu gibi yönlendirebilirsin.

haa, tabii elbette bunları istemeyen kişiler çıkacaktır.
Örneğin Thrall'ın babası bu Shadow Council'i öğrenmiş ve planlarından haberdar olmuş. Bunu engellemek için yola çıkmış ama kiralik katiller tarafından öldürülmüş, "susturulmuş"tur.

said:
Ayrıca Elfler Bl savaşlarında hiçbirşey yapmadı diyen insanlara diyecek pekbi lafım yok. Tekrar oynasınlar wc3 camping i Tichindraus u kesen Hiç beğenmediğiniz Ilidian kardeşimizdi.

BL savaşında hiçbirşey yapmadı demedim ben. Sadece NE'ler olmasaydı da o savaş kazanılabilinirdi dedim.
Tichindraus'u sanırım kanatları çıktığında kesmişti, ya da yanlış hatırlıyor da olabilirim.

Ayrıca Grom da Mannaroth'u kesti yani, ne var :)

said:
Orclara Hiçbir şekilde saldırmayıp Onlar kendi ormanlarına girip Baselerini yıkıp Tanrılarını öldürene kadar savaş durumuna geçmeyenlerde NE lerdi.

Oy oy oy, yanlış hatırlıyorum herhalde.
birincisi, taaa Humanlar ve Orclar bunların sınırlarına girdiğinde acımasızca kesip biçenler o değerli NE'lerdi.
İkincisi, Grom ağaçları kesip odun toplamakla meşgulken, "yeşil derili" yaratıklardan korkup saldıran gene NE'lerdi.
İki durumda da önyargıyla hareket edip sırf kendi ormanlarına kimseyi sokmamak için savaştılar :)

said:
Ne leri Hırslı olarak tanıtan,tanıyanları Kınıyorum. Ki bu ırk burning legionun HER gelişinde savaşmış, Dünyaya kötülük inmesin diye kendi kraliçelerini sürmüş, Irkdaşlarını kardeşlerini Katletmiş.

NE'ler sadece kendi anayurtlarına birşey olmasın diye savaşmıştır.
Bunların derdi dünyayı korumak değildir. Öyle olsa Azeroth'taki Human'ları ve Kalimdor'daki Tauren'lere yardım ederdi. Onun yerine kendi güzel ormanları içinde yaşadılar.
Adımını atmaya cüret eden Orcları ve Human'ları kestiler, öldürdüler.
Anca, kendi ormanları zarar görmeye başladığı için Burning Legion'a karşı savaşmaya karar verdiler. Yoksa "bana dokunmayan yılan bin yaşasın"cılık oynamaya devam edeceklerdi.

said:
Hellscream mannaroth un kanını clanını kurtarmak için İÇMEMİŞTİR. Bu uydurmadır

Clanını kurtarmak için içmiştir. Yoksa orda invisible takılan geyik half-god'u öldüremiycekti. Bu da Warsong klanının ölüp gitmesine neden olacaktı :)
Ancak kanı tekrar içtiklerinde o geyik'i öldürebilme gücüne sahip oldular.

edit: ben yazana kadar cuce yazmış zaten, anlamsız kalmış benimki yanında :)[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 Ağustos 2005 01:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bir tarafta sırf ormanlarına giren insanları ve orcları katleden night elfler
diğer tarafta birtakım işler yüzünden demonların kontrolüne girmiş eski horde.

aldatılma ve gözboyama yüzünden azeroth'a saldırmalarından dolayı orclar en büyük suçlu
önyargıyla yaklaşıp ormanlarına giren kişileri öldüren night elfler ise en büyük masum.

