Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bana ne ya onlar high elf, zaten ne ler high elfleri dışlıyolar, düşman gibi bişi şu an. yaaaa... :) iice sdik yarışına döndü :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 night elf'ler zaten neredeyse her ırkı dışlıyorlardı. kendilerini bencillik ve hırs duygusu kör etmişti. orclara, insanlara, gelen herkese böyle saldırıyordu felan :) sonra burning legion bunların ormanlarını corrupt etti de, rahatladım biraz..[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 http://www.worldofwarcraft.com/info/story/chapter5.html de; said: Illidan and his troops were forced to flee back to Outland in disgrace, while Arthas became one of the most powerful entities the world had ever known. Ayrıca Chapter VI: The New Age To Be Continued da illidan'ın resmi var. Ben Uther geri dönsün istiyorum. [signature][hline]ICQ:75403906 (kahrolsun msn messenger) [Bu mesaj mko tarafından 10 Ağustos 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: paşa paşa çekip gitselerdi ormandan ozamn. özgürlüünü kaybedeceğine, geri çekilmeliydi. hem nooluyo ya, elfler azeroth un en eski kabilesidir, dağdan gelmiş bağdakini kovuyo.. pşştt hadi bakiim cekilemezdi o ki Grom o ki warsongların lideri o ki Thrall'ın abisi o ki doomhammer2ın sağ kolu o ki cengaverlerin cengaveri ansıl cekilir, ayrıca thrall'danda emir alıştı Orc'lar için duzgun bi base kuracaktı. Ayrıca biri sallamış bi yerinden Elfler en eski ırk diye herkez bi legolas gazı benimsemiş, Elflerden önce troller var Taurenler var owlbearlar var. Bunları geçtim Dwarf'lar ve sea giantlar var. Gidin işinize ya en eskiymiş.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ahaha adam hırs yapmış :D dooru tabi benciller ve hırslılar, ama highborne olmayanların gözü kör olmamıştı. fruion ve yandaşları mesela. gerçi o da ayrı dallama, onun gözü de önyargıdan kör olmuş. yok ya NE leri seviyorum hero larını deil :) ama NE ler olmasa burning legion u babayı yenerdiniz :D edit: konu illidan öldümü sorusuyla başlamıştı di mi? :) edit2: legolas gazıyla alakası yok, sen nerden salladın şimdi legolas gazını?[signature][hline] [Bu mesaj Earenwen tarafından 10 Ağustos 2005 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Earenwen tarafından 10 Ağustos 2005 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 daha önce yendik,- hatta sadece Burning legion'ı değil sizin 10000 yıl önce BL yi yenmek için bilirkte savaştığınız dragonlarıda yanında cerez niyetine yedik, vurduk kafalarına kafalarına. Yaa işte öle en eski demekle olmuyo. Bide gidip Grom'a laf ediyo önce iki ateş yak et pişir, gaz yapıyo kurt yapıyo yoksa.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yenerdik tabii Orclar, Troller, Taurenler, Humanlar, Dwarflar birlik olmuştu. Night Elfler olmasa da elbet bunlar uğraşır didinir yenerdi.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 highelf`ler buyuleri kotu amaclar icin kullandigi ve tree of eternity`ye zarar verdigi icin nightelfler tarafindan hic sevilmezler. ayni sekil bloodelfler buyuye cok actir kendileri. iblisin kontrolu altina bile girmislerdir dolayli yoldanda olsa. sonra cuma grom icin yazicagim bi iki laf var. thrall onun kadar adam olabilseydi grom su an yasiyor olurdu :):) sonra neden archmageler olduruldu. bronzebeard neden oldu. ZUBZUB diyen orc peonlar nerede he !! sacmaladim. illidan hicbir seye yaramior demis arkadasimizin teki. wc3`te. nightelf secip illidanla 10dk da oyunu bitirebilirsin.yada humanlarda archmage+ blizzard goldmine`a gidip gelen peonlara. 5 6 dk`da footmanlerin assistiyle bitirebilirsin oyunu. yine kaydim magelere ya. neyse yani illidan vatana millete yarari olmus bi kisiliktir ole bi kenara atmayin lutfen :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Catastrophe. -Nanette archmage ile iliskileriniz varmis dogru mu? -Yorum yok ben bilegime guveniyorum. Tek rakibim shaman+priest onlara ileriki gunlerde bakicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 uther hangi wc de olmustu hatirlatabilir misiniz. o movie`yi gectiysem simdi campaign acip bitiriyorum :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Catastrophe. -Nanette archmage ile iliskileriniz varmis dogru mu? -Yorum yok ben bilegime guveniyorum. Tek rakibim shaman+priest onlara ileriki gunlerde bakicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 warcraft3te arthas ın kelthuzaddan artanları taşımak için babasının küllerinin olduğu hedeyi utherden aldığı bölümde öldü. zubzub diyen peonlarda orc-troll başlangıç yeri olan the den de. odunla uyandırıyorsunuz hatta eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 he iyiymis su the den`i bi ziyaret ediyim solo yapayim kim varsa:) gecen gittim ragnaros`a. ama lvl 56 yim. dedim gel buraya sololiyim dedim. abi elini ayagini yiyim al artifacti git allah icin dedi. kiramadim tabi askerlik arkadasim. hadi bakalim dedim bu seferlik affettim bu daha ole 40 kisilik raidi falan kesip durursan affetmem ama dedim. tamam abi kulun kolenim dedi.