hmm warcraft oyununun söylediği şey bu mudur yani?
humanlar orclar kamp kurduğu yerde hiç bir night elf'e saldırmamış olmasına rağmen night elf'lerin gelip bunları acımasızca öldürdüklerini söylediğimde bu "taraflı bakmak" mı oluyor?[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm tartışma zevkli bir hal almş :) Bende birkaç şey söylemek istiyorum. Burning legiona karşı ilk savaşan night elf ve ejderha ittifakıdır ve night elfler bu savaşı ejderhalar sayesinde kazandı, ama burda night elfleri kahraman gibi düşünmek yanlış olur çünkü burning legionun dünyaya gelmesinden sorunlu olanda onlar yani kendi açtıkları gediği yamamışlardır , Ayrıca w3de night elflerin warsonga saldırmasının sebepleri arasında biraz önyargı var ama en büyük sebebi GROMUN ŞUURSUZCA AĞAÇLARI HATTA NİGHT ELFLERİN KENDİ BİNALARINI KATLETMESİDİR, Cenarion vizyona geldiğindede yok olmamak için BİLE BİLE demonlaşmayı kabul etmişdir ama burda pitlordun emri altına gireceğini bilmiyordu .Cenarion night elfler için çok önemliydi ve onun ölümünden sonra birazda önyargıyla thrall ve jainanın ordularına sebepsiz yere saldırmışlardır , çünkü ölümden sorumlu olan GROM YANİ WARSONGDU , ayrıca night elfler iyidir diye bir şey yoktur onların umrunda olan tek şey doğa ve dengedir .Burada bir bağnazlık söz konusudur yani kısaca night elfler umursadıkları değerler dışında başka şeyler saygı göstermezler , Gelelim illidana bu adam bir türlü kendi çizgisini çizemedi burning legionun ilk dünyaya gelişinde kendi nefsine yenilip çok lavukluk yapmıştır ama w3de adam olduğunu hep beraber görmüşüzdür ama furionun onu dışlaması yüzünden kendine başka dostlar bulmuştur, ama kesinlikle illidana iyi diyemem lichkingi durdursaydı bu seferde azerotha kiljeaden saldıracaktı , ve o bunu biliyordu yani illidan kötüyle iyi arasındadır ama hiç bir zaman kendini feda etmez, birazda bencildir ama ben onu seviyorum.Bu arada burning legion etkisi altındaki orcların yaptıklarını tüm orclara yamamıyalım lütfen , şu andaki orclar en saygı duyduğum herolardan biri olan thrallın komutasında eski şamanistik kültürlerine geri dönmüşlerdir ve w1 ve 2 deki hordelarla kıyaslamak yanlış olur ,hatta thralla konuştuğunuz zaman kendisinin yeni bir oluşum gerçekleştirdiğini eski hordeda benzemediklerini söylüyor[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

savaşı ejderhalar olamdan kazanılar, furion asharanın yaptığı büyüyü engeleyip well of eternity nin patlamasına sebep olmuştur, bu da kalimdor un ortasını çökertmiştir, haliyle bl ve ne lerin büyük kısmı denizin dibini boylamıştır. evet bl nin gelmesi ne lerin hatası; ama şuanki ne lerin değil. suçlu olanlar ne lerden kopmuştur, bloodelf ve nagalar. zaten fruion, cenarius ve yandaşları onları defalarca uyarmıştır.

thrall a laf yok, orc ları savmememe rağmen thrall ın kitabını mutlaka okucam, hikayesi süper.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bir kavramı anlamaktan uzaksınız.....

Nightelfler 2 clan, Belkide 2 ayrı ırk olarak Doğdular. Birisi Highbornlar Bkz: kraliçe azshara Bkz bütün highelfler..

Biriside Druidlikle ilgilenen tipler bkz. tyrael

İkisinin suçlarını birbirine ATAMAZSINIZ..... Dünyaya sergerasın neredeyse gelmesini sağlayan kişiler Highelflerdir, Nightelfler Onlarla savaşıp gate i son anda patlatan Irktır.....

Trollere katliam yapan 1 tane bile NE yoktur gülerim buna :D

Bkz naapmıcaz Highelflerle Nightelfleri karıştırmıcaz. İsmi benziyo bak ikiside aynı hem ha gece ha yüksek ne farkeder diceksiniz highelflerle Nightelfler savaş içindedir. Birbirlerine müsama göstermezler.....

ayrıca Orc arkadaşlar guldan da Grom kadar Savaş beyidir. Onun ve yandaşlarının yaptıklarını üzerine almak bütün ORC ların vazifesidir. Oh ne ala memleket yanlışı gösterince aralarında istemeyen orclar vardı :D bkz tayyip gibi savunmalar kuruyosunuz. Ama unutuyosunuzki ordaki savaş beyleri Hüküm hakkıyla seçiliyor demokrasiyle değil. Ve sen savaş beyinin söylediğini bütün kalbinle yapmak zorundasın öyle yok ben istemiyom yok ben sana oy vermedim diyemezsin.........

Onun dışında hala ONURLU grom un daha güçlenip elfleri kesmek için kendisini demonlara satmasını gerektirecek bi mazeret göremiyorum.

Bazıları demişki yok öleceklerdi, daalacaklardı.....

Ölümden, savaştaki yenilgiden korkmamı ONUR güldürmeyin beni
Onurlu adam bkz sturm..