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Catastrophe. -Nanette archmage ile iliskileriniz varmis dogru mu? -Yorum yok ben bilegime guveniyorum. Tek rakibim shaman+priest onlara ileriki gunlerde bakicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bu arada. uther`s tombda cok acikli seyler yaziyor. her insanin horde olsn alliance gormesini tavsiye ederim. `he has been killed by his most beloved student` olduruyor adami[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Catastrophe. -Nanette archmage ile iliskileriniz varmis dogru mu? -Yorum yok ben bilegime guveniyorum. Tek rakibim shaman+priest onlara ileriki gunlerde bakicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bronzebeard neden öldü HA NEDEN ÖLDU! Madem yendiniz BL'yi o froustmourne'nın orda işine! YUKSEK BI YERE KOYUN DEDIK DIMI[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ilk bl istilasında dwarflar insansı biçimlerini almamışlardı, dağın içinde kaya olarak varlardı, savaşabileceklerini sanmıyorum o halde. insanlar daha birlik olamamış birbirleriyle savaşıyolardı. orclar azeroth da bile deildi! taurenlere biş diyemem, ama engelleyebileceğini sanmıyorum. troller kesinlikler korkup kaçarlardı; high elfler quel'thalas a büyünün yan etkilerini engellesin diye kuleler diktiklerinde batıl inançlı troller şehre yaklaşamadı. gelelim ejderhalara, NE ler savaşı ejderhların yardımı olamadan bitirdi zaten[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 zaten 2. bl istilasında da hiç kimse hiç bişi yapamadı... ormanın ruhları fruionun çağrısıyla yardım etti. yoksa pehh....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Oha yalana bak, Ne ler ezildi buzuldu zaten, tam aksine Dragonlar elfler olmadan savaşı bitirebilirdi. Fazla buyutuyorsunuz elfleri. Dwarfların uyanışıda 15000 yıllık bi olay 5 bin yıllık medeniyetleri var o sırada ama cıkmıyolar dağlardan. Ayrıca NE HE olarak ayrılmıyorlar elfler o sırada. O olay illidan'ın yamuğı yine, ustelik kendi pisliklerini gidip dragonlara aspectlere temizletip sonra bunu gosterip "baaaaaaak" demekde ayrı komik hadi hadi nerdeyiniz dark portalar acıldığında korkaklar.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yuksek bi yere koyun dedik :)) guzeldi bu. heh. nightelf bitirir olayi. ama human mage`ide tek gecerim. oyundaki eksikliklerden biri nightelflerde mage olmamasidir. olumsuz bir irkin ortalama 1000 yasina kadar geldigini dusunsek 70 yasina kadar yasiyan bir insan buyucuden cok daha fazla sey bilmesi lazim[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Catastrophe. -Nanette archmage ile iliskileriniz varmis dogru mu? -Yorum yok ben bilegime guveniyorum. Tek rakibim shaman+priest onlara ileriki gunlerde bakicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Tam tksine cok normal Ne ler arcane'ini red ediyor arcane kullanamazlar.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yok abi. red etmeyle ilgili bir sey degil bu. bloodelf te bir elf cesidi. onlardada olmali yani ...[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Catastrophe. -Nanette archmage ile iliskileriniz varmis dogru mu? -Yorum yok ben bilegime guveniyorum. Tek rakibim shaman+priest onlara ileriki gunlerde bakicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Olamaz işte red ediyoalr yasak Ne lerde arcane Night elflerle high elfler bu yuzden ayrılıyo. Bole yanı olamaz[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 "Neltharion adı verilen Ejderha – Dünyanın Koruyucusu- Burning Legion’un gücünden etkilenerek deliye döndü.İsmini DeathWing olarak değiştirerek, Diğer Ejderhalarla savaştı. Deathwing’ın bu ani taraf değiştirmesi diğer beş Ejderhayı öyle etkiledi ki alsa bu etkinin yarası kapanmadı.Yaralanmış ve şaşkın Alexstrasza ve ejderhalar, ölümlüleri bırakıp geri çekilmeye zorlandı.Böylece Malfurion ve Arkadaşları, sayıca çok azaldılar.Umutsuzdular. "[signature][hline] edit: wowturk forumlarından alıntıdır [Bu mesaj Earenwen tarafından 10 Ağustos 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 alinti warcraft kitabi deseydin :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Catastrophe. -Nanette archmage ile iliskileriniz varmis dogru mu? -Yorum yok ben bilegime guveniyorum. Tek rakibim shaman+priest onlara ileriki gunlerde bakicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Dragonlar dovuyo dovuyo %5 de kacıyolar elflerde moonfire spamlıyo özü budur o yazının[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 darklight neyden bahsediyorsun onu anlamadım wow mu diyorsun war3 mü diyorsun forgotten realms mi diyorsun middle earth mi diyorsun? garip birşeyler yazmışsın ama çözemedim[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 orda ööle bişi yazmıyo ki? savaşa mı katıldın nerden