Ayrıca Orclar iki tane ev yapmak için ağaçları KESMEMİŞTİRLER.

Ev yapmak için Nightelflerin Evlerini kesmiştirler.....

eğer birisi gelip baltayla benim evime dalıp içindeki eşyaları kaçırıp evimide yıkarsa kafasına oku atarım hiç acımam.

Hala Ne lerin BL ile savaşlarda yardımlarını hafife alanları Kınıyorum :D

Yani archimonde u kesen elflerdi. (Sadece boru çalmakla olmuyo buyurun açın Ne ırkıyla oynayın size en basidinden 5 tane wisp verir başlangıçta. Demekki neymiş wisplerde NE lere dahilmiş.

Bide ejderhalar NE ler olmadan Bl ile olan savaşı kazanabilirlermiş ahahhahaha hayır nerde yazıyo böyle bi bilgi onu göremedim. Tabi savaşta bulunduysanız o başka önünüzde saygıyla eğiliriz :)

Ha bu arada shadow council olayına tekrar girmek istiyorum. Burada HALK İKNASI gibi bir olay Yoktur. Halk direk olarak Demonların söylediklerini yapmaya zorlanmıştır Çünkü Warlordun söylediği KANUNDUR...

Grom,Thrallın un yaptıklarını orclarla, Guldan ın yaptıklarını TAYYİPLE bağdaşlaştırmayı pek de doğru bulmuyorum :D

bi arkadaşımız yazısının yarısını Nelerde Highelfleri Karıştırarak yazmış. Tekrarlıyorum Nightelflerle Highelfler Savaş durumundadır ve aynı değillerdir. Karıştırmayalım karıştıranları uyaralım

Unuttuğum bişey varsa affola

For elune

dipnot: Aslında Legolası pek sevmem. çok iyi işlenmemiş Sadece Üstün olarak gösterilen bir kişidir. Ben böyle elflerden hazzetmem yani middle Earth elfleriyle diğer elfleri birbirine karıştırmayalım :)

Mesela Janderi severim Legolaslar sizi yerine Janderler sizi gibi bi kavram koyabilirsen daha hoş olur kanımca :)[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior[60]
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

High elf night elf ayrımı eskiden çok belirgin değildi burning legionla ilk savaştan sonra bir kısım night elf sürülerek doğuda high elf olmuştur , sadece kraliçeye bağlı bir yücedoğan kesim vardı hatta bunların ruhları wowda orada burada dolaşıyor, ama sonuçta onlarda night elfdi,
burada tekrar diyorum kahramanlık yoktur kendi aralarında bir kesimin açtığı bela kendilerini tehdit ettiği için diğer kesim (furion ve yandaşları) kapamıştır, Size saldıran biriyle dövüştüğünüze kahramanmı oluyorsunuz w3dede kendi burning legion kendi topraklarını tehdit ettiği için night elfler savaştılar bunların hepsi nefsi müdafadır [signature][hline]Sadece yaşamak için öldür

[Bu mesaj Engin2 tarafından 11 Ağustos 2005 15:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
spawn77, 11 Ağustos 2005 11:56 tarihinde demiş ki:
Şimdi bir kavramı anlamaktan uzaksınız.....

İkisinin suçlarını birbirine ATAMAZSINIZ..... Dünyaya sergerasın neredeyse gelmesini sağlayan kişiler Highelflerdir, Nightelfler Onlarla savaşıp gate i son anda patlatan Irktır.....

Bkz naapmıcaz Highelflerle Nightelfleri karıştırmıcaz. İsmi benziyo bak ikiside aynı hem ha gece ha yüksek ne farkeder diceksiniz highelflerle Nightelfler savaş içindedir. Birbirlerine müsama göstermezler.....

said:
ayrıca Orc arkadaşlar guldan da Grom kadar Savaş beyidir. Onun ve yandaşlarının yaptıklarını üzerine almak bütün ORC ların vazifesidir. Oh ne ala memleket yanlışı gösterince aralarında istemeyen orclar vardı

çok güzel bir suçlama valla.

elf'ler ilk doğduğunda tek bir bütündü. daha sonradan biri arcane magic yolunu seçip high elf oldu, diğeri arcane magic'i yasaklayıp night elf oldu. bunlar tamamen masum.

ama öte yandan gizliden gizliye shadow council'in ele geçirdiği yönetime rağmen, bunu farkedip karşı çıkan orcların olmasını gözardı edip, shadow council'in tüm suçunu orc'lara yüklüyoruz.

madem daha sonradan high elf olan elf'ler suçlu ama night elf'ler kahraman diye ayırıyorsunuz
neden shadow council'in suçlu olduğu, bunu farkedip öldürülme uğruna birşeyler yapabilecek orclar varken tüm orc'ları da suçlu ilan ediyorsunuz?

said:
Trollere katliam yapan 1 tane bile NE yoktur gülerim buna

evet, kalimdorda ormanlarına kendilerini kapattıkları için trollerle hiç bir ilişkisi olmadı. ama elinden gelse öldürürler, ki orcları ve humanları öldürdüler.

said:
Onun dışında hala ONURLU grom un daha güçlenip elfleri kesmek için kendisini demonlara satmasını gerektirecek bi mazeret göremiyorum.

direk olarak kendisini demonlara satmamıştır.
güç vereceğine inandıkları bir kuyudan içmişlerdir. ancak bilmedikleri o kuyunun demonlar tarafından zehirlendiğidir.
bu yüzden geri demonların kontrolüne girmek zorunda kalmışlardır.

"ONURLU" derken ironi yapmaya çalışmışsın. Ancak bu adam onurlu biri olmasa demonların kontrolünden geri kurtulmak için çabalamaz, Thrall'ı orada öldürürdü.

Ayrıca, Warcraft 1 ve Warcraft 2'den sonra, Orc'lar demonların kontrölünden kısmen çıkmış, ama bu onları halsiz ve isteksiz bir şekle döndürmüştür. Bu sayede Human'lar kolayca tüm orcları ele geçirmiş ve toplama kamplarına götürmüştür.
Ancak, bu halde bile Grom tüm gücüyle savaşmış, içindeki bu halsizlik "laneti"ni bastırmayı başarmıştır. Onurlu ve gururlu bir savaşbeyidir bu yüzden.

said:
Ayrıca Orclar iki tane ev yapmak için ağaçları KESMEMİŞTİRLER.
Ev yapmak için Nightelflerin Evlerini kesmiştirler.....
eğer birisi gelip baltayla benim evime dalıp içindeki eşyaları kaçırıp evimide yıkarsa kafasına oku atarım hiç acımam.

Orc'lar "iki tane ev" yapmak için ağaçları keserken bunlara ilk önce Night Elf'ler saldırmıştır. Bu yüzden Orc'lar da kendilerini savunmak için karşı atağa geçmişlerdir.
Ayrıca, O kestikleri büyük binalar, "Nightelf'lerin evi" değil, "ancients"dır. Yani yürüyen ağaçlardır. Bir nevi Ent'tir, ama daha mistiktir.
Yerinde durup öyle sabit bir şekilde bakarken, bir ağaçtan hiçbir farkı olmamaktadır. Sadece korkutucu bir görüntüye sahiptir.
Bunları kestiğinde de odun çıkmaktadır. Grom'un yaptığı da budur. Nightelf'ler çıkıp "hayır durun onlar ağaç değildir ancient'tır" felan dememiştir.

Eminim night elf'ler de tauren'lerin totemlerine wisplerini "wood farmlamak" için yolluyordur.

said:
Ha bu arada shadow council olayına tekrar girmek istiyorum. Burada HALK İKNASI gibi bir olay Yoktur. Halk direk olarak Demonların söylediklerini yapmaya zorlanmıştır Çünkü Warlordun söylediği KANUNDUR...

Shadow Council'in Warlord'larla hiçbir alakası yoktur. Ayrıca normal askerler Warlord'larına karşı çıkma imkanı vardır. Aynen bizim kendi hükümetimize karşı ayaklanıp tepki gösterebilmemiz gibi. Tabii, onların yönetim biçimi cumhuriyet, komunizm, demokrasi gibi kesin hatlarla çizilmiş değildir, ancak sonuçta warlordun elindeki güç askerleri sayesindedir. Onların huyundan gidip ona göre yönetmediği sürece, ordusu kolayca dağılabilir.

Ayrıca, dediğim gibi Shadow Council'in bu Warlordlarla hiç bir alakası yoktur. Shadow Council geri planda duran, gizli bir örgüttür. Warlord'ları kandırmıştır. Ancak, böyle bir council'in olduğunu, ve emellerini öğrenen warlordlar çıkmıştır. Bu warlordlar karşı çıkmak istemelerine rağmen shadow council tarafından öldürülmüştür. Bu yüzden Shadow Council'in tüm suçunu orclara atmak gereksizdir. Shadow Council'in planlarını öğrenen warlordlar sonuçta onlara karşı durmuştur. :)[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 Ağustos 2005 18:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...