yazıyosun :) umutsuzdular yazıyo, demekki öyle %5 i falan kalmamış[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 3.sayfa (Toplam 6 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri World Of WarCraft Illidan × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bu arada. uther`s tombda cok acikli seyler yaziyor. her insanin horde olsn alliance gormesini tavsiye ederim. `he has been killed by his most beloved student` olduruyor adami[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Catastrophe. -Nanette archmage ile iliskileriniz varmis dogru mu? -Yorum yok ben bilegime guveniyorum. Tek rakibim shaman+priest onlara ileriki gunlerde bakicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bronzebeard neden öldü HA NEDEN ÖLDU! Madem yendiniz BL'yi o froustmourne'nın orda işine! YUKSEK BI YERE KOYUN DEDIK DIMI[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ilk bl istilasında dwarflar insansı biçimlerini almamışlardı, dağın içinde kaya olarak varlardı, savaşabileceklerini sanmıyorum o halde. insanlar daha birlik olamamış birbirleriyle savaşıyolardı. orclar azeroth da bile deildi! taurenlere biş diyemem, ama engelleyebileceğini sanmıyorum. troller kesinlikler korkup kaçarlardı; high elfler quel'thalas a büyünün yan etkilerini engellesin diye kuleler diktiklerinde batıl inançlı troller şehre yaklaşamadı. gelelim ejderhalara, NE ler savaşı ejderhların yardımı olamadan bitirdi zaten[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 zaten 2. bl istilasında da hiç kimse hiç bişi yapamadı... ormanın ruhları fruionun çağrısıyla yardım etti. yoksa pehh....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Oha yalana bak, Ne ler ezildi buzuldu zaten, tam aksine Dragonlar elfler olmadan savaşı bitirebilirdi. Fazla buyutuyorsunuz elfleri. Dwarfların uyanışıda 15000 yıllık bi olay 5 bin yıllık medeniyetleri var o sırada ama cıkmıyolar dağlardan. Ayrıca NE HE olarak ayrılmıyorlar elfler o sırada. O olay illidan'ın yamuğı yine, ustelik kendi pisliklerini gidip dragonlara aspectlere temizletip sonra bunu gosterip "baaaaaaak" demekde ayrı komik hadi hadi nerdeyiniz dark portalar acıldığında korkaklar.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yuksek bi yere koyun dedik :)) guzeldi bu. heh. nightelf bitirir olayi. ama human mage`ide tek gecerim. oyundaki eksikliklerden biri nightelflerde mage olmamasidir. olumsuz bir irkin ortalama 1000 yasina kadar geldigini dusunsek 70 yasina kadar yasiyan bir insan buyucuden cok daha fazla sey bilmesi lazim[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Catastrophe. -Nanette archmage ile iliskileriniz varmis dogru mu? -Yorum yok ben bilegime guveniyorum. Tek rakibim shaman+priest onlara ileriki gunlerde bakicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Tam tksine cok normal Ne ler arcane'ini red ediyor arcane kullanamazlar.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yok abi. red etmeyle ilgili bir sey degil bu. bloodelf te bir elf cesidi. onlardada olmali yani ...[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Catastrophe. -Nanette archmage ile iliskileriniz varmis dogru mu? -Yorum yok ben bilegime guveniyorum. Tek rakibim shaman+priest onlara ileriki gunlerde bakicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Olamaz işte red ediyoalr yasak Ne lerde arcane Night elflerle high elfler bu yuzden ayrılıyo. Bole yanı olamaz[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 "Neltharion adı verilen Ejderha – Dünyanın Koruyucusu- Burning Legion’un gücünden etkilenerek deliye döndü.İsmini DeathWing olarak değiştirerek, Diğer Ejderhalarla savaştı. Deathwing’ın bu ani taraf değiştirmesi diğer beş Ejderhayı öyle etkiledi ki alsa bu etkinin yarası kapanmadı.Yaralanmış ve şaşkın Alexstrasza ve ejderhalar, ölümlüleri bırakıp geri çekilmeye zorlandı.Böylece Malfurion ve Arkadaşları, sayıca çok azaldılar.Umutsuzdular. "[signature][hline] edit: wowturk forumlarından alıntıdır [Bu mesaj Earenwen tarafından 10 Ağustos 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 alinti warcraft kitabi deseydin :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Catastrophe. -Nanette archmage ile iliskileriniz varmis dogru mu? -Yorum yok ben bilegime guveniyorum. Tek rakibim shaman+priest onlara ileriki gunlerde bakicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Dragonlar dovuyo dovuyo %5 de kacıyolar elflerde moonfire spamlıyo özü budur o yazının[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 darklight neyden bahsediyorsun onu anlamadım wow mu diyorsun war3 mü diyorsun forgotten realms mi diyorsun middle earth mi diyorsun? garip birşeyler yazmışsın ama çözemedim[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 orda ööle bişi yazmıyo ki? savaşa mı katıldın nerden yazıyosun :) umutsuzdular yazıyo, demekki öyle %5 i falan kalmamış[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar